La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 19
miri_mik spune:
nemary... drept sa-ti spun nu ma trage ata dincolo. nu ma mai trage nici la odiseea lui bruno. scriu aici si e suficient pt mine. sunt pre capoasa si prea "blazata" sa citesc mici episoade de criza in masa cand totul tine de fapt de medici tampiti de acolo. m-am tinut de capul zuzelor cu alptatul, si ma bucur daca m-au ascultat, dar n-as mai face-o inca o data, cu nimeni. imi pare rau de bebelushii prematuri, le doresc sa creasca frumos si sanatosi si ai nostri sa stea unde sunt, ca bine sunt:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4332441762/ - un zambet pt voi de la Aca (asa-i spune Dudu lui Ozi)!
gattasalvaje spune:
Grati , Dudu are asa o fatza de poznash
, e dulce foc ! Ozi pare foarte protectoare si iubitoare cu fratiorul ei...Dudu ce atitudine are fata de ea ?
Pe mine m-ai bagat un pic in ceatza...acu' ne certi , acu' ne spui ca ne iubesti ? Nu te supara , dar mie nu mi se pare ca cineva ar "peria" pe altcineva ...apoi , ce-ar avea de castigat ? Daca ne mai pupam virtual nu mi se pare ca ar fi deplasat , pt ca ne cunoatem demult si imi place sa cred ca s-au creat niste legaturi sentimentale stranse intre noi .
Chiar nu stiu cum sa iau mesajul tau de mai devreme...
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
miri_mik spune:
grati.... oftez! cat poate fi de frumoasa!!!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
La multi ani grecoaica noastra frumoasa Eleni! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Am citit si de fratiorul inimos si responsabil Dimitrakis. Laura ai 2 copii minunati si daca Dimi s-a descurcat atat de bine cu Eleni asta se datoreaza felului in care ii cresti. Bravo mami. Nasii mei i-au lasat singuri in casa pe copii (primii doi de 6 si 7 ani cu fratiorul de 1 an)...schimbat de kk, dat papa...fara emotii.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
gattasalvaje spune:

Multi ani traiasca !
Multi ani traiasca !
Laaa muuulti aaani !
Cine sa traiasca ?
Cine sa traiasca ?
Laaa muuulti aaani !
Eleni sa traiasca!
Eleni sa traiasca!
Laaa muuulti aaani !

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
ELENI
La multi ani, iubita mea mica si frumoasa! Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita, iubita si sa ai mereu tot ce e mai bun si bine in lume! Sa ai zile senine si tot ce iti doresti!
laurici sa-ti traiasca printesa si sa va aduca bucurii! petrecere frumoasa! va pupaceste cu drag elle!
EVELINE
ANDREI
La multi ani! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
buna dragele mele
eu mai greu pe net caci nu mai am baterie la laptop .. uf, ce greu imi e fara. azi i-am facut annei rotarixul .. sper sa nu aiba vreo reactie dupa el.
miri eva la 4 luni avea 7000g si aprox 62-63 cm. aseara am cantarit- o pe anna si are 8400g .. deci nu catre 9 kg .. rasuflu usurata dar poate ii fac o glicemie. pup mami de trei flacai! vai de curutul tau .. cand o veni si micul, sa te tii balamuc. dar, dupa cum te stiu, ii pui tu la punct pe toti.
ramo ce mi-e ciuda ca nu am instalat adobe flash player pe asta si nu va pot vedea dar promit ca dupa ce imi repara laptopul, intru sa va vad.
mada nu au la noriel casuta dar o pandesc eu ..
grati cine te-a suparat mami? cine cu cine s-a periat? pe de alta parte, ai doi copii abslout superbi!!!! 
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Miutza spune:
Grati, eu ma simt oarecum cu musca pe caciula pt ca pe pagina respectiva eu aveam cei mai multi pupici (ca deh, nu m-am putut opri la unul singur
) pt Eleni , printesa mica sarbatorita azi. sper ca nu te referi la mine, n-am de ce sa perii pe cineva, cu atat mai putin un copil frumos si scump pe care oricum l-ar pupa multe dintre noi.
hai, spune-ne ce te-a suparat! ![]()
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)