Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Santo avantajul cu Babycook este ca prepari totul foarte repede, in max 20 min si folosesti un singur vas plus ca fiind mic poti sa il iei cu tine. Pui prima data legumele in cosulet, dupa ce sunt gata le rastorni in vasul exterior in care se aduna lichidul de la aburi care a trecut prin legume si care de fapt e un blender si le mixezi atat cat vrei. Ideea este ca folosesti si lichidul asa ca nimic din legume nu se pierde, iar fierberea fiind foarte rapida la abur nu se distrug vitaminele. Se spala foarte usor ca se dezasambleaza absolut toate componentele si cutitul, dar nu se pot pune la masina de spalat vase Raluca vezi ca asta cu masina de spalat vase am uitat sa iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Neata

Ma bag si eu la recuperari un pic, dar am vrut sa va salut. La noi ieri a fost o zi minunata cu tati acasa, am reusit sa fac si eu ceva de mancare . Parca vad ca pana termin eu de citit din urma voi va culcati...

Cu dedicatie speciala pt Iri si pt mami soacra Mada, soimita a avut o mica sedinta foto.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Stie cineva cat de mare e Babycook-ul? Eu n-am de gand sa mai stau acasa daca vine caldura si d-asta tind spre ceva care sa intre in geanta.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Placinta cu spanac din seara asta plus opera Teodorei.

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/TalenteCulinare?authkey=Gv1sRgCISnrY6R3pFy#5432225319932502930

Noapte buna, noi mergem sa ne uitam la Cartea Junglei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Nu mi-ati zis si mie ce nr mai aveti la pampers.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pentru Mada si celelalte fete, am pus pozele pe mailul comun. Nu ca as avea eu ceva probleme dar parca prea e golas asta mic
Putza o are putin mai mare, sa ma credeti ...dar ii era deja frig cat l-am chinuit la sedinta foto de dupa baita

Pup soimitasi pe bruculica cu pozele lor minunate.
Pupam si pe Ebruska de ziua ei

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Poze

noi suntem inca la nr 3 si cred ca o sa mai ramanem nitel asa..

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

prajiturelele Teodorei sunt beton

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Poze

Noi avem de mult nr 4..Sunt ok..nici mari, nici mici.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Raluka, ce rau imi pare ca ai racit, off, lasa ca trece. Ti-au dat fetele sfaturi minunate. Uite si un pupic de la mine . Ce face scumpul de Alex?

Ioanna, eu sunt o impatimita a alaptatului, dar asta cu conditia ca si mama si copilul sa se poata bucura de momentul mesei. Eu sper sa revina la sentimente mai bune brunetelul tau .

Selen, nu ma mai bag si eu la subiectul margele, cred ca ai fost si la nunta deja, oricum. Pup dulce pe Ebruska .

Moni_Iulia vrea sa-l insoare pe Tudorita

Monique, super bijuteriile de pe site-ul ala, poate cer si eu la mama cand vine sa ma viziteze. Trimite in toata tara, nu?

Cuscra Mada, ce interesanta ideea cu conturul de buze, nu de alta dar din toate chestiile de machiaj, rujul nu-mi place. Am sa ma interesez si eu. Tu il faci la un salon de tatuaje sau unde? Soimita Sofia trimite o imbratisare fierbinte iubitului Irinel .

Vai Ellenuta, sper ca ai caldura acum si ca papuselele sunt bine .

Anomis, m-am imbujorat toata cand am citit mesajul tau, esti o draguta, multumesc de compliment

Selen, si mie imi plac de mor suberek si kirde, chiar daca nu stiam cum se numesc . Noi avem muuulte magazine/restaurante cu specific arabesc in zona si mancarea lor este senzationala . Unde mai pui ca-mi vorbesc oamenii direct in araba cand ma vad, ca-s mai brunetica asa...

Luto, felicitari pt vointa , esti o forta . Imi place planul de bataie pt Davidelu , sa ne tii la curent cum merge, oki?

Aida, felicitari si tie pt dieta , esti o forta mami . Auzisem si eu de crom ca taie pofta de dulce, ca mi-e frica sa nu dau in diabet, la modul cel mai serios. Cati dintisori are Eriku in total? E foarte avansat, oricum

Moni_Iulia, ce frumos e Tudorita la plaja , adorabil. Noi insa suntem promise la un alt frumos, Irinel .

Mada, m-ai facut sa rad cu spalatul sticlei cu peria...., eu nu stiu alta metoda.

sunt pe la pagina 8...... iau o pauza

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput