La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 13
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Neata pe la pranz. Numai ce ne-am intors din turneu: gaza a fost la dr care nu l-a vazut destul de mucos ca sa sara peste vaccin deci l-am intepat. Daaaaarrr... baiatul meu e un viteaz. Din crizele de pana la sfarsitul anului trecut am intrat intr-o faza de cooperare cu doctorul: ii raspunde la intrebari, isi ridica body-ul singur sa il asculte, ii arata ca mai are o ureche. Sigur ca atunci cand l-am lasat cu pantalonii in vine si a vazut ca vine asistenta a realizat ce urmeaza numai ca a carait scurt la momentul intepaturii (in picior) si s-a linistit imediat. A si zis ca mai vine... Apoi mi-am rezolvat dosarul si l-am trimis. Puneti si voi zuze, va rog, un gand bun pentru mine sa ma vrea astia la scoala (firma asta e solutia ideala pentru mine:domeniu in care am experienta, accesibil de-acasa de unde stam acum relativ usor)... si sa am putere sa o fac! Multumesc! So, Miri, eu te intrec in "debordari" peste cotele admise deci te poti consola. Si nu sunt la nr3. ...Poti sa fi mai frumoasa decat ai fost pana acum? Vrem dovezi! Eu de vreo 10 zile incerc sa fac foamea Mai greu cu sotul care da el acu in boala mea si are impresia ca nu se satura cu ce ii pun in fata. Acum imi chioraie matele caci micul dejun a fost frugal.... Merg curand sa pun ceva in oala. Eu cred ca Bruno s-a prins ca esti acasa toata ziua si mai vrea sa profite pe ultima suta de metri de mami. N-am inteles: Sacha chiar a facut febra sau crezi ca "nu-i ceva in regula" de a dormit asa frumos? ![]() Ramonab, si Razvi putin mucos? Si noi! Am sunat la gradi sa stie ca daca avem reactii la vaccin chiulim si maine eventual toata saptamana sa fie in forma joia viitoare: au carnaval si ne costumam dinozaur! Ce casuta aveti? Apare in poze? Eu deja ma gandesc a cadouri de paste si ma gandeam sa ii iau un cort sau o casuta. O fi deja prea mare? poate ii iau totusi ou de la Ikea cum au baietii lui Miri. Mai au scaunele "cerere" acum ca nu-s mai noutati? Ellenuta, cred ca ai putut rasufla putin numai cu Anna acasa. Dar precis ti-a lipsit Eva! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
DOAMNE AJUTA !!!!
Sa iasa cum vrei tu si cum este bine pentru voi !!!
ce baiat mare ai si ce frumos s-a purtat la doctor !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Neata pe la pranz. Numai ce ne-am intors din turneu: gaza a fost la dr care nu l-a vazut destul de mucos ca sa sara peste vaccin deci l-am intepat. Daaaaarrr... baiatul meu e un viteaz. Din crizele de pana la sfarsitul anului trecut am intrat intr-o faza de cooperare cu doctorul: ii raspunde la intrebari, isi ridica body-ul singur sa il asculte, ii arata ca mai are o ureche. Sigur ca atunci cand l-am lasat cu pantalonii in vine si a vazut ca vine asistenta a realizat ce urmeaza numai ca a carait scurt la momentul intepaturii (in picior) si s-a linistit imediat. A si zis ca mai vine... Apoi mi-am rezolvat dosarul si l-am trimis. Puneti si voi zuze, va rog, un gand bun pentru mine sa ma vrea astia la scoala (firma asta e solutia ideala pentru mine:domeniu in care am experienta, accesibil de-acasa de unde stam acum relativ usor)... si sa am putere sa o fac! Multumesc! So, Miri, eu te intrec in "debordari" peste cotele admise deci te poti consola. Si nu sunt la nr3. ...Poti sa fi mai frumoasa decat ai fost pana acum? Vrem dovezi! Eu de vreo 10 zile incerc sa fac foamea Mai greu cu sotul care da el acu in boala mea si are impresia ca nu se satura cu ce ii pun in fata. Acum imi chioraie matele caci micul dejun a fost frugal.... Merg curand sa pun ceva in oala. Eu cred ca Bruno s-a prins ca esti acasa toata ziua si mai vrea sa profite pe ultima suta de metri de mami. N-am inteles: Sacha chiar a facut febra sau crezi ca "nu-i ceva in regula" de a dormit asa frumos? ![]() Ramonab, si Razvi putin mucos? Si noi! Am sunat la gradi sa stie ca daca avem reactii la vaccin chiulim si maine eventual toata saptamana sa fie in forma joia viitoare: au carnaval si ne costumam dinozaur! Ce casuta aveti? Apare in poze? Eu deja ma gandesc a cadouri de paste si ma gandeam sa ii iau un cort sau o casuta. O fi deja prea mare? poate ii iau totusi ou de la Ikea cum au baietii lui Miri. Mai au scaunele "cerere" acum ca nu-s mai noutati? Ellenuta, cred ca ai putut rasufla putin numai cu Anna acasa. Dar precis ti-a lipsit Eva! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
DOAMNE AJUTA !!!!
Sa iasa cum vrei tu si cum este bine pentru voi !!!
ce baiat mare ai si ce frumos s-a purtat la doctor !!!!
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
si nu in ultimul rand....
ANA ILINCA 

BIANCA ANTONIA 

BIANCA 

ANDREEA BIANCA 

LA MULTI ANIIIIIII !!!!!
ma duc acum la cumparaturi pentru petrecerea de vineri ![]()
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
nemary spune:
Grati, multumim de complimente ![]()
Darene, felicitari pentru sarcina, sa fie bine pana la sfarsitul celor 40 de sapt, fara greturi sau alte dureri de cap. pupici pe burtica.
LauraD, super Dimi, il vreau si eu ca ginere, daca o sa renunte la Sara. gata, mami, ai baiat nu numai mare dar si descurcaret.
Miri, wow, de unde ai atata energie si exhuberanta? sunt pe aceeasi lungime de unde cu fetele care spun ca faci mai roz odiseea noastra. cum mai e Sasha?
Ellenuta, multumim de laude. daca te referi la puzzelul cu forme geometrice, l-am luat din Dragon, deci fara firma.
Ema,
la multi ani! multa rabdare si nervi de otel. si eu ma gandesc sa o dau pe Daria la cresa din vara si sunt sigura ca lui Milan ii va placea acolo.
acum despre noi, putin. la eco a fost ok, nu am decat o poza, nu foarte reusita. Herghelegiu a fost cam sarac in cuvinte, dar mi-a spus ca nu a gasit nimic in neregula, dezvoltarea este normala. Bebelina are 1500 gr, cam cu 200gr mai putin decat avea Daria la aceeasi varsta gestationala. dar sanatoasa sa fie si sa nu fie probleme nici dupa nastere. in schimb, sunt tare necajita, nu reusim sa ne hotaram la un nume pentru fata, ce vreau eu nu vrea tati si invers
o sa nasc si fata tot fara nume o sa fie.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
31+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui darene Mie mi se pare ca o sa fie diferenta cam mare intre fratiori - 2 ani si 10 luni - era bine daca ramaneam mai devreme dar asta e.Ma gandesc deja si la al treilea. ![]() |
Wow, mare curaj ai, felicitari. Poate cand ai cu cine imparti treburile si creste copiii, e ok, dar altfel..........no way.
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
miri_mik spune:
vin sa va raspund! caci de la inaltimea tocurilor mele criminale, mi-e greu sa tip sa ma fac auzita:))
deci, nemary, ca sa impacam si capra si varza, stii tu, elemente proverbiale, faceti o combinatie din numele care va plac voua. respectiv tu A+B el C+D = A+C sau B+D sau A+D sau B+C! iaca! atata ma tine pe mine logica, dar am scris frumos sa para ca am idee de matamtici:) cred ca os a ma iubeaca grati:)))
lauraD, glicemiile nu sunt o grija! sunt un hobby:))) de car em-am saturat ce e drept, care imi amorteste si intepeneste creierul, care e pasionant de-mi taie rasuflarea cand citesc numere cu 3 cifre pe ecran, car ema inverzeste de ciuda si care ma agonizeaza inainte sa devina efuziune catarctica... da-le-n amarul lor si-al meu, ca oricum sunt pe dos. exepmlu: 2 felii de paine cu branza si filet de pui si ou fiert deasupra cu roshii= nr 133 (insulina in prealabil, cafea cu lapte), friti - stii tu, fritii belgieni - a volonte, cum zice pe la noi= nr104. nah! ca sa-mi gasesti tu logica. ca io ma las de hobby:)))
ceska, sacha poate ca e poate ca nu e bolnav. nus tim. fu doar un puseu de temperatura, unul timid car enu m-a speriat idneajuns incat s anu-l duc la chantal. era prea vesel si prea fericit ca pleaca pe coclauri ca sa renunt io la ziua mea "femina" - a se citi unghii si chestii pensate - doar pt un 38.4 care fuse si se duse si care poate poate ameninta sa revina... call me crazy, you're maybe right:)))
ramonel, stii tu deja foarte bine care sunt modurile de testare pentru reflexul de pipiloi: daca se trezeste dupa somnul de amiaz cu scutecul uscat, daca in fundul gol urca scarile in picioare si nus e scapa pe el, daca spuna ca il deranjeaza pampers. iaca. restul...vin eu ca o soacra poama-acra si zic: reflexele conditionate nu sunt cele mai bune intotdeauna... mai lasa-l c anu va grabeste nimeni. daca vrea, perfect, daca nu... nu
cu burta in sus de data asta, tolanita "marginal" pe singura coasta-mi neinvadata de un bebeloi si lumea lui inconjuratoare, ma pregatesc sa ma scufund in deliciile vizionarii tv-ului:d nu e nik interesant, dar pot mereu sa-mi inventez vedenii:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
godzila spune:
Fetelor va multumesc de urarile pt piticul meu mai ales celor care au facut-o special :Darene, Ceska, miri_mik, Elle, Laura_dimitris, Miutza, Lala_D, Nemary, Madalina28, Eliza, Aweya, Cati_magureanu, Aurel_cris, Laura_Ioana.
Eu am inceput serviciul. E foarte bine si relaxant. Singura problema o reprezinta naveta dar sper ca ma voi obisnui cu ea.
Un gand bun pentru toti clopoteii care au implinit 2 ani. E o varsta frumoasa, asa-i?
Va salut cu drag,
grati.ela spune:
Mary daca se asorteaza deschid lista cu... Irina!

si La multi ani urez din suflet printesei Ilinca si printeselor Bianca de Ella, de Adryana si de Matgravidut! Sa fiti fericite!
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Fur si eu cateva minute din timpul care parca se comprima de la o zi la alta, ca sa va scriu si sa stau putin cu voi.
Saptamana trecuta scrisesem un mesaj complet pentru toti sarbatoritii momentului, dar l-am pierdut pt ca nu eram logata si, dupa aceea, n-a mai fost chip sa va scriu. Sofia a fost mucioasa, dupa bunul ei obicei, taman in week-end, cu nervisori si figuri si cu mult timp petrecut incercand sa eliberam un nasuc prea plin. Dar acum e mai bine si o sa fie si mai bine maine :-)
Vreau si eu sa pup copilasii scumpi care au acum 2 anisori: Rares, Beatrice, Mariuka pui de Cretz, Stefana, Amandine, Mateias frumos si vorbaret al Ereenei, Vlad, Maya printesa blonduta si frumoasa, Clara cretulina si pusa pe sotii, Mihaita care seamana asa bine cu mami, Anna, Lulua, Razvan, Tudoras poznas care seamana din ce in ce mai bine cu surioara lui frumoasa, Dariuca cu surasul ei enigmatic si inconjurata de gasca de piticoti, Antonia, Raducu, Cazimir cu care ne-ar placea sa vedem niste poze, Alexandru, Eric, Sofia ochioasa si frumoasa si iubita, Ana, Bianca-Antonia, Bianca, Bianca Matzu Mic de Matzgravidut
Scuze de intarziere, am stat cu ochii pe toate aniversarile cand am putut, am vazut poze, am admirat clopotei din ce in ce mai mari si mai independenti! Sa cresteti cu totii mari si mereu fericiti!
Ema, ne-am gandit la voi zilele astea, cred ca ziua ta a fost pe 31, daca imi amintesc eu bine? Sa fii sanatoasa si plina de energie pozitiva, si bineinteles puii tai sa iti aduca numai bucurii! Sasha are 6 luni, cred ca imparte deja podeaua cu Milan, ca teren de joaca, bineinteles! Se mai trezesc noaptea? te admir ca ai putut sa slabesti asa frumos si repede, cred ca ar trebui sa-l studiez si eu pe Monti, dar nu stiu cand sa ma apuc de citit si asa ceva...
Apropo de treziri noaptea, dupa un an de ciudatenii nocturne, Sofia a revenit la ganduri mai bune...sa fie faptul ca ne-am mutat cu dormitul inapoi in camera ei? Sau faptul ca i-au iesit penultimele 2 maselute? Acum suntem pe AMR 2 :-)) Cred ca nu vom sti niciodata :-))
Miri, am spus si mai zic: perioada sarcinii e una foarte buna pentru tine dpdv al creativitatii, esti intr-o forma maxima! Ma tot gandesc la Sacha, cum doarme el mititelul pe jos langa usa, oare vrea sa ajunga la voi, la caldurica sub aceeasi pilota? I-ai permite acest mic rasfat? :-)
Darene, felicitari, sarcina usoara! Ce repede s-a pozitivat testul!
Mai aveam atatea sa zic, dar zau ca mi se inchid ochii. Maine trebuie sa fiu in forma (mi-am propus ca maine sa par de 23 nu de 32, haha).
Va pup zuzici, noapte buna!
grati.ela spune:
Diana te-am prins!!! Ce tanara esti mamico de printesuca!!!! La multi ani plini de iubire si Doamne ajuta sa scapati de griji cu Sofiuca!

...