Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 11
Iulika29 spune:
Fetelor, vå multumim pt aprecieri.
croco stai mami linistita cu intorsul , ridicatul si altele.Brucu s-a intors o data sau de douå ori cred pe la 3 luni jumate, din gresealå dupå care pauzå..apoi dupå 5 luni a inceput sa se intoarcå de nu pot sa il las singur nici o clipå..te rog eu nu te mai gandi pt ca Ama se poate intorce dintr-o clipå in alta si tu iti faci griji degeaba..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
moni_iulia spune:
Oare merita www.imaginarium.ro/Babycook/ecommerce_1/42521" target="_blank"> asta ?
Ebru, o si un de la Tudor!
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
Ellenuta spune:
croco nu pot vorbi in numele annei caci nici nu a facut 4 luni, insa, eva s-a intors la 5 luni de pe spate pe burta. eu zic sa le dai un branci piticilor, da?
anna se intoarce de pe burta pe spate, ridica caputul, papa mainile si degetele .. insa nu apuca inca .. de degetul meu se prinde, insa, jucariile nici gand sa le apuce .. o fi de rau?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Buna!
Santorini, daca mai esti pe aici, imi poti spune te rog cantitatile de la tiramisul tau? Stiu ca ai mai zis reteta, dar nu am notat-o atunci. Doar cantitatile ma intereseaza, ca in rest ma descurc. Parca retinusem ca era fara frisca, ca din asta nu am.
Fetelor, va pup, dar nu am acum timp sa scriu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
monique02 spune:
Cristina uite reteta mea de tiramisu, frisca se pune optional la sfarsit deasupra.
Pentru 6 portii:
- 22 piscoturi
- 2 linguri cafea neagra
- 2 linguri esenta de cafea
- 2 linguri amaretto (lichior)
- 4 galbenusuri
- 75 grame zahar
- cateva picaturi deesenta de vanilie
- coaja de la o jumatete de lamaie
- 350 g crema mascarpone
- 2 linguri zeama de lamaie
- 250 ml frisca
- 3 linguri de cacao
Jumatate din piscoturi se aranjeaza pe fundul tavii
Se amesteca cafeaua, esenta de cafea si amareto si jumatete din acest amestec se stropeste peste piscoturi.
Se pun galbenusurile intr-un castron impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Se amesteca deasupra unui vas in care fierbe apa pana cand se intareste ca o smantana.
Intrun vas separat se pune crema mascarpone si sucul de lamaie si se amesteca bine.
Se combina galbenusurile cu crema mascarpone si se amesteca bine. Jumatate din amestec se pune peste piscoturi.
Se pune un nou strat de piscoturi, se stropeste cu restul de cafea si se pune al doilea strat de crema.
Se pune in frigider minim 2 ore.
Inainte de a se servi se pune deasupra frisca si se presara cacao.
cristina_ana spune:
Multumesc, Monique, am salvat reteta si am sa o fac pe asta. Iti zic cum a iesit.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
santorini spune:
Uite cantiattile:
400 g piscoturi, 500 g crema mascarpone, 5 oua, 6 linguri zahar, 3 cescute cafea tare, cacao pt ornat si un sfert cescuta coniac (dupa gust). Daca vrei iti mai scriu si modul de preparare. Totul este sa bati bine albusurile, sa iasa spuma tare!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
moni_iulia spune:
Croco, cu siguranta te va surprinde placut curand, trebuie doar sa-i fii aproape.
Aveti o lista cu lucruri trebuincioase la diversificare(castronele,lingurite...) eu sunt in dubii daca sa cumpar www.imaginarium.ro/Babycook/ecommerce_1/42521" target="_blank"> asta sau www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_HC" target="_blank"> asta . Maine dimineata plec sa fac aprovizionarea(i-am promis lui Tudor ca dupa botez ii cumpar tot ce trebuie). Pampers ce nr mai folositi? Eu trebuie sa iau maine si de obicei iau 150buc si ma intreb dk n-o sa-i ramana mic 3-ul curand. pup ca-i e foame
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
monique02 spune:
Eu acum vad ce diferente sunt intre retetele astea de tiramisu. Cristina a mea e dintr-o carte italeneasca din care am facut multe retete si au iesit super, De ex acum ma duc sa execut o placinta cu spanac Oricum cred ca si reteta lui Santo e faina.
santorini spune:
Cristina uite toata reteta mea de tiramisu:
Ai nevoie de 5 oua, 6 linguri de zahar, 500 de gr. mascarpone, 400 g piscoturi, 3 cescute cafea tare (eu pun 2 linguri cu varf de cafea la o cescuta), cacao pt ornat si 1/4 cescuta de coniac
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana se fac ca o crema, apoi se adauga mascarponele si se amesteca pana la omogenizare. Separat se bat albusurile spuma tare, dupa care se toarna peste amestecul de galbenusuri si mascarpone, amestecandu-se usor cu o lingura (nu cu mixerul pt ca se lasa albusurile). La sfarsit se adauga un pic de coniac (dupa gust). Se face o cafea tare si se inmoaie piscoturile in ea (dar foarte putin sa nu se inmoaie). Se aseaza un rand de piscoturi, un strat de crema, un rand de piscoturi si iar un strat de crema. La sfarsit se pudreaza cu cacao si se baga la frigider pana a doua zi. E super bun!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN