La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 6
ceska777 spune:
Neata, dis de dimineata....
Nu mai dorm de 1h, se trezise gaza sa ceara lapte, l-am "adapat" el si tati dorm iar eu ....pe-aici. Se pare ca mi-a ajuns de la 9 aseara, adormisem langa B.
Normal ca mi se invart prin cap tot felul de idei.
Ieri s-au anuntat 3 persoane sa vada mansarda: la pretul cel mai "bengos" din zona pentru conditii similare (mic, mic, mic dupa ce am vazut in ziarul local alte oferte) au zis 2/3 ca le convine.- Nr 3 n-a aparut, am asteptat 20min peste ora programata, gaza se plictisise (am jucat prinsa, scunsa si fotbal in mansarda goala) si ne-am dus la cumparaturi. Italianul de peste drum si-a prelungit siesta si ar fi trebuit sa mai asteptam o ora pana se punea el iar pe copt pizza si facut paste.
Si mai avem interesati cu care schimbam mail-uri si probabil o sa inceapa azi telefoanele....
Nu zic ce emotii am avut eu ca nu mai fusesem de mult in mansarda si ii povesteam lui Benji boy unde i-a stat patutul, cum facea baita in baia mica pe care o salvam mereu de la inundatie dupa, ne-am uitat iar de pe geamul de mansarda la masini.....
OF!
In plus doamna soacra ma submineaza la greu: nu ne recomanda sa cumparam locuinta unde stam acum, mai bine sa ne mutam IAR in chirie etc. Culmea e ca dl sot daca n-ar vrea proprietarul sa vanda ar mai sta sa locuiasca aici in ciuda lipsei "amenajarilor celor mai moderne"!!!!! Sa ne luam o casa numai a noastra cu gradina, curte nu ni se va arata probabil deloc si iar mutat in conditii asemanatoare cu cele de aici (momentan nu ne permitem chirii cu mult mai mari) - la naiba! Incepe ea dna soacra sa-mi zica intai sa merg si eu la munca sa aduc un ban si apoi sa vreau sa-mi cumpar casa!!!!! De parca as sta cu picioarele in sus, n-as creste copilul. Ok, merge la gradi dar anul asta numai 4h, 8-12. Ofertele de part time pentru perioada asta de timp, exclusiv, sunt minime. I-am spus ieri sotului ca sa faca bine sa se apropie de copil mai mult, sa stiu ca ii da sa manance cat de cat si se ocupa de el si m-oi duce la lucru (nu sa-l gasesc inchis iar pe balcon). Va insemna un salar minim pentru munca si seara sau sambata cateva ore cand desi el e acasa tot eu fac babysitting. Ieri dupa micul dejun cu bunicul, B s-a jucat fara probleme cu el la el in camera, nu venea sa controleze non stop ce fac eu in bucatarie (puneam vase la spalat, ordine etc) sa intrebe unde sunt etc. Cum a plecat bunicul nu a reusit aceleasi performante cu tati, n-am putut nici dus sa fac.....
Asta jelanie si placinta intr-o duminica dimineata! 

O sa fie insa bine, Doamne-ajuta!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
MATEI
ALEX
ERIC
La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
buna
noi suntem un pic mai bine cu raceala, adica durerea de gat ne-a mai lasat, in schimb ne curge nasul intr-o veselie. evuta vad ca e binisor, nu a facut febra, dar ii curge nasul. anna e si ea un pic cu muci si tuseste un picut .. azi mergem sa le vada pediatrul.
mada ma bucur ca-i place fifi sofiucai. si eva e lesinata dupa ea. aseara, am fost la nasi si fetita lor avea casuta stropitoare a lui fifi .. Doamne, ce s-a jucat eva cu ea, ce a invartit-o .. o iau si eu. sau sa vad pe net ce mai au, poate aia cu 40 de accesorii. poate obtin si un pret bun caci ieri am aflat ca un prieten de-al sotului, este director de achizitii la noriel ..
laurici deci nu ai plecat la munte .. si vad ca ti-ai gasit de lucru prin casa. ce papica buna ai facut si tu. azi ne-a invitat mama la masa .. la sarmalute, peste prajit si mamaliga .. eva deja a plecat la ea. despre animalul de iepure .. eu nu am facut niciodata si nici nu mananc .. sa ne spui cum a iesit.
cristina musai consul orl .. ar putea fi polipi. pe mine m-au operat cand aveam vreo 5 ani .. tot asa, nu puteam respira, stateam numai cu gura deschisa .. dupa operatie, a fost bine si vad ca si acum e ok, nu s-au refacut.
roxanici ma bucur sa te vad pe aici!
eu stiam ca la varsta asta, trebuie dusi nemancati .. si eu trebuie sa-i fac evei analize complete sa vad cum mai sta. tin pumnii sa fie fetita cuminte ade la analize si sa nu se supere prea rau ca nu primeste lapticul.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Unde credeti ca sunt baietii? Ati ghicit, la sanius. Da, nu pot sa ma plang, sotul ma ajut mult in weekenduri. In timpul saptamanii ies eu cu Andrei zi de zi si ma termina imbracatul/dezbracatul, trasul la sanie, inghetatul pe afara...intr-un fel cand esti la birou parca nu tragi asa la jug, in alt fel parca prefer mai mult jugul de acasa cu copiii decat sa ma hartaneasca vreun patron isteric....of cine sa ma mai inteleaga...da la job tot tb sa ajung ca altfel nu supravietuim...si tot caut si tot nu gasesc...am ajuns sa visez si noaptea ca merg la interviuri si ca intreb oamenii daca nu stiu vreun job
.
Ginette, da, nemancata. Asa l-am dus si eu pe Andrei la analize si i-am luat laptele in termos, sa-l bea dupa.
Ceska, va tin pumnii sa rezolvati cu mansarda si cu cu casa asa cum va doriti. Las ca e bine ca au dat navala potentialii chiriasi. Eu ma rog in fecare zi sa apara un cumparator la terenul nostru din Brasov. Daca am reusi sa vindem am reusi sa mai scoatem si noi capul la lumina...da in Ro e jale mare cu imobiliarele.
Eu daca as putea, maine mi-as face casa acolo, da tb sa-l vindem si am lasat la pret aproape la nimic si tot nu se vine.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
La multi ani, Matei Cazimir!
La multi ani, Alexandru Cristian!
La multi ani, Eric George!
Vin la rand clopoteoo lunii februarie....![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Ciao,
Helene, Roli
pt info (a propos de cum s-o duc la analize).
Ma bucur ca sunteti mai spre bine, Helene cu raceala.
tin pumnii sa fie ok si printzesele (adik sa ramana doar la faza de muci)
Roli, deci la termos?! asa o sa fac, ca altfel, ar fi jale mare s-o aduc nemancata pana acasa.
Darene
pt admiratie.
Si Adela cand sunt eu acasa, nu pleaca nicaieri fara mine - desi in cursul saptamanii (cum Dan e mai mult pe-acasa) ies impreuna fara pb.
Ceska, dak zici ca in ziar alta este oferta, mai 'umblati' la bani; le spuneti ca ati facut un calcul si alta e chiria.
Cat despre d-na soacra, mai bine ar pune osu' la treaba si ar avea grija de Benjy, decat sa comenteze. Sunt ceva de speriat! ![]()
Kk am reusit sa colectez (ea nu face dimineata, asa c-o sa-l tin la rece si cu asta mergem); urmeaza aventura cu punga de pipi, cand s-o scula.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
aurel_cris spune:
Laurici,Lala,Ellemultumesc mult pentru raspunsuri.Am sa ma prezint la doctor si nu plec pana nu imi face o programare la ORL.Sper ca sa nu dureze prea mult,cateodata asa ma scoate din sarite sistemul medical de aici dar asta este.
Azi noapte a nins iarasi pe aici si sincer nu prea ma bucur caci trebuie sa plec maine pana in Italia iar astia cum da un pic de zapada gata au inchis aeropoartele.Daca ar fi fost ce e la noi cred ca erau terminati de tot.
Lauricisper ca ti-a iesit bun iepurele
.
Elle multa sanatate va doresc.
Ginnette eu zic sa te bucuri ca papa Adeluta scumpa.
Ceska sa dea DD sa gasiti un cumparator bun pentru mansarda.
Roli bafta multa in cautarile de servici.
Va pupam cu drag.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Roli, deci la termos?! asa o sa fac, ca altfel, ar fi jale mare s-o aduc nemancata pana acasa. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Da. Nu avem termos de bibe, ci unul normal. Am pus laptele cald, am luat un bibe si cand am terminat de luat sanga, in masina, i-am turnat laptele cald in bibe si l-a dat gata. Pana acasa mai faceam vreo juma de ora ca ningea, era trafic.
Despre pipi, mie la Cantacuzino mi-a zis sa-i colectez urina in dimineata respectiva, nu de seara. Eu inca nu am facut operatia, ca ma tot codesc cu punguta aia. Acum vad ca s-a mai invatat cu pipi la oala si trag speranta, cand ma voi hotara sa faca pipi la oala in dimineata aia.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
Elle am gasit la Bambino langa Cultural setul acesta Fifi - Poppys Market Stall Playset cu 35ron. Pe fifi vorbitoare de la Noriel nu m-am indurat sa dau 129ron...cu toata reducerea lor
nemary spune:
La multi ani Razvan Gabriel, Tudor Gabriel, Antonia Izabela, Matei Cazimir, Alexandru Cristian, Eric George
abia acum am reusit sa intru pentru cateva minute, la poze nu am reusit sa ma uit dar o sa incerc acum, cat mai doarme Daria.
Vineri seara am sarbatorit-o pe Daria, au venit cativa copii cu parintii lor, printre care si Sara cu Simona. nu va spun ca si Daria, la fel ca Matei cum primea cadoul spunea mersi si apoi il rasturna in mijlocul camerei. la un moment dat nu mai avei unde pune piciorul fara sa calci pe jucarii. a fost foarte incantata la tort cand i-au cantat copii la multi ani, iar dupa ce au plecat cu totii ne intreba:"copii unde sunt?"
am reusit sa incarc si cateva poze, le puteti vedea aici:
http://family.webshots.com/album/576549917EpPZDw
multumim frumos Roxana pentru sms
si ma bucur ca ti-ai luat un pitic de pe creier. sigur va iesi bine eco si peste 6 luni 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria