La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am uitat sa va spun ca daca vreti sa vedeti poze si activitati mai proaspete facute cu piciulica , le gasiti aici : http://avlaudum.blogspot.com/search/label/montessori

Asta pentru doamnele ce nu sunt blogarite

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cornilia, nts nts nts, cum am uitat mama!!!! La multi ani! uuuuuuuuuf, pana am aspirat si alea alea si am si terminat, am zis ca uit iar, dar....

ramonel bombonel, io zic shea, ca fin'ca nu er apregatit si pt ca totul era chestie de mecanica: mami il pune, trebe. nu: mamai ma pune pt ca imi trebuie... asa ca, lasa-i timp. pana la 20 scapa el de pampers. io una ma tot mir de bruno, cand a mers la scoala la 2ani si 9 luni abia era peste zi fara pampaers. p-orma, in vara asta la 3 ani si4 luni a renuntat singur, depe o noapte pe alta la pampers. cu sacha... ti-am zis, nici poveste, nici nu ne grabim. urmeaza regresul peste vreo cateva luni:))

ceska, la ce ti- trebuit fata de masa alba-alba? pt impresie artistica?)))) acu ai si autograf artistic. noi avem in magazin o soliutie la flacon mic mic pt tot felul de pete si "accidente" ia sa cauti la raionul de detergenti. si cum stai cu planingul. eu am terminaaaaaaaaaaaaat!:))) drept ca n-am spalat geamuri dar nah:)))

lala cred ca au intrat toate fetele buluc la tine pe blog ca nu mi-l deschide.:( incerc nitel mai tarziu.

pfuuuuuuuuuah! am turnat un feld e ulei concentrat in baie pe niste pot pourri, si e pourri de-a dreptul... imi vine sa vomez. asa ca ies. am scos tot afar ain terasa, dar ramane mah:(

gata, imbracarea si... la drum:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ceska, pasta de pix iese cu spirt.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Miriku, cand zic ca in urma cu trei luni a reusit sa se lase de pampers, m-am referit ca el cerea singur olita fara sa il pun eu.Cand ii venea sa faca striga dupa mine Mamaaa piciu piciu sau kk.Deci nu il puneam ca si acum sa faca, cerea singur, stia cand e momentul.
Nu il fortez nici cum, daca face bine, daca nu il ridic de pe oala.Iar daca cumva mai scapa pe el (cum s-a intamplat ieri dupa atatea lichide), nu ii zic nimic, il schimb si gata. Dar cand face la olita il laud si il imbratisez fara sa fac foarte mare tamtam.
Nu pot sa zic ca ma grabesc cu scosul pampersului,il incerc doar,daca vad ca in doua saptamani nu invata il las in pace.
Da la vara nu scapa ca va merge la gadi.
Oricum o sa il duc cu mine in curand la mine (sper sa o conving cumva pe directoare), si pt ca va fi al meu ii vor permite sa aiba pampers.
Dar din toamna il dau la alta gradi ca nu-mi plac educatoarele care ar trebui sa-l preia din toamna.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Lala_D ti-am admirat printisorul, se face tot mai frumos. Pufuletii aceea se pot manca ?
Am vazut ca ai schimbat imaginea blogului, ai talent. Imi spui si mie ce program folosesti pentru editarea pozelor sau e secret ?

Ramona nu cumva a renuntat la pampers de cand ai inceput munca ? (scuze dar nu mai stiu cand te-ai intors la serviciu)

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Ramona nu cumva a renuntat la pampers de cand ai inceput munca ? (scuze dar nu mai stiu cand te-ai intors la serviciu)

Poze Khalid

Eu am inceput in septembrie serviciul.El renuntase la pampers pe la inceputul lui noiembrie si s-a "razgandit" pe la sfarsitul lunii asa brusc fara sa se schimbe nimic.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI ANA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Lala_D ti-am admirat printisorul, se face tot mai frumos. Pufuletii aceea se pot manca ?
Am vazut ca ai schimbat imaginea blogului, ai talent. Imi spui si mie ce program folosesti pentru editarea pozelor sau e secret ?

Poze Khalid

"Pufuletii" nu se pot manca, asa recomanda producatorul insa nu e pericol daca pune gura pe ei. Andrei s-a obisnuit de mult sa nu mai bage jucariile in gura asa ca nu am teama.
Insa eu i-am gustat , nu au niciun gust si nu sunt atractivi de rontait

Pentru poze folosesc photoshop - CS2.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Am uitat sa va spun ca daca vreti sa vedeti poze si activitati mai proaspete facute cu piciulica , le gasiti aici : http://avlaudum.blogspot.com/search/label/montessori

Asta pentru doamnele ce nu sunt blogarite

Totul e interesant si educativ. De unde ai tot materialul ala didactic ? Il gasesti in magazine?
Si trebuie multa rabdare sa faci acele lucruri, Alexia e tot timpul in miscare, nu stiu daca voi reusi vreodata sa o fac sa stea locului cateva minute. Doar la desene anumate sta cuminte.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Stiti unde gasesc basme, povesti pt. copii,..... dar video ? Am tot cautat pe google, dar nu gasesc.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput