La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 20
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4332441762/ - un zambet pt voi de la Aca (asa-i spune Dudu lui Ozi)! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Doi frati cuminti si frumosi!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Miutza spune:
Grati, am uitat, ai doi copii minunati
Ozana e de-a dreptul superba!
mamaaa ce-or sa sune telefoanele la voi s-o cucereasca baietii hihi 
nemary, am vazut pozele de la petrecerea Dariei, e o scumpete! frumoasa si cu privire inteligenta, cum bine zicea cineva
o pupam cu drag!
miri,sunt convinsa ca oricum ar fi tu tot te vei descurca bine cu cei trei muschetari (woops, ai 4 de fapt, cu tot cu muschetarul-tata...sau el e mai degraba ajutor de muschetara muschetareasa
) una peste alta, incearca sa fii zen, cum ar zice docdecap care ne-a cam abandonat...
am fost in disco
puteti uita de apelativul miutza-babutza
, nu mi se potriveste
am dansat
, a fost super, doar ca nu ma-nnebunesc eu dupa mix-urile lor, as prefera melodii cap-coada ca-mi place sa dansez non stop
.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
ceska777 spune:
Buna seara,
am un iz de veste buna: proprietarul ne-a mai facut azi o propuneresa cumparam apartamentul, a coborat cu aproape 15.000,- de la ultima oferta. Maine il sunam sa vedem cand ne asezam la masa sa verificam niste detalii.... banca o sa fie incantata ca are mai putin de creditat la garantii ramase aceleasi.... Sper sa fie o alegere buna pentru noi indiferent ce-ar alege altii in locul nostru.
Miri,
iaca vin si ajutoare! Chiar daca nu-i frumoasa, mai bine sa fie destoinica tanara babysitter. Nu stiu daca baietii tai ar fi mai cooperanti numai pentru ca e fata zana zanelor. Mai bine sa stie cum sa-i ia si ii cucereste si asa...
N-o fi usor mai ales daca nu va mutati inca si nu veti avea spatiile pentru care ati planuit totul dar o sa faceti fata. Tu mai mult ca oricine! Peste 20deani o sa spuneti glume si-o sa faceti haz...
Elle,
mai e in blogosfera un baietel rotunjor ca o biluta, David si sa vezi cum la 9 luni e val vartej. Anna e momentan o bulina scumpa asa ca mai lasa-i timp. Candva o s-o intreaca poate si pe Eva ....
Pst! Azi pregateste tati cina, nimic spectaculos dar totusi conteaza gestul:spaghetti bolognese.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
buna dragelor!
multumesc frumos pentru urari, vi le intorc inzecit!
urez si eu la multi ani fericiti stankutei, lui eleni si tuturor celorlalti sarbatoriti de zilele astea! nu nominalizez mai mult pt ca doar atat am prins din zbor, citindu va in mare viteza, ca am un picut de timp intamplator deoarece ma pregateam sa ies cu sasha afara dupa tati si frate sau, dar a adormit
v am spus ca raman uenori singura cu amandoi si e tare greu, dar ne descurcam si or veni si vremuri mai bune cand milan va merge la gradi.sanatosi safim ca in rest ne descurcam. dar cateva luni tot mai asteptam cu gradi iar apoi vom incpe cu program scurt cum spui si tu lala
si la noi e greu cu somnul nopata -pt mine nu mai vb, eu de 2 ani n am mai dormit legat o noapte intreaga si nici prea curand nu se intrevede asta-, dar pb e ca daca asta micu tipa mai tare, exista riscul sa il trezeasca pe frate sau
nu vrea el mare lucru, si a scos si mesele de noapte, dar maraie si daca nu sar sa ii bag suzi trezeste toata casa. abia astept sa se descurce sa isi gaseasca singur suzeta in pat noaptea. am pe lista suzi fosforescente de cumparat neaparat curand
intrebare please, cand pregateati mancare pt bb mic pe mai multe zile, cum o faceati?, continea carne? cum o pastrati?
eu faceam la steamer zilnic pt milan dar acum nu am tiiiiimp si caut solutii.
v as mai pove o gramada dar am citit pe fuga si s a sters din memoria mea obosita, uf
apropo de slabit si tonifiere, acum la mine urmeaza etap[a tonifiere, stiti ca ma intresea intr un timp ab rocket si alte device uri, mi am luat gandul de la ele dar vreau neaparat o minge de fitness, ca altfel decat la domiciliu nu am cum sa fac sport momentan
abia astept sa o procur, e f buna pt facut abdomene pe ea printre altele, cred ca va face deliciul baietilor
stankuta sasha e pe covor si tinde sa depaseasca perimetrul alocat, uf, asa imi doresc sa pun poze cu ei sa vi i mai arat, poate diseara
las totul balta si ma ocup de album
tb sa fug acum, s au intpors infrigurati baietii mei cei mari
kalosalina spune:

LA MULTI ANI ELENI!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si mereu sa-ti bucuri parintii si fratiorul!
LA MULTI ANI STANCUTZA! (cu scuze pt intarziere)
Sa fi sanatoasa, fericita, si sa dea Dumnezeu sa treceti usor si cu bine peste operatia printzesei!

Darene felicitari pt sarcina! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Nemary am vazut pozele de la ziua Dariei. F frumos a petrecut...inconjurata de copii si jucarii
. Un
si pentru piticutza din burtica.
Am vazut acum ceva timp si pozele cu bb din burtica lu'Miriku dar nu am mai apucat sa scriu Ce clar i se vede fatzuca, si cum zambeste 
Vroiam sa mai scriu multe, dar am citit pe sarite, si in reprize si-am uitat 
Astazi am facut si noi Prevenarul si peste 1-2 luni vom face si vaccinul pentru hepatita A.
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
kalosalina spune:
Ceska Doamne ajuta sa iasa cum va doriti voi cu casa!
Ema cu scuze pentru intarziere iti urez si eu La multi ani, sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si mereu fericita alaturi de baietii tai!
Gata, ma duc sa mai stau putin cu Daria ca o ia somnul si iar imi pare rau ca apuc sa stau prea putin cu ea. Bine macar ca vine we.
Va pup!
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
Eliza spune:
La multi ani, printesa mica,Eleni! Laura sa te bucuri de copii tai frumosi .
Gratiela
pentru "Aca" si
unul pentru Dudu. Numai fii suparata ca nu perie nimeni aici.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
grati.ela spune:
fetelor imi cer scuze, nu faceam referire la nici o fata din odisee...am remarcat de ceva vreme ca sunt persoane care se intrec sa ridice in slavi pe X, daca ai si tu o opinie care nu coincide cu a preamaritei esti pus la zid...in plus una spui si alta inteleg unii si asa peltea se mananca din asta incat te-ntrebi cati neuroni alearga intre urechile pretioase... in fine, nu conteaza, tre sa ma abtin si sa nu ma mai bag in seama aiurea ca apar de dupa colt pandacii... deci dragele mele, nici vorba ca m-as fi referit la voi...
grati.ela spune:
si ca sa fiu mai clara stiti ca eu am si eu un pitic in privinta profesorilor si cum e un topic pe tema asta cum imi var coada...si am mai scris si eu dar e greu cu literatura...
gattasalvaje spune:
Grati , m-ai linistit...chiar am crezut ca te-ai suparat pe noi!
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii