Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mai fetelor sucul de morcovi se da asa simplu sau se "indoaie" cu apa ca tocmai am aflat ca cica la inceput se pune niste apa in el....
Deja sunt atatea metode ca ma apuca nebunia...nici nu mai stii ce e bine si ce nu ....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mai fetelor sucul de morcovi se da asa simplu sau se "indoaie" cu apa ca tocmai am aflat ca cica la inceput se pune niste apa in el....
Deja sunt atatea metode ca ma apuca nebunia...nici nu mai stii ce e bine si ce nu ....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

mie doctorita nu mi-a zis de indoiala cu apa...deci eu nu o sa pun

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Lucia, David se apropie de bebe Michelin. Felicitari mami pentru grasunul cu ochii superbi, ca stiu ca papa numai de la tine. Ai lapticul bun bun.

Soimitza este asa de delicata si fintuza, ca o papusa de portelan.

Brucuun strengar din neam de vikingi.

Vad ca mai avem un Chef in ograda, Monique, felicitari
caneloni, placinta cu spanac, delicatesa de Teodora .
Uf, ce minunatii, noroc ca nu ingrasa.

mai povestiti si despre tiramisu, pe retete diferite ...... super .........am mancat si facuta de Santorini si de Monique. Maine gust o tava de la Cristina_Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Techila, ai vesti de la Mothercare cu babycook-ul?

Lucia, eu sigur il voi indoi cu apa ca stiu ca poate sa-l in constipe si avem experienta naspa cu constipatiile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen nu numai ca am Mosul in geam dar si bradul e inca in sufragerie ! Sunt harnica rau nu?

Monique mersi mult ! Se poate face si carnita la el? Mama ce placinta! Ce dragut ca Teodora face tot timpul cate ceva impreuna cu tine!

Moniiulia noi am trecut demult la 4 (cred ca de o luna jumate)si nu pentru ca Andrei ar fi vreun urias ci din disperare mea, ca tot timpul cacuta o ia in sus si ajunge la body si m-am gandit eu ca daca e mai inalt pampersul rezolv problema! Nu s-a rezolvat chiar in totalitate dar e mai bine!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Techila, ai vesti de la Mothercare cu babycook-ul?

Lucia, eu sigur il voi indoi cu apa ca stiu ca poate sa-l in constipe si avem experienta naspa cu constipatiile....

lui Dinu Andrei (14.09)

nu a avut timp azi sotz, si-a cerut scuze (ca i-am zis ca tre' sa va informez si pe voi) dar a promis solemn ca maine se ocupeaza

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Uka, per sa nu faci mastita, scoate putin lapte, nu lasa asa

La multe lunite Ebruska!! Sa cresti mare si frumoasa

Iulika, Brucu e un frumos, seamana atat de minunat cu tine

Croco, nici soimita nu face rasturnari de pe spate pe burta sau invers. Cea mai mare chestie e sa se intoarca de pe spate pe o parte si inapoi, deci pe jumate. Eu cred ca fiecare bebe are ritmul lui.Pupam papusica .

Suede, ca bine zici, sa ne dorim copii sanatosi, ca celelalte vin mai devreme sau mai tarziu . E mai bine Mihnea?

Cristina incearca toate retetele de tiramisu . Si eu am un pitic cu diabetul :(

Monique, sunt bestiale prajiturile Teodorei . Si spanakopita arata bestial

Luto, ma bag imediat sa vad pe David . Eu cred ca nu trebuie indoit suculetul.

Moni, noi suntem la no. 3, dar si no. 4 ne e bun, desi noi nu suntem foarte bulanoase.

Anomis, Luto, soimita multumeste pt aprecieri

Eu pt diversificare inca nu am luat scule, dar bag la tartacuta tot ce vorbiti voi aici. Mie personal mi se par foarte scumpe toate draciile astea . Mai studiem problema

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Luto, ma topesc dupa volanasele lui David si burtica de burghez . Si are baiatul 2 ochi superbi . Felicitari mami, e minunat .

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Acum ca tot v-am ''prins'' la discutia cu diversificarea, eu am o mare nelamurire. Spuneau fetele cu experienta, parca Monique, ca marul din care se face suculet ar fi bine sa fie copt inainte. Bun, dar atunci si morcovul trebe copt/fiert? Scuzati intrebarea stupida, dar chiar e grele asta cu diversificarea. Deci toate fructele trebuie coapte? si legumele?

merci

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara
Mi-am vazut nora si e o frumoasa,imi place ca se iubeste ea cu tati in toate pozele.Delia conturul se face la salon de tatuaj.Iri doarme deci inca nu a vazut pozeole cu iubita lui daro sa i le arat,pana atunci trimit din partea lui un si o
MONIQUE am vazut si placinta de spanac,arata tare bine,dar si opera Teodorei
MONI_IULIA noi suntem inca la nr.3 si inca mai avem un bax jumate,oricum cred ca pana ajunge el la 9 kg sunt perfecti.
CRISTINA binenteles ca vreau sa-mi spui si mie cum se numesc fiolele alea
LUTO e un frumos Davidosu,ce pedaleaza el si ce exercitii face cu tati si mi-a placut vocea tamultumesc pentru poze
CROCODANA nici Irinel nu se intoarce in nici un fel,doar se da un pic intr'o parte si apoi inapoi,iar cand e pe perna mai inalta se ridica usor in picioare asa ca nu iti mai fa griji degeaba
Irinel mai nou cand mananca incepe sa dea din picioare,sa pedaleze de fericire ca vede o broscuta pe canuta care e iesita in afara si il amuza rau de tot.Ce rau imi pare ca nu pot pune poze dar poate o vrajesc pe sora-mea sa-mi traduca
fetele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput