La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle, tocma i-am luat papuci noi lu sacha, direct pe pund ti-i trag! nu compara copiii!!! si nu-t dori sa faca al doilea ce-a facut primul. pt ca face treburi si mai spectaculoase la timpul lor! s-apoi recunoaste, pe eva erai gramada, pe anna o mai lasi de "mana". si e normal. de aia, fix de aia va fi si mai grozava, lmas ca vezi tu!!!!! si iar iti zic, cat kile avea eva la varsta anei? si cati cm?

maaaaaaaaaaaaaaaah, m-a lasat sotu acasa, singura si parasita....mai dau cu un ceai de flori de protocal, maia dulmec un detergent de vase, ùmai tip la copii... da de fapt am chef sa tip la el:) asa, gaseste el motiv de ce, se gaseste intotdeauna de altfel, si daca nu altul, macar ca-s gravid. de fpat mi s-a acrit de serviciul ala care parca a luat-o pe uleid e la ziua lui sacha incoace si toti circula ca niste gaini cu capul taiat p'acolo. nah, mie cine-mi face masaj in talpile de elefant?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Va invit la GIMNASTICA

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Frumoasa gimnastica Ramo

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ramo, ce draguuuuuuuuut:))) sigur dormiti bine la noapte:) ia s ama vezi pe mine pe jos cum ma pun p-o parte si nu ma mai pot rostogoli inapoi:))) si sacha e calare pe burta de ciuda:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ellenuta, mersi pt. link-uri.

Gatta, pe Patty o strigam de mult timp Alexia, inca nu avea 1 an, doar ca eu am scris aici Patty,si cum e putin dificil, pt. ca sunt obisnuita sa o strig Alexia, de acum asa voi scrie.
Sotul meu vrea sa o strigam asa, pt. ca aici nu exista acest nume,doar Alexa. Si pt. ei e foarte interesant cand aud numele.De Patricii e plin. Si cand ma gandesc ca nu prea a fost sotul de acord de la inceput sa-i puneam acest nume.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti micuta Eleni, sa iti fie viata plina de bucurii alaturi de cei dragi!

La multi ani fericiti Andrei!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Eleni!

La multi ani, Andrei!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

printesele Eleni si Mihaela si flacaii Matei si Andrei! Sa fiti sanatosi si iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI ELENI!
Sa cresti mare sanatoasa sa ai parte numai de lucruri bune in viata alaturi de fratiorul iubit si de parintii tai minunati!

LA MULTI ANI EVELINE MIHAELA!
LA MULTI ANI ANDREI!

Gatta , visul tau muuult mai tare decat al meu!Saratelul mic!

Elle nu te ingrijora asa a fost si Sofia imi aduc aminte ca ma stresam de numa, nu tinea o jucarie in mana, nu se rostogolea in nici un fel, in schimb am avut surpriza ca la 6 luni cand am pus-o in fundulet sa stea singura din prima bine,normal ca o tineam treptat cate 5min, apoi a recuperat f repede,la 7 luni strabatea casa de-a busilea, la 8luni se ridica si mergea pe langa mobila, la 10luni mergea singura prin casa.Cu Evita lasa mami ca o sa gasesti tu un motiv vine acum martisorul sau implineste fata 2ani si o luna

Ramo asa da gimnastica de seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!

ELENI, EVELINE SI ANDREI!!!!La multi ani sa cresteti mari si sanatosi!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput