Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 12
suede spune:
Cuscra,Elle .
Cuscra,dar ce ai cu fata?Eu te inteleg ca si pe mine ma apuca unii pitici cateodata ,dar cand are cate un episod cand e bolnav,nu-mi doresc decat sa fie sanatos .
Cine sa ne multumesca si pe noi?
Va pupam!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Nu am mai scris ca nu am avut net pana acum cateva zile si de atunci sunt in recuperari. Am intrat doar sa va spun ca am trimis niste materiale interesante pe mail-ul comun despre cresterea copilului si o multime de retete din care va rog sa va inspirati la diversificare in linii mari si sa ignorati unde apar biscuiti la 3-4 luni sau miere sub 1 an si altele de agest gen pentru ca se pare ca sunt retete parte din ele din generatia veche . Oricum eu le consider bune pentru ca imi ofera posibilitati de meniuri si probabil voi folosi din ele.
Mai vreau sa ii zic la Ioana ca nu cred ca o sa te ajute sa ii dai cu bibe.Si la noi situatia e destul de asemanatoare si a inceput cu sanul, si a continuat cu bibele ca ii dadeam completare. Asa ca a mea fetira asta face de multe ori si la biberon. Dar sa vezi ca o sa vina si zile mai bune, ca de la o vreme la noi s-au mai rarit crizele si are zile cand papa si 260 fara crize la o masa.
Mai revin sa va mai povestesc despre noi dar acum fug ca s-a trezit si i foame ca azi o fost o zi mai crizata si atunci a papat mai putin la masa deci e mai infometata.
Pupici
Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
luhtien spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 multumim de capitol draga noastra! fetelor va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns atat de repede si mi-ati dat atatea sfaturi bune. eu sper sa ma tina Dumnezeu cu mintea intreaga si sa pot sa-l alaptez in continuare. eu sunt impotriva biberonului (nu stiu foarte exact de ce... nu-mi surade ideea) dar daca nu ne vom mai intelege sub nici o forma asta e! n-am ce sa fac. alternativa este sa ajung la spitalul de nebuni!!! sau sa ma reapuc de fumat... ceea ce este total indezirabil. am cel mai bun sot din lume sa stiti... mi-a zis acuma, cand ma chinuiam cu bin laden cel mic, ca el nu se supara pe mine si ca ma sustine daca voi decide sa ii dau lui Carol biberon pentru ca el ma iubeste partea buna este ca avem meciurile astea numai ziua ca noaptea doarme (Doamne Ajuta) si preponderent la sanul stang. lapte este asa ca sa ma pici cu ceara ca nu pricep ce are. mama lui little binLaden over and out! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
nu ma apuc acum sa citesc din urma ca nu am timp, dar sa inteleg printre randuri ca nu vrea sa iti manance de la un san?
ca daca da, si eu sunt in aceeasi situatie.
are pata sa nu manance ziua din sanul drept. trage cam un minut, dupa care isi exprima nemultumirea si solicita (a se intelege urla din toti rarunchii) sa iil schimb la tzatza stanga.
lapte am in san, dar nu mai vrea muschiul sau sa mai suga de acolo.
ata ete!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!
santorini spune:
Monique cred ca o sa incerc si reteta ta odata, pt ca imi place sa experimentez. Ai dreptate sunt mari diferente intre retete! Stiu ca tu ziceai de Beaba baby cook ca e f bun si vream sa te intreb daca are si blender pentru piureuri si mai ales daca se spala usor (eventual componentele se pot baga in masina de spalat)?
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta un salut calduros va trimit!! avem caldura! asa .. sa va spun ce am gatit azi .. nimic spectaculos, dar foarte bun .. ciorbita de salata (in care am pus si cateva bucati de coaste haiducesti) si coaste de porc si de miel la cuptor cu cartofi .. toate astea puse in vas din acela de lut .. coastele le-am tinut la marinat de aseara. nu va spun cum au iesit .. revin .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
OMG!!!
pour le Chef
anomis28 spune:
citat din mesajul lui crocodana iulika ce flacau frumos si mandru! iti seamana de numa numa! doi frumosi sunteti!si cum sta el acolo asa bine! un alt cor de pitici face vocalize la mine in creier! Ama, la aproape 5 luni, nu s-a intors inca, pe burtica daca sta oboseste relativ repede si isi lasa jos caputul...in Capraru citeam ca ar trebui sa isi ridice capul cand stau pe spate...nici vb...in schimb 'vorberste'de mama focului...cu degetele in gura...fara...ieri a zis of of...clar... tot in Capraru scria ca 25% din copii desi sunt normali nu se intorc inca..sa fie ea in cei 25%? restul dovlecimii cum se prezinta? , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Croco, nici noi nu ne intoarcem si nu stam mult pe burtica, tot in 25% suntem, acolo cu voi. Don't worry, it will come....someday soon.
crocodana spune:
OF OF cum zice fimea ce dulci sunteti voi! daca n-ai ce face iti faci griji stiti cum e...
m-a bagase in sperieti capraru..alta faza: sa ii dai degetul ea sa apuce bine si sa o tragi in sus sa stea in fundulet...ea sta f bine dar daca o apuc de coate...daca nu se tine bine de degetul meu...jucariile le strange dar degetu nu....
hai ca tocmai au incheiat piticii concertul!
ps eu fac reteta ca santorini la jumate si iese super super! daca as face-o pe toata ...ar fi un dezastru pt mine ca numai eu pap..sotu nu e interesat de tiramisu...
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
luhtien spune:
citat din mesajul lui moni_iulia delia79, vezi ca ne place si noua plaja? Mnokus, ma intrebai de greutate... Eu chiar sunt stresata ca n-am cantar(si parca sa ma duc la cabinet in toti microbii doar sa-l cantareasca nu se cade ca nu-i nici chiar f slab)si in primele 2 luni n-a luat decat 1200g. L-am nascut cu 3.8kg si la 2 luni avea fix 5kg.Mai sunt 3 sapt si mergem la vaccinul de 4 luni(sper sa nu fie nevoie pana atunci) si vedem atunci cat a luat in greutate si daca e cazul sa ne diversificam mai devreme ca biberonul nu-l pre vrea. Ti se pare grasut ?Dupa masuratorile mele rudimentare ar avea 65cm si 6500g la 3 luni. Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009) Romania- The land of choice Poze |
parca il vad pe teroristul meu.
e ok copilul.
e un dulce!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!
santorini spune:
Croco las-o pe Amilici in pace ca nici Andrei nu se intoarc e nici de pe burta pe spate si nici de pe spate pe burta si are 5 luni si 5 zile. O sa se intoarca ei, stai linistita si sa vezi atunci cum o trebuiasca sa-i urmarim! Oricum multe chestii pe care Capraru spune ca trebuie sa le faca un bebe la o anumita varsta mie mi se par un pic cam avansate (adica pt luna urmatoare celei in care spune el)
Ellenuta da cum marinezi tu costitele de miel. Ca si mie tare imi plac chestiiile marinate!
Luthien asa cum i-am scris si Ioanei, la fel face si Andrei de aproape doua luni. Acum parca sta un pic mai mult la sanul drept, dar tot are tepi.
BOTEZ
santorini spune:
Nu-i place tiramisu?????????????? Noi ne batem pe el! De fapt de aia m-am si apucat eu acum cativa ani sa fac tiramisu, pentru dragul meu sot ca era mare fan!
BOTEZ