Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LA MULTE LUNITE EBRU sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa
SANTORINI eu ii dau doua zile din supita,nu cred sa aibe ceva
ANOMIS mie mi sa parut scump,mai ales ca am vazut cat costa afara,cu prima ocazie cand ajung la sora-mea imi fac.Multumesc de aprecieri la adresa lui Iri si a noastra

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IULIKA ce frumosi sunteti amandoi,se vede ca BRUCE e juniorul
LUTO nu ne mai pui si noua poze cu Davidosu?

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

un salut calduros va trimit!!

avem caldura!

pe la 7 dimineata i-au dat drumul .. anna s-a trezit la 7 si ceva, a balotat si apoi nu a vrut sa mai doarma, am luat-o cu mine in pat, a mai comentat, a venit si eva peste noi .. in cele din urma, am expediat-o pe eva, i-am dat annei sa pape si s-a culcat pana la 12 .. acum iara baga somnic ..

asa .. sa va spun ce am gatit azi .. nimic spectaculos, dar foarte bun ..

ciorbita de salata (in care am pus si cateva bucati de coaste haiducesti)
si coaste de porc si de miel la cuptor cu cartofi .. toate astea puse in vas din acela de lut .. coastele le-am tinut la marinat de aseara. nu va spun cum au iesit ..

revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multumim fetelor de urari si mai ales Iulikai pt zambetul cuceritor al lui Bruce

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cuscra ma bucur tare ca Mihnea e bine! Ama mea ii trimite un pupic si cateva gangureli!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anamaria si noi avem calorifer, insa, i-a trebuit sotului la terasa si l-a dus acolo .. azi il aduce inapoi ..

moni mai bine mor de cald decat de frig .. as fi putut dormi dezbracata si pe fete le tineam in body dar asa .. am tremurat.

selen da da .. la noi in zona a fost avaria, acum e ok. si Ebruska!

luci bafta la diversificare!

santorini hehe .. uite le fac poze si vi le arat .. mie imi plac tare desi sunt niste gablontzuri ..

suede ma bucur ca pitix e bine!

iulika ce zambet scump! semana leit cu tine bruce!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Ebru sa cresti mare si sanatoasa. Ce dragut e Bruce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

iulika ce flacau frumos si mandru! iti seamana de numa numa! doi frumosi sunteti!si cum sta el acolo asa bine!

un alt cor de pitici face vocalize la mine in creier! Ama, la aproape 5 luni, nu s-a intors inca, pe burtica daca sta oboseste relativ repede si isi lasa jos caputul...in Capraru citeam ca ar trebui sa isi ridice capul cand stau pe spate...nici vb...in schimb 'vorberste'de mama focului...cu degetele in gura...fara...ieri a zis of of...clar...

tot in Capraru scria ca 25% din copii desi sunt normali nu se intorc inca..sa fie ea in cei 25%? restul dovlecimii cum se prezinta?

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Croco nu te mai lua dupa Capraru. Nici Andreea nu se intoarce nici de pe fata pe spate nici de pe spate pe fata, cred ca pur si simpu nu o intereseaza. Daca o pun pe burta sta tot timpul ridicata pe coate si se uita. Medicul mi-a spus ca se misca foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

croco nici carol nu s-a intors be burtica. se intoarce in toate felurile,se invarte prin pat, vorbeste muuuuuult... ii place sa stea pe burta insa, e cu capul pe sus mereu, numai asa doarme... azi a fost prima data cand a ridicat capul el fiind culcat pe spate.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput