Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
santorini eu am facut marinata dupa capu' meu .. un pic de ulei de masline, sare, piper praf, piper boabe, boia dulce, zeama de lamaie, menta, cimbru, scortisoara, rozmarin, un pic de cardamon, un pic de ghimbir, jumate de iaurt, un pahar de vin sec, foaie dafin, o ceapa, usturoi pisat .. le-am amestecat pe toate si le-am lasat peste noapte .. ti se topesc in gura ..
sa stiti ca nici sotu' nu e fan tiramisu .. eu as manca doua tavi odata ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
santorini spune:
Manga, Dana, Raluk, Kawa si fetele care mai au wrap help me! Astazi am probat wrap-ul ca sa zic asa dar parca mi se pare ca sta un prea jos Andrei. Voi ce parere aveti, uite aici Poze wrap? Alte pozitii mai bune?
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
crocodana spune:
Moni, eu am blenderul, insa in plus fata de ce ai trimis tu mai are un vas inalt de plastic....e super si fara el nu as putea gati.....asa de repede....insa cu el nu poti sa decongelezi (asta fac la microunde), gatesti la aburi (asta nu stiu cum o sa o fac) si sa incalzesti....inteleg ca astea sunt cele 3 functii minune pe care le are in plus babycook.....dar de diferenta de bani banuiesc ca iti cumper si vas cu aburi si incalzitor..necesita mia mult spatiu dar fiecare e profi intr-o chestie...
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
santorini spune:
Ellenuta cred ca a iesit super! Bine ca te-am prins sa te intreb din experienta cu Eva ti se pare utilwww.reclama ilegala - avertizare.ro/farfurii,-castroane/castron-termic-aiutabimbo-chicco--149" target="_blank">castronelul asta?
BOTEZ
santorini spune:
Mda nu se poate vedea ca e reclama . E vorba de un castronel termic cu capac si ventuza aiutabimbo de la chicco: reclama ilegala - avertizare.ro/farfurii,-castroane/castron-termic-aiutabimbo-chicco--149
BOTEZ
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Manga, Dana, Raluk, Kawa si fetele care mai au wrap help me! Astazi am probat wrap-ul ca sa zic asa dar parca mi se pare ca sta un prea jos Andrei. Voi ce parere aveti, uite aici Poze wrap? Alte pozitii mai bune? de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Santo scoate moshu ala din geam!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Gata, am prestat tiramisul Moniqai!!!!!! A iesit cea mai perfecta crema de tiramisu, in sfarsit mi-a iesit si mie prajitura asta, cred ca e a 3-a incercare de retete diferite. Crema a iesit tzeapana de tot, nici vorba de flescaiala de data trecuta. Nu am respectat chiar 100% reteta ca nu am avut decat 250 grame de mascarpone si in loc de lichior am pus esenta de rom, dar a iesit foarte buna si asa. O sa ii pun pana la urma si frisca pe deasupra, ca am vazut ca mai am ceva smantana in frigider si fac frisca din aia, sper sa imi iasa. Mi-a placut foarte tare ca am pus pe foc galbenusurile alea si pe langa faptul ca nu le voi mai manca crude, s-au ingrosat si a iesit crema groasa si buna rau.
Santorini, multumesc mult si tie pentru reteta, dar apucasem sa o incep pe cea a Moniqai.
Mie mi-a venit acum ideea sa combin cele doua retete data viitoare. Adica peste compozitia Moniqai sa pun si albusurile batute spuma, si sa nu mai pun frisca. Desi mi-e teama ca iar se flescaieste.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Selene, am vazut si eu pozele cu rochita si eu votez pentru margele. Desi cred ca este foarte frumos si cum ti-a spus Monique, cu margelele facute bratara.
Moni_iulia, m-ai intrebat ce parere am de ginsengul ala pentru par. Vreau sa iti spun ca am o parere excelenta!!!!!! Deja a inceput sa nu imi mai cada parul asa de mult, adica data trecuta mi-au cazut pana in 20 fire la spalat, fata de un pumn intreg pana acum. Si lasa si parul frumos. Acum mi-am luat si fiole cu placenta si le combin, dupa fiecare spalare ma dau o data cu ginseng, o data cu placenta.
Acuma eu mai am o teorie despre cazutul parului. In sfarsit mi-a venit si mie CM-ul si am dedus ca m-am reglat hormonal. Poate si din cauza asta nu mai cade parul asa de tare, nu stiu ce sa zic. Dar oricum, nici fiolele alea nu sunt rele, ca regenereaza parul si creste mai repede ala care a picat pana acum
POZE
cristina_ana spune:
Eu din nou, daca nu am mai scris ieri, nu mai retin ce ati discutat. Daca vreo fata m-a mai intrebat ceva, o rog sa revina, ca nu imi mai amintesc ce am citit.
Dupa ce imi spusese Vik ca petele mele pot fi de la o boala autoimuna, m-am deprimat asa de tare, incat ieri am fost paralizata de frica. DIn cauza aceasta, bineinteles ca toata ziua mi-au aparut pete intr-o veselie. Astazi insa am decis sa ma relaxez, si vad ca daca nu am mai fost stresata nu mi-au mai aparut deloc. Am si avut ceva treaba azi, asa ca nu prea am mai avut timp sa ma deprim.(Vik, eu nu m-am suparat ca mi-ai zis de bolile alea, din contra, iti multumesc pentru ca stiu ca nu e de gluma cu ele si am citit si eu ca pot aparea din cauza stresului).
Oricum, am hotarat ca maine sa ma duc sa-mi fac un set de analize complete, ca daca e ceva in neregula cu mine sigur apare ceva pe acolo. (eu sper sa nu apara nimic) O sa vad pe urma ce mai am de facut, in functie de rezultate.
POZE
cristina_ana spune:
Selene, lasa mosu' lui Santo in pace, ca nici eu nu mi-am desfacut bradul. Chiar vorbeam ieri cu sotul daca nu ar fi bine sa-l lasam pana la anul, ca mi-e prea lene sa ma ocup de el, si oricum nu ocupa loc. SI asa nu am eu plante de apartament prin casa, asa ca macar brad sa am! SI poate mai vine si la mine mosul daca il vede acolo.
Aida, felicitari pentru dieta! La tine chiar e necesara pentru ca iti ameninta sanatatea. Mai, dar cromul ala nu e periculos? Eu nu am mai auzit de asa ceva. SI eu ma cam ingrijorez ca mananc prea multe dulciuri, chiar mi-a trecut asa azi, prin cap, ca daca am diabet.
POZE