La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 9
Eliza spune:
Chiar daca cu putina intarziere, din toata inima La multi ani! pentru Razvan Gabriel, Tudor Gabriel, Daria, Antonia,Raducu, Matei,Alexandru si Eric . Sa cresti mari si frumosi.
Am vazut si pozele cu frumuseii Tudor si Ozi(vad ca Todor nu renunta usor la dragostea de titi). Te admir Gratiela ca ai putut sa-l alaptezi atat de mult.
Am vazut-o si pe printesa mica Dariuca in culmea fericirii alaturi de copii la ziua ei. Nemary ai o burtica tare frumusica
.
Ceska ca sa vezi ca se mai intampla si pe la altii sa-ti zic faza de ieri: intru la dus, copilul era jos cu taica-su, imi pun sampon in cap si buff, aud o bufnitura in usa, intra Emma si incepe sa traga de cortina de la dus "Emma baie, Emma baie", incerc sa-i explic ca acum mami face baie In fine, o pacalesc cu niste jucarii de baie, se aseaza pe jos si incepe sa se joace, bieninteles avand gija sa traga si de sertare, dulapuri unde de obicei nu are voie. Nu va zic cum am facut dus iesind din 2 in 2 min afara sa-i inchid sertarul sau sa ii iau din mana peria de WC. Eu tot sperand ca taica-su sau unul din bunici o sa-i sesizeze lipsa si o sa vina dupa ea. De unde, dupa ce am terminat si am sters si lacul de pe jos de la tatea iesiri din cada, il aud si pe taica-su "stii tu unde este Emma?"(nici nu i-a luat mult, 40 de min sa realizeze ca nu mai copilul). Acum ma bufneste rasul, dar ieri eram numai spume(si la propriu si la figurat).
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Eliza spune:
La multi ani, Sofiuca! La
multi ani si voua parinti de printesa mica.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
aweya spune:

LA MULTI ANI SOFIA!

Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de parintii tai minunati!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
rlc_sandor spune:
Sofia
Sonia a facut bronsita,de azi suntem pe antibiotic&co,sper sa raspunda bine la tratament sa fie bine pe cand vine bb
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
36+
Andrei Casian
madalina28 spune:
Inca nu e trecut de 12 noaptea asa ca urez si eu pe forum
LA MULTI ANI SOFIUCA IUBIREA MEA!
Darene felicitari pt burtica sa ai o sarcina usoara si la termen!
Raluca sanatate multa Soniei!Sigur se va face bine pana vine bebe mic!
Sa va povestesc putin despre ziua de azi,petrecere nu a fost au venit doar cumnatele mele cu nepotica de un an, sambata vom avea petrecerea cu vreo 12copii am invitat o trupa de teatru de papusi, apoi actorii se vor costuma in print si printesa si vor face jocuri cu ei daca au cu cine ca media este 2-4ani, pictura pe fata, modelat baloane,va fi si un fotograf pt albumul de 2ani cadou din partea nasei,sper ca va fi frumos.Azi i-am facut eu tortul a vrut sa iasa cu poza lui fifi pe el dar a iesit o parodie in schimb a fost foarte gustos dc vreti va dau reteta.
Va multumim tuturor pentru urari de aici de pe forum,de pe mess, blog,prin sms sau telefon va pupacim pe toate si va pun niste pozici cu sarbatorita!
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Ana Ilinca, Bianca-Antonia, Bianca !
Multumesc pentru urari - pupici la toate zuzicile. Rezultatul la hcg: 49. Deci oficial sunt insarcinata in 3 saptamani si 6 zile. Mi-a facut deja prima injectie cu progesteron - primolut (sau primolute). O sa fac cate una pe saptamana timp de o luna - apoi trec pe duphaston pentru ca o sa plec in Egipt pentru o luna. Am citit un pic pe net despre primolut si am vazut ca poate avea efecte asupra fatului, o s-o intreb saptamana viitoare. La Khalid am facut injectiile astea timp de 14 saptamani parca. O s-o intreb si pe cumnata-mea.
Revin.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
darene spune:
Miri ce aventura ai avut la piscina. Sper ca bebe Noah sa stea in burtica pana la termen ! Trebuie sa ai grija acum de tine.
Andreea sarcina usoara in continuare ! Nu v-ati hotarat in privinta numelui?
Ceska sper sa ti se indeplineasca dorintele ! Iti tin pumnii azi ! Chiar daca e barbat bunicul poate invata sa-l schimbe si sa-l hraneasca pe Benji - nu cred ca l-ar deranja - vad ca e foarte apropiat de nepotel.
Eliza iarta-ma dar am
cand am citit prin ce ai trecut la baie. Eu de obicei fac dus cand doarme Khalid dar s-a intamplat de multe ori sa fac cand e treaz - atunci sta langa cada si se joaca la apa de la teava cat ma samponez si sapunesc. Se uda tot.
Raluca sanatate Soniei ! Sigur se va face bine pana vine bebe Andrei.
Madalina wow ce petrecere frumoasa ati planuit, sigur se vor distra bine copilasii. Ce printesa frumoasa s-a facut Sofiuta !
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Adryana_4u spune:
Saru-mana darene.....feels good sa stii ca intrii rar dar lumea nu te uita (
- noroc cu listuta de la inceput de capitol )
Noi am sarbatorit deja de sambata, si am pus si cateva poze, pt cine vrea sa vada:
http://www.flickr.com/photos/adryana_4u/4324700826/
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!!

FELICITARI DARENE !!!!
sa ai o sarcina usoara ca un fulg si bebe sa stea la caldurica 40 de saptamani, sa se nasca la fel de sanatos si frumos ca si khalid !!!!
chiar daca ieri nu am reusit sa intru ( am fost "negroteias" pe plantatiile guvernului ![]()
)am sunat-o pe mada si i-am urat cele bune sofiei dar vreau sa o fac i aici pentru posteritate ![]()

SOFIA 

La multi ani printesa frumoasa!!!
Eu astazi sunt inca acasa la ora asta 
ma pregatesc sa plec la ploiesti la petrecerea nepotelei mele.
ieri am avut niste aventuri cu masina ramasa in troiene, cu colegi de trafic care au reusit sa ma impinga care s-au sfarsit cu o maaare depresie pentru mine. am ajuns la birou hotarata sa-mi iau tot concediul aferent anului 2010 in luna februarie si sa plec in grecia la soacra-mea o luna... ![]()
pana la urma m-a induplecat sefu' si mi-am luat doar 3 zile de concediu ramase nefectuate din 2009...sa vedem daca o veni primavara saptamana viitoare ![]()
in alta ordine de idei il inscriu si eu pe barbata-meu in "clasa" cu barbatul lui ceska si a lui eliza ![]()
va amintiti ca atunci cand povestea ceska patania cu inchisul pe balcon am afirmat ca eu nu-l las pe iannis singur cu eleni..
ieri nu am avut incotro ... am stat mai mult la birou sa-mi termin treburile avand in vedere ca joi, vineri si luni voi fi in concediu iar astazi sunt in delegatie la ploiesti...
asa ca sotul a cules copiii de la gradi/ cresa si a stat cu ei acasa cam o ora...
in timpul acesta... ma suna la un moment dat sa-mi spuna ca fii-sazice ca are kk la fund... si intrebarea lui: "ce sa fac eu ?" ![]()
raspunsul meu care l-a bulversat..."sa o schimbi!" ![]()
ajung acasa... fata era schimbata - ok! deci... se poate !
in bucatarie... un castronel murdar cu urme de ciorbita in el... MINUNAT !!! a stiut sa-i dea sa manance ciorbita ... deci se poate si altceva in afara de feli de cascaval....
nu spun nimic dar eram deja mandra de el..
cand colo....
imi zice dimitris dupa cateva minute... "mama, vezi ca eleni a mancat... i-am incalzit eu cirobita !"

adica copilu' de 6 ani juma' a umblat la frigider, a luat intreaga oala de ciorba
/ a aprins aragazul/ a pus-o la incalzit ( toata oala nu o craticioara mica
/ a luat apoi cu un polonic din oala si a pus in castronelul lui sora-sa/ i-a pus barbita sora-si la gat ca avea fata roghita curata pe ea... / a pus oala cu ciorba calda inapoi in frigider
/ si dupa ce a mancat sora-sa a pus castronelul in chiuveta ![]()
tata-sau se odihnea in dormitor in tot acest timp...
iar dimitris operatiunile astea le-a facut stand pe un scaun de bucatarie ca altminteri nu avea cum sa ajunga la frigider/ la aragaz...
si, astazi de dimineata am aflat ca tot el a schimbat-o si de kk...![]()
ba i-a dat si cu crema la fundulet...![]()
offff, mi-au dat lacrimile cand am realizat ce baiat am.... cat de mult o iubeste pe sora-sa si ce grija are de ea...
m-am linistit si in privinta lui barbata-meu... mi-era frica sa nu se fi prdodus vreun scurt-circuit in creierul lui de a fost capabil sa aiba grija de un copil mic...
este ok. este al meu asa cum il stiu de atatia ani...![]()
am vazut fotografii cu doua printese frumoase si vesele daria si sofia 

mada... wow ce super petrecere va avea fetita ta sambata !!!
roxanici, tin pumnii sa iasa bine analizele buburuzei 
elle, cum iti mai este cu raceala? a trecut ? bine ca fetel sunt ok !!!
ceska, tin pumnii sa iasa cum vreti voi astazi la 11!
cris, nu am gaitit inca animalu de iepure... mai culeg inca informatii iar el sta la racorica in congelator...![]()
darene, mi-ai dat o idee cu conopidaaia... imi imi place la nebunie... poate ii va placea si lui eleni...
o sa fac si eu diseara!
Crista, si poze cu antonia nu ne pui ???? 
mirikule... ca si tu ai avut o zi deloc plictisitoare si monotona... aventura continua si pe acpul vostru...![]()
saracul sacha cum trebuie sa se fi simtit cu pishu pe el fara pamapers si in ger
. pe mine ma uimeste in continuare obiceiul cu dormitul pe jos in fata usii...offf, scumpii de ei
!!!
eliza, iarta-ma...

mi-am imaginat-o pe frumoasata blond cum desfacea la sertre si pe tine cu ieseai din dush si mai inchideai cate unul...![]()
Doamne, sunt criminali barbatii astia...

gata.
fug pana la supermarket si apoi plec la ploiesti
intru si diseara pe net cand voi ajunge acasa ca va fi liber calculatorul ca nu va fi barbatul acasa ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ceska777 spune:
Eliza,
sa ma consolez ca se intampla si altora?
Laura_D,
Dimitrakis scump, frate iubitor
merita toata lauda! Despre tati al vostru ma abtin sa zic ceva....cred insa ca facea si el daca nu avea loctiitor ![]()
Am plecat la banca.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra