La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nu insa inainte de a ura:

LA MULTI ANI,Ana Ilinca, Bianca-Antonia, Bianca!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani printeselor sarbatorite azi!
Ana Ilinca
Bianca-Antonia
Bianca

Sa cresteti mari, sanatoase alaturi de parintii vostrii minunati!

LauriciD am ras cand am auzit pataniile cu sotul dar in acelasi timp m-am cam speriat putin Dimi s-a expus la un pericol putea sa-si verse ciorbita pe el poate exagerez eu din fire sunt mai fricoasa vad drobul si acolo unde nu e.Oricum trebuie sa fi mandra de barbatelul Dimi!Astazi te iert ca este ziua buburuzei Ioana, dar data viitoare vreau sa va vad neaparat cand mai vi in Ploiesti.La multi ani Ioana nepotica!Sa cresti mare, norocoasa si sa-ti bucuri parintii cel putin o suta de ani de acum incolo!

Adriana ce fetita frumoasa ai am mai spus-o si cand am vazut pozele de la nunta!Sa intri mai des sa ne povestesti despre ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANA

BIANCA ANTONIA

BIANCA

La multi ani! Sa fiti sanatoase si sa aveti mult noroc in viata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene
Andreea sarcina usoara in continuare ! Nu v-ati hotarat in privinta numelui?
Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

elena, daca e sa ramana baietel(vedem acum la urmatoarea eco), ma gandeam la numele de Filip sau Dominic...sa vedem care ramane...

sarcina frumaosa si tie! ai grija de voi!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,

miri parca tu intrebai de noi, suntem bine, ne pregatim cu sasha de vaccinul de 6 lunite pe care le am implinit in weekend exact in aceeasi zi cand s a aniversat si mami, asa ca am avut tort absolut delicios la dublu, hihi, which is bad pt silueta mea, care ajunsese la 54,5 kg la doua luni si jumatate din mom cand plecasem de la 61,5. acum nu am curaj sa ma cantaresc decat dupa vreo 2 zile de greva foamei
si ne pregatim de ziua lui milan, yuppy, doi anisori si el acusi, duminica ce vine

sarcini usoare in continuare dragi mamici insarcinate si felicitaaaaari darene si tie pt vestea frumoasa!

la multi ani din inima sarbatoritilor de zilele acestea, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

acum am cateva minute libere caci dorm amandoi - nu s a mai intamplat demult sincronizarea asta pe aici-, asa ca mai vb si eu cu voi, lasand mormanul de teeburi ce ma asteapta sa mai aiba rabdare ca pana diseara l;e rezolv eu

ne gandom si noi serios la operatiunea gradi ca nu se mai poate,'fac cu capul' vorba cuiva
ma vait eu dar sunt scumpi amandoi, interactioneaza si sunt interesati mult unul de celalatl, sasha e absolut fascinat de tot ce face frate sau si nu se plictiseste cu el ever

ne diversificam fara mofturi, elle m ai intrebat ceva in leg cu subiectulasta dar nu mai retin , pe mom am citit si n am apucat sa iti raspund , mai intreba ma si iti zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

incerc sa uploadez niste poze, sunt restanta si cu cele de la botez, care sunt super frumoase zic eu, dar n apuc dom'le sa le pun
ma enerveaza webshots ul, prea e complicat sa incarc aici, as schimba site ul, any ideas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

incerc sa uploadez niste poze, sunt restanta si cu cele de la botez, care sunt super frumoase zic eu, dar n apuc dom'le sa le pun
ma enerveaza webshots ul, prea e complicat sa incarc aici, as schimba site ul, any ideas?

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Buna!

Incearca pe picasa, se incarca mult mai repede decat webshots, zic eu..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 29+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragutele,

in primul rand ..

ema si milioane de scuze .. nu stiu cum am ratat ziua ta, iubita .. sper ca primesti urarile mele foarte intarziate .. la multi ani, draga mea! Sa fii fericita si implinita alaturi de baietii tai dragi si frumosi! Sa aveti numai zile senine si multa bucurie in casa!

ceska am tinut pumnii stransi!

darene ptr ce anume faci acele injectii?

eliza am ras de numa' la faza cu baia si emma ta .. Doamne, imi si inchipui scena ..

laurici e de groaza sotiorul tau .. si scumpul de dimi cum a avut grija el de surioara lui! mi-au dat lacrimile cand am citit cum a schimbat-o el de pampi si cum i-a dat papi, iubitul mic! il pupa dulce elle pe el de frumos! ma bucur ca ti-ai luat concediu, macar de mai relaxezi un pic si poate se termina si cu nametii!

Ioana, nepotica ta! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

miri totul e ok! ce-mi plac posturile tale! reparasi unghia?

raluca multa sanatate soniucai! sa treaca pana vine bebica!

mada ce petrecere faina ai pregatit pentru sambata! sunt sigura ca se vor distra tare picii! ce frumoasa e sofiuca si ce codite are! vad ca o tine aproape pe fifi.

adryana e o scumpa printesa ta! ce tort aratos!

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI, SOFIA printesa frumoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa vorbesti cu mami sa nu te lase singurica imi cer scuze ca nu am apucat sa te felicit la timp dar ieri am umblat toata ziua, apoi seara am fost la eco de trim.3

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ema.... pfuaaaaai ce mari subnteti!!! 6 luni! god! unde a zburat timpul!!!! si cu itnarziere, dar si suflet; sa fii iubita mami de cei doi viteji ai tai! La multi ani!

laurad... sotul tau merita un shlap, asa, s anus tie ce l-a pocnit. tu... o ciorba! mah, bucura-te ca ai un dimitris descurcaret! si ai icnredere in el, nu e nici de lapte nici de hartie! creste responsabil, asta e tot ce conteaza! si sa nu-mi spui ca te miri! cu o mam ca tine nu poate sa creasca decat exceptional. tata e pentru partea "fun" a vietii;)

ele, te amuza ai, sa vezi cum crapa capra lu' vecinu':)))) sa-ti spun ce porcarie am facut azi? ce glicemie prastie fu? neah... ma mai abtsin:)))

NEMARY! pai si cum fu la eco 3, nu zici nik????? hei!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput