La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineataaaaaaaaaaaaaa!

eleni, printesa si frumusete greceasca, sa cresti infloritor, sa-i farmeci pe cei din jur cu iscusimea ta si vorba mestesugita, sa stralucesti de sanatate si sa-i bucuri pe toti ai tai! muuuuah!

la multi ani, eveline si andrei! sa aveti parte de o aniversare de poveste!

fetelor... ma lasa balamalele. crima pasionala scrie ê fruntea mea. d eudne ieri ne-am trezit la 5 din cauza de sacha bursuc, sotul a revenit de la servici la 10jumate fara sa fi mancat ceva toata ziua din cauza d epb de la servici, azi noapte i-ar s-a trezit impielitatul in urlete. va spun ca m-a luat cu dureri de stomac. a luat doo la fund pt bonganelile din usa, l-am trantit in patul de voiaj, l-am lasat s aurle, si cand simteam ca ma duc sa-i sucesc literalmente gaztul, m-am dus la el si i-am zis clar si raspicat: ai doua solutii: sau taci si dorlmi frumos ca e noapte inca, sau te duc la pisici si n-ai decat sa tipi acolo cat te tin plamanii. l-am scos din patul de voiaj si ma pregateam de o noua criza cand l-am pus in pat. dar a tacut malc, a adormit, pana la 6:( la 6 i-am dat sticla si a reusit sa-si vada de ale lui pana la 7. dar ce folos... ca eram deja cu crampe ins tomac de imi rodeam unghiile si-l trezise si pe bruno. (care ar eniste cearcane...)

ne-am propus asa, facem din nou mutarea in camere: bruno ramane in pod, noi revenim in vechiul dormitor, si sacha in camera mai mica singur. e mai liniste, nu aud emashini pe strada,nu are motiv sa se trezeasca. si pt c anu ne mutam deocamdata... mikul va sta cu noi in dormitor, iar tati, daca chiar nu mai poate, se va muta in sufragerie pe canapea... alrtfel suntem la un prag de dezastru...

ma duc sa-mi beau drogul, ceaiul cu flori d eportocal, poate mi se mai lumineaza frontuile si orizonturile:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mirule eu iti plang de mila in avans, cand s-o naste ala micu' si o sa vada Sacha ca el doarme cu voi o sa fie jaleeeeee ....
Auzi, daca tot faceti permutari de ce nu iei in considerare ca pentru o perioada sa il mutati pe Sacha cu voi in camera, in patul de voiaj?
Ca dureaza de ceva vreme situatia urlatoare si e clar ca nu s-a adaptat la dormitul singur si va chinuiti toti.
Nu da tare dar eu il mutam cu noi in camera ( nu in pat) de mult si incercam mutarea singur dupa ce se calmau apele o perioada.
Iti dezvolta o fobie la a sta singur, constat eu, poate ma insel.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

draga lala, nu dau. iti explic. pana ne-am dus in state, era nebunie. si lucram si trezitul meu la 2-3 l-o fi afectat si pe el. p-orma fu NY. am revenit am avut o luna de vis! copilul doarmea singur de la 8-8 si era vesel nevoie mare. pana in ziua in care a venit maica-mea (doamne cat ciuda pot avea pe ea). sacha care e un sensibilos grozav la schimbari, s-a bulversat total. din a doua noapte s-a mutat in fata ushii pe plapuma... am icnercat sa-l aiu cu mine in camera, dar nu e chip. nu sta. odata ce a deschis ochiis ar ein sus ca ars si ne scoate noua ochii. in camera cu el nu ma mut nici taiata cu lama. cum il scot peste 2 luni? cum o sa-i explic ca trebuie sa mearga la el in camera ca mami doarme cu "intrusul"? in plus, nu suport zgomotele pe car ele fac noaptea. am mai zis: bruno vb in somn, canta si mai lipseste putin sa danseze, sacha mormaie, rade, ofteaza. deja ca dorm "din parti" ca adorm foarte greu daca am deschis ochii, asta ar insemna sa nu mai dorm deloc. inca ceva... nu vrea nici mort in patul e voiaj. nu suporta sa fie inchis. bongane cu picioarele pe jos, face balans pana pica (nu apuca pt ca intervenim). asa ca.... va fi singur, in cealalta camera, care e mai linistita. in fostul pat al lui bruno (deci renuntam la patul mare ptca ma gandesc ca s-o fi simtitnd pierdut de aia isi tot face culcus inghesuit) si pana una alta icnerc sa dau de moasa de bruxel sa ne dea o idee sau sa ne indrume spre cineva cine ar putea dezlega misterul.o sa-mi fie invatatura d eminte. am facut compromisuri cu el de la inceput, ca sa nu-l trezeasca pe bruno... si iaca, mi-o incasez de nu ma vad. asta asa... ca jelanie de dimineata:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Greu Mirule, greu.
Bafta multa dar vin vremuri grele , de regres si gelozii la sosirea piticului.
Dar esti trecuta prin ele si ai experienta

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

lala, stim:( ne gandim constant la asta. sacha devine gelos pe bruno. bruno e inca pe sacha. mai vine "unu" in peisaj sa le strice ploile... totul e sa gasim de ce sacha nu-si poate reveni.vedem la transferul din seara asta... intre timp moasa mea de bruxel e prinsa cu cursuri de formare prin toate Be. a zis ca putem icnerca sa dam de ea miercurea viitoare dar trebuie sa ne confirme luni... rabdarica pana luni, deci...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani scumpa Eleni! sa fii mereu plina de energie ca acum, frumoasa si proaspata ca acum si mereu iubita si rasfatata ca acum! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai in jurul tau oameni buni cu care sa-ti fie viata frumoasa si usoara!

La multi ani Eveline si Andrei! sa fiti sanatosi si mereu fericiti!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare salutare...fetelor am si eu un off!!! mi se ridica parul de pe urechi cand vad cum se tot perie X cu Y si Y cu X...te pup si te si si...cred ca fug in alte lumi virtuale ca aici a devenit o obisnuinta pupatul asta in diverse locuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ziua buna...
doar un mesaj pe fuga pt Nemary...poate va place ceva
Mara, Iulia, Teodora, Marta, Anastasia, Otilia

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mara vrea tati dar nu prea vreau eu, nu pt ca nu-mi place ci pt ca eu sunt Mariana, Daria este Maria(si ii place foare mult) inca o fata Mara mi se pare prea mult.
Iulia vreau eu dar nu vrea tati pt ca este numele lui.
Teodora nu vrea el, iar celelalte...
oricum, multumim frumos.

eu i-am dat un fel de ultimatum acum ceva timp si i-am spus sa aleaga intre Delia si Iulia. si nu vrea niciunul.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

La multi ani, Eleni!

La multi ani, Andrei!

Miri, pe la odisee nu mai dai? au aparut deja 4 bebelusi(prematuri) si inca unul e acum pe drum. si merita Bruno ceva dragut de ziua lui, mai ales daca nu faceti party.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

nemary, daca te ajuta, eu aleg delia:) cea mai veche prietena a mea, de cand exist, din prima zi de scoala primara, se numeste delia. am facut scoala, liceu si facultate impreuna:) deci... aveti un vot pentru delia:)

fetelor, se pare ca rasare soarele...
vesti: pe 4 martie se semneaza contractul final (prea tarziu sa ne mutam dar asta e... vedem noi cum ne descurcam)

p-orma, m-a sunat o pustoaica ce vrea sa vina babysitter in weekend. si eventual in vacanta. are 20 e ani, nu e frumoasa, dar e tanara:)) e belgianca plata flamanda:) dar s emai ocupa de copii ca face un fel de babysitting pt o scoala dupa-amiezele. nah, o vedem luni. i-am propus maine dar... mi-e ca maia re si alte oferte. tineti-ne pumnii.

si, tananh nah nah, moasa de bruxel a zis ca vine! o asteptam miercuri! haleluiah!

ma duc s amananc. va culori. oare d ela ce?
:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput