La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 7
madalina28 spune:
La multi ani picilor sarbatoriti astazi!
Matei Cazimir!
Alexandru Cristian!
Eric George!
Mary ce fetita frumoasa am vazut eu dar si o burtica si o familie superba!pup]
ginnette spune:
Roli, asa este, mereu ma intreaba dak este pipi de dimineata; si recunosc, ca zic 'da' ![]()
Orcum, cand am avut-o cu infectia urinara, tot din pipi de dupa-amiaza i-am facut si sumar si urocultura si a iesit beleaua. (sper sa n-am vre-o surpriza acum).
Am reusit si am pus-o sa faca pipi in borcanel steril - nu va spun ce aventura, ca vroia sa tina ea borcanelul.
Mary, absolut minunata este Daria
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
nemary spune:
Mada, Roxana multumim pentru laude
am reusit sa-l vedem si pe Dudu la 2 ani, a avut un tort superb, cred ca a fost si gustos. tot la Alice l-ai comandat, Grati? felicitari Ozanei pentru rezultatele exceptinale.
si pe Matei, care mai are putin si il intrece pe tati, o sa fie o mandrete de baiat. iar tu, mami, arati tare bine, ai slabit si ti-a crescut si parul luung.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
grati.ela spune:
Mary. TocmaI ce am vazut-o pe printesa voastra. este o frumoasa cu o privire inteligenta si cu un aer de copil tare fericit...iar tu, mami, arati de nota 20 graviduta! tortul l'amcomandat la Alice. Nu a fost grozav (am ales crema de vanilie cu fructe in interior)!
eu sunt racita, cu dureri in gat, Dudu are muci si e marait...sapt asta mai respir un pic dar duminica viit pleaca soacra mea si vai de mine!!!
Ellenuta spune:
Sofia
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!
SOFIA sa traiasca,
SOFIA sa traiasca
LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa printesa mica, sa ai noroc in viata, sa ai numai zile senine si multa fericire alaturi de parintii tai!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Sofia !
Felicitari Grati pentru reusitele Ozanei si ii doresc sa mearga pana la faza finala la olimpiada ! (mi-ai aminte cum ma duceam si eu la olimpiade in scoala si in liceu - in scoala generala matematica era preferata mea). Pupici si lui Dudu, sa se faca bine repede.
Ceska sper sa gasiti chiriasi seriosi; soacra daca nu munceste ar trebui sa se ofere sa stea ea cu Benji ca tu sa lucrezi.Sau locuieste prea departe? Dar cu bunicul nu-l poti lasa, vad ca se inteleg super bine.
Nemary ce frumos ati sarbatorit ziua Dariei ! Tortul arata super iar Daria e o domnisoara frumoasa foc !
Ellenuta nu ai somn? ![]()
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
neata
poftiti la o
!
sunt cam cheauna caci anna s-a culcat la 1 si in plus s-a trezit urland de cateva ori .. sigur o durea burtica .. am mancat eu ieri niste salata de varza murata, cred ca de la asta e .. off .. eva a ramas la ai mei caci mama are vacanta saptamana asta. sper s-o tina mai mult pe la ei sa mai respiram si noi .. le-a vazut ieri dr pediatru si a spus ca sunt ok, eva are un pic amigdalele marite. ma bucur caci joi tb sa-i fac vaccinurile annei de 4 luni, plus rotarixul si nu vroiam surprize. in schimb eu am gatul varza .. normal ca si simteam ..
ceska tin pumnii sa reusiti sa inchiriati mansarda. cat despre socrela .. las-o sa comenteze si faceti ca voi.
roli si tie tin pumnii sa gasesti repede job bun!
gratiela multam de pont! da, e cam scumpa totusi fifi la 50 cm dar am zis sa i-o iau caci este disperata dupa fifi, alias "fufa". vad ca si voi o trageti cu raceala .. multa sanatate!
nemary ce petrecere frumoasa a avut dariuca, ce de copii si cadouri! dariuca ta straluceste! este o frumoasa si o dulce! ce frumos ii canta copiii la multi ani! am vazut si burtica cu comoara de surioara, arati tare bine, mami! o intrebare .. de la ce firma puzzelul acela cu forme? e tare interesant!
pupici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui darene Buna dimineata ! La multi ani Sofia ! Felicitari Grati pentru reusitele Ozanei si ii doresc sa mearga pana la faza finala la olimpiada ! (mi-ai aminte cum ma duceam si eu la olimpiade in scoala si in liceu - in scoala generala matematica era preferata mea). Pupici si lui Dudu, sa se faca bine repede. Ceska sper sa gasiti chiriasi seriosi; soacra daca nu munceste ar trebui sa se ofere sa stea ea cu Benji ca tu sa lucrezi.Sau locuieste prea departe? Dar cu bunicul nu-l poti lasa, vad ca se inteleg super bine. Nemary ce frumos ati sarbatorit ziua Dariei ! Tortul arata super iar Daria e o domnisoara frumoasa foc ! Ellenuta nu ai somn? Poze Khalid www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand Elena,mamica de Khalid 21.12.2007 |
hihi .. am zis sa intru sa urez si eu la multi ani ca nu stiu ce mai fac azi si in plus, tb sa fac lista cu sarbatoritel lunii februarie.

Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
darene spune:
Alaltaieri i-am facut un fel de mancare nou lui Khalid - am luat reteta de pe un site romanesc. I-a placut mult de tot si a mancat aproape tot. Am facut la steamer buchetele de conopida - cam un sfert de conopida mare (in reteta scrie ca se fierb) .Am batut un nou cu 1 lingura de smantana si l-am turnat intr-un vas mic de cuptor. Am adaugat conopida si am amestecat bine (s-au cam faramat buchetelele); am acoperit vasul si l-am bagat la cuptorul preincalzit pana am decis ca e gata - cam 20-25 min.
Se pare ca sunt in sfarsit insarcinata
. Ieri dupa-amiaza (in ziua 24 a ciclului) am facut un test si a iesit pozitiv. Seara am fost la gine si am facut test de sange. S-a mirat cand a vazut ca am avut UM pe 7 ianuarie. Cand am ajuns acasa am facut alt test (de la alta firma) si a iesit pozitiv. A doua liniuta nu e inchisa la culoare dar se vede clar. Diseara mergem iar la gine dupa rezultate.
Ma gandesc sa nu fie gemeni de s-a pozitivat asa de devreme testul.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
darene FELICITARI!!! iti doresc sa ai o sarcina usoara ca un fulg si bb sau bebei sanatosi si la termen!
sa stii ca am incercat-o si eu pe eva cu conopida ... facuse nasa conopida cu cartofi ou si branza amestecate la cuptor .. s-a stramba de numa' si imi zicea ca "nu pace" .. tare mofturoasa e copila asta a mea ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun