La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc !

Lui Khalid ii place conopida, i-am mai facut la steamer sau fiarta cu brocoli. La ou e putina problema la noi, mananca cam jumate de mancarica amestecata cu ou fiert. Ou batut la tigaie abia gusta. De aceea m-am bucurat ca de data asta a mancat aproape toata mancarica.

Mancarica facuta de nasa ta ma face sa . Poate o s-o incerc si eu cu Khalid - desi cartoful nu-i place decat prajit (nu-i dau decat foarte rar).

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Darene felicitari! Doamne ajuta sa fie totul foarte bine si frumos si sa va bucurati de fratioara sau de surior!

printesa Sofia si domnisorii Cazimir, Alexandru si Eric! Sa fiti sanatosi si veseli pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata.

Multumim mult pentru urari. Pupam mamicile si copilasii.

La multi ani!!! Clopoteilor sarbatoriti zilele acestea.

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

La multi ani!!! Sofiuca frumoasa, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai.

Aseara am reusit sa intru un pic si am vazut pozele impreuna cu Antonia - Daria o dragalasa ce radia de fericire cu mamica ei frumoasa cu burtica, pe care Antonia a pupat-o, "mami, uite are bebe mic in burtica, pup bebe", cu Dudu si Ozana, doi frumosi, foarte frumos tortul, "Tomats mami, are Tomats" si cu Mateias cu bubita pe nasuc, care nu a scapat nepupat, ca sa-i treaca bubita, " Mamiii, ce-a cucut (facut), are buba, pup eu buba ca sa treaca".

Grati, felicitari Ozanei pentru rezultate si iti doresc ca Tudor sa-i semene.

Rox, ma bucur ca ai scapat de o grija si ca nu ai probleme.

Diana, ce bine ca nu are probleme Sofia, va tinem pumnii sa treceti cu bine peste operatie.

Elle, imi pare rau ca sunteti raciti, bine ca nu au luat si fetele, .

Ceska, bafta cu inchiriatul/ vandutul garsonierei. Eu as opta pt. inchiriat, dar nu oricui....

Astazi este prima zi de "program normal" la serviciu, ca sa zic asa, adik, oricum, nu plecam eu la 14.30 de la munca, dar 15.30-16.00 in functie de cat si cum aveam de lucru, am mai avut si zile mai incarcate, cand m-au incuiat astia pe aici, dar una peste alta, daca aveam o problema, ma imbracam si plecam, sau imi luam cate o zi recuperare.... acum sa vedem cum voi face.

Alina, ce face Luca? dar Ana?

Mai vroiam sa mai zic ceva....dar nu mai stiu...e greu luni la munca...

O zi frumoasa va doresc,

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Dareene, FELICITARI!!! Sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati de bebe mic.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata!
la noi a dat iar ninsoarea, iar i-a luat prin surprindere, incredibil ce ghetus se poate face pe strazile secundare... ma rog, se pocnesc astia intr-o veselie:) in ordinea asta de idei, probabil ca femeia care trebuia sa vina la curatenie s-a pierdut in trafic. stau in cumpana daca sa ma apuc sa fac eu sau... eniuei...

am ramas restanta cu o multime de La multi ani! pentru vedetele noastre mici care cresc atat de repede mari! si ca sa ma "spal de pacate" le trimit acum pupici racorosi, cu iz de craciun, inca, si le urez sa fie fericiti, sa creasca armonios, sa se bucure doar de experiente frumoase, si daca e sa se loveasca de lucruri neplacute, sa treca cu usurinta peste ele pentru ca fac parte din minunatul proces de devenire:)

asadar, LA MULTI ANI! printesei din taramul celor 1001 de nopti, LULUA! neinfricatului si iubaretului de mami, DUDU, scumpitei si nberabdatoarei viitoare surioara-mai-mare DARIA MARIA (nemary, areti bestial!!!! ceea ce ma innebuneste, cu mana pe inima spus:) pt ca fac comparatie si u esti asa de frumoasa ca imi vine s ama bag sub fata de masa cand ma gandesc la ce forme diforme am dobandit); poznasei si neinfricatei ANTONIA ISABELA, lui RADUCU, starului de cinema MAtEI CAZIMIR, lui ALEX CRISTIAN!

si revenind cu lista la zi:
LA MULTI ANI! SOFIA! sa speram ca nasucul te lasa sa te odihnesti noaptea si ca ai petrecut pe cinste in weekend!

s-apoi: BIANCA, ANDREEA BIANCA, MATEI, cu toate ca sunt in avans, nu vreau sa risc sa ma pierd in maruntisuri menajere si sa uit cumva sa va urez un an plin de aventuri, sanatos si mancacios:) la multi ani!

ma opresc cu lista la eleni:)))

notasem un carnacior de raspunsuri nominale insa sacha mi-a aratat cum se poate face "scrap-crap" cu hartie asa ca...

in general:

elle, au ajuns banii? verificat cardu?
nemary, te urasc cat de bine areti!
ereena, stralucesti! cine ar spune ca ai fost atat de stresata cu apartamentul...
ginette, uelcom bec cu vesti bune!
lauraD, ia sa nu mai faci pauze ca io mi-s dependenta d emesajele tale!
roli, ptiu pe ei ce le place la zapada! ai mei sunt neshte... ca tac'su: e rece, e uda, e frig.
ceska, io o tin pe partea ta cu chiria. no way... in be sunt atat de protejati chiriasii incat daca dai de o belea, om te-ai facut... si chestia cu piata ca se vinde sub pret... o fi in ro... dar in de si be sigur nu e cazul. doar ca oamenii aici sunt intotdeauna mai retinuti in a cumpara ceva. gandesc lung si bine. rbdare!
honey, ati rezolvat cu muscatul?
irlandeza, la voi cum da zapada? tot ca la noi? iesiti la saniuta? (v-am zis ca aici e ruptura de stoc la saniute - rdicol)
stancutsa, mult succes cu operatia! abia astept sa ne povestesti ca sofiutsa iti spune numai perlutse!
gatta, hei stranger, o fi munca de vina dar... baga nasul si pe aici!
alinush de plush... a venit iarna si gerul si gata? au intepenit degetelele??? ia fa bine si da cu unghiutsa pe aici!
ca veni vorba...alinatudor! ia sa treci tu la raport!!!!
virgo, mama de cazimir, ar fi cazul sa ne mai saluti din cand in cand, si numai ca s ane iei pulsul:)
mada28, zi zi zi, cum fu la party? sau mai urmeaza?
lalaD, ce-ti fac voinicii? ma gandeam la voi ieir cand ai mei aveau "atelier de creatie" in toata bucataria cu plastelina si se bateau pe o maimutsa:))) tati era arbitru:)
nataliaS? printesele tale?
mai, tinnaS! io incep sa-mi fac griji, chiar asa, nici o vorba? noroc cu angi car emai da cate uns emn de viata si mai stiu si eu un detaliu doo, dar ia sa vii sa....

fuuuuuuuuuuuuuu, mi s-a rupt o unghie de gel! mama ei, nu putea ramane inca pana miercuri! shuuuuuuuuuuush! ma duc sa ma lipesc cu scotch!

la noi se doarme tot in fata ushii... o juma d eora mai mult decat in saptamana, un succes as zice eu...eu insomniac... ca naiba... i-am dus pe mici ieri la piscina, am venit rupti terminati leshinati dupa o ora juma...am reusit performanta sa uitam scutecele acasa si a facut pishu pe el la -4 grade (sacha, evident)o aventura, ce mai! dar eraua sa de fericiti in ciorba de jacuzzi... iar eu asa d enefericita dupa caci - daca nu ma lamurea sotul - credeam ca mi-am declansat travaliul! am iesit din jacuzzi cu o durere de fofo infioratoare. stiti voi, oasele bazinului, alea alea, dar fusese atat de brusc...nu ma asteptasem. toata ziua m-am vaitat. seara am luat un dafalgan, macar sa ma lase sa dorm... oribila senzatie! imi vine s apun pariu ca putsa asta verde nu ramane la locul lui pana cand ii e sortit...

ma duc sa-mi oblojesc unghia, va tin la ochi!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

DARENE! felicitari!!!!! sa fie intr-un ceas bun , cu un bebe cuminte si fericit in burtica, cu o sarcina de vis! sa te simti cea mai frumoasa si mai implinita femeie din lume si cea mai rasfatata mamica!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Elena, felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

si noi ajungem la jumatatea sarcinii(daca nu cumva am si ajuns avand in vedere antecedentele...)...nu-mi vine sa cred cum zboara timpul!!!!

ce mai faceti cu mofturosii??? ca si eu sunt la limita rabdarii..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Darene felicitari
Sofia
Sa cresti mare pui scump si sa fi fericita.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Buna dimineata !
Ceska sper sa gasiti chiriasi seriosi; soacra daca nu munceste ar trebui sa se ofere sa stea ea cu Benji ca tu sa lucrezi.Sau locuieste prea departe? Dar cu bunicul nu-l poti lasa, vad ca se inteleg super bine.

Darene,
soacra traieste la 250km distanta de noi...de aia vorbeste asa usor. Bunicul e barbat nu stie sa faca ce ar putea face de exemplu o bunica: schimbat, hranit etc. Oricum in rest se inteleg bine bunicul si nepotul. L-as putea lasa cu bunicul 2-3h/zi. Acuma B e inca mic, contam pe gradinita intre 8-12 apoi cand gasesc ceva ori ramane full time la gradi (desi nu cred sa il accepte inainte de 3ani) ori e dupa masa cu bunicul. De asta as vrea sa si ramanem aici in locuinta (daca o putem cumpara) sau macar aici in sat. Pentru mine e important sa am familie in jur - daca a mea e departe macar ai sotului sa fie prin preajma. Soacra e poate geloasa ca suntem langa socru habar n-am si are oricum o noua familie si doi fii adoptivi de 16 resp.18ani.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Sofia!

Darene, felicitari! Sarcina usoara sa aduci pe lume un fratior / o surioara sanatoasa si frumoasa pentru Khalid!

Nemary,
ati sarbatorit-o foarte pe frumos pe Daria. Tu radiezi iar viitorul tatic de doua fete pare si el foarte incantat....

Si la noi ninge usor dar de doua zile. In restul Germaniei e inca prapad... pana la ioncalzirea globala momentan se pare ca trecem printr-o scurta ice age.
Noi o sa inchiriem in cele din urma, sper sa fi ales bine, miercuri ne asezam la masa cu persoana aleasa si poate semnam deja contractul chiar daca se va muta abia de la 1 aprilie (no joke, sper). Nu-s tocmai impacata dar.... mai bine decat sa stea gol sau sa tot coboram la infinit din pret. Miri, da si aici sunt chiriasii foarte protejati de asta imi era si mie frica. Sper sa n-avem surprize.
Urmatoarea bataie de cap va fi daca maine ne zice banca ca ne-ar da bani de cumparat apartamentul asta in care stam. Dai munca de convingere la sot unde soacra ma submineaza la greu si pe tema asta. Sa va ganditi maine dimineata la noi, pe la 11 ora Ro .

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput