La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 14
Miutza spune:
La multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea!
La multi ani Cornilia!
La multi ani fericiti, draga noastra Stancutza! sa fii lipsita de griji in viitor, sa-ti fie viata frumoasa alaturi de cei dragi si mai ales sa-ti fie printesa Sofia sanatoasa, mereu curajoasa si plina de viata! 

La multi ani Sofia, Ana Ilinca, Bianca Antonia, Bianca, Andreea Bianca si Matei!!! sa fiti sanatosi si fericiti mereu!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Miutza spune:
Darene, felicitari pt testul pozitiv! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!
Si eu mi-am dorit un test pozitiv dar n-a fost sa fie...poate luna viitoare.
Laura Dimitris, il pup tare tare pe Dimi, fratiorul erou! Ce grija are el de Eleni, pai ai toata baza in el pe viitor! 
Ca tot vorbiti voi despre tatici, trebuie sa-l laud un pic pe sotul meu
n-am probleme in privinta asta, il pot lasa cu Maya de dimineata pana seara, se descurca cu absolut orice: schimbat, pus pe olita, dat de mancare, scos la plimbare, scris pe tablita, desenat, jucat, citit, dansat etc. Baita ii facem impreuna de cand s-a nascut, doar de 2 ori cred ca i-am facut singura ca era plecat din oras. Sunt o alintata si-o rasfatata din punctul asta de vedere, recunosc
Noi maine seara mergem in discoteca
cumnata-mea implineste 30 de ani si vrea sa-si sarbatoreasca ziua in disco ![]()
cred ca ma voi simti ca o babutza (asta va fi o premiera pt mine ca n-am probleme cu varsta
) dar asta e, daca trebuie, trebuie! ![]()
Va pupam, mamici, burtici, clopotei si fratiori de clopotei! 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Matei !
La multi ani Cornilia !
La multi ani Stancutza !
Ramona multumesc. Ce casuta frumoasa aveti voi acolo. Sanatate lui Rzavanel !
Nemary multumesc. Sarcina usoara in continuare si bebe la termen ! Ma bucur pentru vestile bune de la eco. Mai aveti ceva timp sa va hotarati asupra numelui.
Irlandeza eu nu am nici un ajutor in timpul zilei; sotul vine pe la 17:30 - 18 de la servici. Ma gandesc ca nu sunt singura mamica din lume fara ajutor care se poate descurca cu 2 copii mici si asta imi da curaj. Nu am nici femeie care sa vina sa ma ajute cu curatenia (aici trebuie sa o aduci cu viza de munca si sta cu tine in casa; mai sunt femei care au alt job si lucreaza in case dar locuiesc in oraselele mai mici de pe langa Abu Dhabi si nu pot veni aici). Acum depinde de fiecare si de primul copil, poate.
Miri am vazut la televizor acum cateva luni ca s-a facut un studiu din care a reiesit ca , cafeaua ridica glicemia la diabetici.
Stancutza multumesc. Sper ca Sofiuta e bine acum.
Miutza multumesc si sa dea D-zeu sa vezi 2 liniute luna viitoare ! Sotul tau e un tatic de nota 10 !
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Lala_D spune:
La multi ani fericiti, plini de bucurii, noroc, belsug si sanatate Diana !!!

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
madalina28 spune:
Stancutza la multi ani! Sa fi sanatoasa alaturi de iubita Sofiuca si de tati vostru, sa scapti de griji pt micuta!
Chiar aseara am vazut la stiri pe antena 1sau 3 o fetita cam de aceeasi varsta care se pregatea pt implant si ma gandeam la voi.Edit:uite aici stirea[

LA MULTI ANI ANDREEA BIANCA!
LA MULTI ANI MATEI!
La multi ani Ema!sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei 3 baieti ai tai(scuze pt intarziere) 

LauraD hai accept sa vina caldura, dupa nu mai ai nici o scuza
Elle vrei sa te fac sa razi?Te-am visat azi noapte, venisei la mine in vizita neanuntata sa verifici daca Sofia se joaca cu Fifi
Nemary are timp sa ia bebelina din burtica in greutate, bine ca e sanatoasa, cu numele eu cred ca fiecare are un nume predestinat, poate o sa fie o sclipire de moment al amandoura!
Mitutza poate luna viitoare o sa vezi dublu pe test
miri_mik spune:
neatsaaaaaaaaaaaa! desteptarea si miscarea! pea leneviti voi pe lmanga ca fele! ia sa vi-l trimit eu pe neinfricatul si plicticosul sacha care la 5 dimineata se joaca de-a tobele africane pe usa d ela dormitor! e un dotat copilu asta al meu, la 4 percutii deodata pana ne scoate din minti. eram foarte aproape de o crima pasionala, dar cum nu ma hotaram pe care dinc ei trei sa-l tai felii cu cutitul d epaine, in bucati mici si egal, m-am lasat pagubasa.
sacha batea la "tobe", bruno plangea in pod c-a facut kk si nu l-am lasat sa coboare la ora 5 - iar kk ala nu poate ramane in preajma lui dupa ce s-a produs... - tac'su celor doi care s-a trezit, i-a dat lapte lu miku' si l-a lasat colo in fata ushii ca pe catei pe motiv ca tot acolo se culca:)))
miutsa, io zic asa, nu esti o rasfatata, esti o femeie normala! paia sa ar trebui sa fie orice barbat. mor cand aud povesti cu tatici care se sustrag de la indatoririle zilnice. pai ce-as face eu cu 3 daca nu s-ar ocupa cum trebuie de ei? si daca, doamne-fereste, mis e intampla ceva... cine sa faca treaba cu copiii, ca nu e nimeni in preajma cine sa ne ajute. deci, jos palaria, si bucura)-te, caci asa trebuie sa fie! auzi, miutsa-babutsa:))) ha ha ha!
stancutsa, la muuuuuuuuuuuuuuulti ani! frumosi si zgomotosi cu sofiutsa aproape de tine! sa primesti cel mai frumos cadou pe care ti-l doresti si sa-l pretuiesti, pentru ca ai muncit mult sa ajungi la marele moment! si ca sa-ti raspund....sacha nu vrea la noi in pat. a avut ocazia sa vina pe la noi. dacva e cu noi in pat se ocupa cu bagat degete in ochi, nas, tras de par si chitscait. daca face asta, plange alalat, care nici el nu vrea in pat, dar de ciuda ca e sacha la noi in pat facescandal sa vina si el...cred ca tre s amai mergem o data in america sa ne putem reveni cu somnul:))))
darene, odata insulina la ordinea zilei... hipo si hiper sunt un fel de rollercoaster... iar cafeaua... astia nu mi-au zis nik. si daca nu ma trag de urechi cu orice ocazie... iar lor le-am spus ca beau cafea si nu au zis nik. dar e drept si asta ca de cand am schimbat marca de cafea... se cam schimba situatiunea in sensul ca vad orishicum o diferenta. ramane sa vedem care e si rolul laptelui...care contine lactoza...
shea, azi sunt pusa pe planuri mari! ma arunc pe aspirator. v-am zis io cuml e cu femeia de servici care daca n-are studii superioare nus tie sa isi faca treaba:( asa ca, da-i si luptaaaaaaaaaaaaaa! p-orma ma apuc de knutsalit:)))) adica de facut chestii cu mainile. artistice, vorba stancutsei. nu-s inspirata, si am mainile ca doi butuci, da-s sexi ca am unghii noi:)))) si nah, poate am vreme sa ma ocup. cica n-am voie sa dorm la amaiaz ca debusoleaza glicemiile:) dar oare 5 ore de somn pe noapte ajung? si daca nu, asta e, asta avem, cu asta defilam:)))
tanha, am plecat:))
ramonab spune:
Neata!!!
O
?M-a corupt colega ingrijitoare de la gradi si pe mine cu cafeaua.Imi aduce in fiecare zi(cand sunt de dimi) cafeaua aburinda si cu tot ce trebuie asa ca sa nu ma pot abtine si sa beau.![]()
Asa ca acum mai simt si eu nevoia sa savurez o cafea.Da cea mai buna e cand ti-o prepara altcineva![]()
Asa ca de la mine pt voi o
aburinda cu zahar, frisca, lapte, etc.
Am aberat destul?![]()
Bun sa trecem la lucruri cu adevarat importante ca de exemplu ziua Stancutzei La multi ani , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!!
Am citit ca va pregatiti de operatie, chiar aseara la stiri am vazut ca s-a facut primul transplant cohlear la spitalul Gr.Alexandrescu din Bucuresti (cred)La o fetita de 2 anisori.
Nu vazusem stirea chiar de la inceput si prima ata am crezut ca e vb de voi, dar apoi au aratat imagini cu fetita si mama si mi-am dat seama ca nu sunteti voi.
Nemary ce zici de Miruna?Eu ador numele asta.Succes in gasirea unui nume potrivit 
Miri
stiu eu ce zici tu, dar daca a putut in urma cu trei luni sa nu mai faca decat la olita, de ce nu ar putea si acum?
Atunci chiar nu stiu ce s-a intamplat de a renuntat asa de brusc 
Miutza pot sa dau copi/paste la mesajul despre sotul tau?
Exact asa e si al meu, cuvant cu cuvant.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
LA MULTI ANI!
fericiti si sanatosi Diana sa va aduca acest an numai realizari si bucurii. 
Miri, merci de sfat, dar...din ce vreau eu el nu vrea nimic.
Grati, Irina nu e pe lista lui tati :(
Madalina, nu mai stiu daca ti-am spus, dar o fac acum. am reusit sa vad pozele de la ziua Sofiei, tare frumoase. si cum este ea indragostita de Fifi. Daria nu a pus pana acum atata pasiune pentru o jucarie.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
31+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ramonab spune:
Va spuneam ieri ca Razvi e mucios si stranuta intr-una, ieri i-am dat cred mai mult de 1 litru de lichide
din care vreo 600 de ml a fost ceai cu lamaie si miere, apoi a mai baut vreo 250 de ml de suc de portocale cu grepfuit plus supa de pui un castron mare.Seara i-am dat un oscilo si azi e muuult mai bine.I-am mai dat si azi oscilo si i-am mai facut ceai, o sa stam in casa si sper sa scapam cu totul de raceala.
La multi ani Matei, sa cresi mare, sanatos si fericit!!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
Neata,
vin si eu la cafea dar numai 15min. Apoi trec la aerobic gospodaresc: fug pe scari in sus si-n jos in spalatorie, sa duc gunoiul, apoi aspir, mai sterg praful si spal doua geamuri. Va zic eu dupa masa daca mi-am atins targetul ![]()
Am uitat sa scot aseara sarmale din congelator... pot sa le pun la fiert nedezghetate complet?
Si cum scot urme de pix de pe fata de masa alba, alba? A dat gaza autograf si el: ce numai tata si "femeiea frumoasa" sa scrie pe hartie? Ieri am semnat contractul de inchieire pentru mansarda, din aprile se muta acolo o d-soara de 22 ani, asistenta intr-un cabinet stomatologic.... Sper sa fie intr-un ceas bun si sa fie un chirias bun.
Stancutza, la multi ani!
Ema, cu intarziere si scuze: la multi ani! 
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra