La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 16
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Totul e interesant si educativ. De unde ai tot materialul ala didactic ? Il gasesti in magazine? Si trebuie multa rabdare sa faci acele lucruri, Alexia e tot timpul in miscare, nu stiu daca voi reusi vreodata sa o fac sa stea locului cateva minute. Doar la desene anumate sta cuminte.ALEXIA - petrecere 2 ani Alexia la1 an si 11 luni www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Depinde la care te referi .
Materialele de lemn sunt cumparate.
Bile, obiecte mici de sortat, la fel, sunt cumparate din diverse magazine cu nimicuri, ieri de exemplu i-am cumparat o punga mare cu elastice de par de diverse marimi si culori si azi sau maine vom incerca doua activitati noi folosindu-le o data la sortare cu ajutorul unei pensete pentru a dezvolta muschii mainii si inca o chestie la care ma mai gandesc.
Cartonasele le-am facut eu.
Cu rabdarea, eu am mai spus asta , din punctul meu de vedere, rabdarea se educa.
Cu Andrei m-am asezat la masuta si ne-am jucat de la 14 luni. Atunci daca statea asezat 3-5 minute.
Insa acum, dupa un an in care am tot facut diverse poate sa stea si sa urmeze o activitate si 20 de minute daca e in toane bune si e pasionat.
Bine, lui ii si plac jocurile astea foarte mult.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
In restul timpului si Andrei alearga, sare si se harjoneste non stop cu frati-su sau cu noi, sa nu iti inchipui ca e vreun linistit de felul lui, ca nu e , Bogdan a fost de o mie de ori mai potolit ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
gattasalvaje spune:
La multi ani draga noastra Diana !
Sa dea Domnul ca toate dorintele sa ti se indeplineasca , puiul tau scump sa treaca cu bine peste operatie , sa se recupereze rapid si sa te bucure anul acesta cu primul "mami" !
Sa ramai la fel de pozitiva , de luminoasa si de tonica asa cum ne-ai dovedit ca esti in nenumarate randuri !
Multi pupici si un mare buchet virtual din partea mea 

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
La multi ani Cornilia !
La multi ani piticului nascut azi , Matei ! Mami Camelia , eehhei , de cand n-ai mai intrat pe la noi ...mai baga si tu din cand in cand cate un ochi si spune-ne ce mai face piticul si frumoasele gemene !
Am o gramada de restante in a face urari clopoteilor sarbatoriti ...sa dea Domnul sa fiti cu totii sanatosi , frumosi si destepti si sa va bucurati mamicile in fiecare zi cu zambetul vostru minunat !La multi ani Alexandru Mihai , Rares de Irinouka
, Beatrice , Mariuca de Creata , Stefana , Amandine (Micsunea , da-ne de veste , ai nascut ?) , Matei-pitikul urias si cu nasul julit
, Maya- frumusetea blonda . Clara-spiridushul cret , Mihai Alexandru , Anna , Lulua , Razvan Gabriel , Dudu-poznashul , Dariuca - prietena noastra pe care am vazut-o in live in postura de sarbatorita , Antonia , Raducu , Cazimir , Alexandru Cristian , Eric George , Sofia- mare fan Fifi , Ana Ilinca , Bianca Antonia , Bianca , Andreea Bianca...si daca am uitat pe cineva , sa-mi fie cu 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
MATEI
La multi ani, pitic mic! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!
STANCUTZA
La multi ani, draga mea! Sa traiesti si sa nu mai imbatranesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu bine toate problemutele!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Ziua buna...
doar un mesaj pe fuga pt Nemary...poate va place ceva
Mara, Iulia, Teodora, Marta, Anastasia, Otilia
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
hello dragutele
mi s-a bulit de tot incarcatorul la laptop si am ramas fara el .. nu mai are deloc baterie. noroc ca avea sotul un vaio luat acum cateva luni si reusesc sa intru de pe el desi cam face figuri husbandul ca cica ii iau virusi ..
azi dau de baut ca face anna 4 luni .. asa ca poftiti la
sau
e foarte dezvoltata fizic ptr varsta ei, are aproape 9 kg si 70 cm .. deja poarta hainute de un an .. motric sta un pic mai prost, nu se intoarce inca de pe spate pe burta, ci numai de pe burta pe spate, iar jucarii inca nu tine dar daca ii dam degetul se agata cu putere de el .. sanatoasa sa fie ca o sa le faca si pe astea.
ramo e tare draguta casuta. mi-ar placea si mie ptr eva insa nu avem loc .. in schimb, ii vor cumpara ai mei casuta de plastic ptr la tara, caci noi fetele vom sta mai mult pe acolo .. tin pumnii ptr operatiunea olita .. si eva s-a lasat de ea, sa stii.
miri esti sare si piperul acestui club al clopotilor! imi plac tare mesajele tale .. ai un talent innascut! bruno te vede mai tot timpul acasa si vrea micu sa stea cu tine cat mai mult, cred. ce bine ca nu e bolnavior sacha si a fost numa' un puseu de febra!
codruta noi suntem pe aici. cand poti intra, te vom citi cu placere. sunt sigura ca alexia e o vorbareata!
ceska ma bucur ca gaza a fost cuminte la doctor! tin pumnii ptr job! sa stii ca mi-a lipsit zuza zapacita de eva .. parca era casa goala.
nemary subscriu la ce spune miri .. un nume tu si un nume sotul .. asa va impacati si nu va mai ciondaniti.
mada
foarte tare! eu o sa-i iau casuta lui fifi ca a sofiei .. e innebunita eva, s-a jucat la nasa-sa cu ea si nu se mai dadea plecata .. dar, trebuie sa gasesc un motiv .. am spus ca nu-i mai iau jucarii decat daca merita ..
miutza felicitari pentru tatic! nota 20 plus! ma bucur cand aud de asa barbati .. al meu pleaca dimineata si vine noaptea .. dar, cand a putut, a stat cu eva, a plimbat-o noaptea cand urla, a schimbat-o de kk, i-a dat sa pape etc .. din pacate, nu are timp sa stea cu ele, deocamdata ..
irlandeza muzica gasesti aici
http:// bebelusultau .ro/produse.php?resultpage=1&categorie=Muzica+pentru+copii
si basme
http://www.pravaliacucarti.ro/Cristina-Jinga-Prima-mea-carte-de-povesti--CD-inclus--p-21533-c-0-p.html
laurici AMR 1! 
va pupacesc!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
gattasalvaje spune:
hooh ! Mi s-a blocat PCul chiar inainte sa trimit placinta de mesaj...din fericire am reusit sa dau copy-paste in word si sa continui de unde am ramas !
Eu sunt varza cu timpul...ca si Diana zic ca parca se comprima de la o zi la alta...o fi ceva adevarat cu 2012 asta 
Reusesc sa citesc printre picaturi de la serviciu , dar de scris , ma apuc , las mesajul inceput si ma iau cu altele si imi dau seama ca a trecut ziua si trebuie sa plec si n-am reusit sa postez nimic . Azi am o zi mai de respiro si nu vreau sa plec pana nu dau si eu un post pe DC.
Miri , sa-ti dea Dumnezeu sanatate , ca esti un balsam pentru sufletul meu ! Esti de coma cum scri , oricat de suparata as fi , tu imi inseninezi ziua ! Tin pumnii sa gasiti solutie de baby-sitter pentru Sasha cat mami e la spital sa nasca pe bebe Remy !
Darene , wooow ,sa fie intr-un ceas bun ! Felicitari pentru samburel , sa se coaca bine in burtica la mami timp de 40 de saptamani si sa se nasca sanatos !
Miutza , tin pumnii sa ti se arate si tie cat mai repede II! Distractie placuta la discoteca , mai "babutzo" !
Laurici , pup eu pe Dimitrakis ce baiat saritor si inimos e el
...sper sa nu o fi uitat pe Saratzica mea si s-o placa in continuare , ca mare pacat daca as pierde un asa ginere ![]()
Ramo , cu olitza la fel ni se intampla si noua...Sara nu mai facuse kk in pampers de vreo 2 luni , invatase sa isi dea seama cand o trece si sa-mi ceara olitza...eeii , de joia trecuta s-a schimbat treaba...aproape zilnic avem un kk in pampers . Initial am zis ca este de la o para care i-a dat un pic de diaree si n-a putut sa se controleze dar in zilele urmatoare scaunul a fost normal si totusi in pampers , nu in olitza
. Nu stiu ce-i cu ea , nici nu prea imi dau seama cum trebuie sa reactionez , daca e bine sa o cert sau nu . Ma limitez in a-i spune ca este rusine , ca e fetita mare si sa-i dau exemplu pe totzi copiii cunoscuti de ea care fac kk la olita si nu in pampers.Sper sa-si revina , ca ma rupe de oase cu cele 13.5 kg pe care le are s-o mai ridic in brate s-o spal la fund.
Tin pumnii sa scape Razvi de muci si de raceala !
Ceska , felicitari pentru inchirierea mansardei , sa de Doamne-Doamne sa fie o tipa ok si sa nu va creeze probleme ! Pentru pix , incearca Vanish pulbere...eu am scos si albastru de metil cu el.
Irlandeza , vad ca "Patty" s-a transformat in "Alexia"...a ales ea sa-i spuneti asa sau vreti s-o obisnuiti cu ambele nume ? Daca eu o strig "Eliza" pe pitica mea , se ratzoieste la mine " nu Eliza...Sala !"
Mary , uite si lista noastra ...poate va inspira ceva : Miruna-in poll position si la noi la fel ca la Ramo , Smaranda , Ilinca , Catinca ,Petra , Erika , Ingrid, Ada , Iarina.
Elle , sa-ti traiasca dodoloatza ! Cum stati cu diversificarea ?
Mada , a-propos de vise cu zuze ...am visat azi noapte ca eram cu Angi si cu Monica-Doc si montam placute cu cristale Swarowski pe bordurile din Constanta ...Angi era cu pickhammerul , eu cu surubelnita si Monica era inginera ...toate aveam casti galbene de protectie ! In timpul asta mai si palavrageam intre noi despre piticlontzi ![]()
![]()
Hai sa dau send ca am aberat destul si mi-e ca iar se blocheaza jaful asta de PC.
Pupici la toate zuzele 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
miri_mik spune:
s-antors mirika!
fratele meu, dupa ce-am haladuit de mi s-a acrit, si m-am hipoglicemizat de mult ce-am scarmanat rafturile prin magazine fara sa iau ceva, realizez ca-s franta dom'le! dar de la ce? ca daca as fi facut ceva constructiv... ceva de folos...
am revneit si-am citit. pi ia s anu ma mai laudati atat, ca nu va
mai scriu nik. ma fac acra si striata, pliata si ridata si vin si va stric cheful:)))
ramona si gatta, cea mai buna rectie, citat din homeopata mea e: nu fortati, si in orishice caz NU laudati un proces ce ar trebui sa fie natural! exact la fel cum nu trebuie laudati ca mananca. "corvezile" astea sunt normale si trebuie insusite firesc. deci, nu certati, nu laudati. remarcati si atat. daca a intervneit o schimbare... se leaga de plecat-venit d ela servici, mici ritualuri peste care sariti, o cerere "nescrisa" de atentie, o mica regresie in timpurile in care ii acordati tot timpul vostru, spaima de a deveni cu adevarat independenti. deci, rabdarel.
elle, pai tu ce vrei acu? sa faci yoghina din ea? pfuaaaaaaaaaaa! deja ca e asa bondocica e de mlirare ca s eintoarce! iti dai seama ce greutate are de deplasat? s-apoi la 4 luni nu stie inca intoarcerea invers. aia vine pe la 6 luni, dar te vad eu cand se va pune bulgarasul in picioare:))) ca musiu sacha! doar ca al meu a ot ramas bolovan:))))
fetelor, m-am imbolnavit! am fost intr-un magazin de baloane!!!!!! va imaginati? magazind e baloane! jiiiiiiiiiiiiiz, s aplang nu alta. ma entuziasmam pt un balon cu heliu, si cand am vazut catalogul alora... mi s-a facut rau!!!! vrem si noi un balonel pt bruno de ziua lui.... god....bon, costa, dar am zis asa, anul asta, fara petrecere, pen'ca nu avem nici energie, nici timp nici bani. dar vrem ceva special pt el. evident ca tac'su s-a uitat in buzunaru gol, a suflat a paguba si io m-am strambat, dar un aranjament de baloane tot capata si numa pt ca vreau io! kikiki
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
fetelor, daca stiti pe cineva care vinde urgent un aparat ptr aerosoli, va rog sa-mi spuneti. are nevoie un coleg de job de-al sotului ptr fetita lor.
miriku pai cum sa nu-i luati baietului baloane? face 4 anisori frumosul de bruno. mai e un picut. cat despre anna .. hmm .. nu vreau s-o compar cu eva care era mai fasneata .. ia uite ce facea eva la 4 luni .. tinea in mana super bine .. ba daca imi aduc bine aminte, chiar muta dntr-o mana in alta .. asta si le suge, roade si studieaza .. si atat ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Doar la desene anumate sta cuminte.