La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata pe la pranz. Numai ce ne-am intors din turneu: gaza a fost la dr care nu l-a vazut destul de mucos ca sa sara peste vaccin deci l-am intepat. Daaaaarrr... baiatul meu e un viteaz. Din crizele de pana la sfarsitul anului trecut am intrat intr-o faza de cooperare cu doctorul: ii raspunde la intrebari, isi ridica body-ul singur sa il asculte, ii arata ca mai are o ureche. Sigur ca atunci cand l-am lasat cu pantalonii in vine si a vazut ca vine asistenta a realizat ce urmeaza numai ca a carait scurt la momentul intepaturii (in picior) si s-a linistit imediat. A si zis ca mai vine...
Apoi mi-am rezolvat dosarul si l-am trimis. Puneti si voi zuze, va rog, un gand bun pentru mine sa ma vrea astia la scoala (firma asta e solutia ideala pentru mine:domeniu in care am experienta, accesibil de-acasa de unde stam acum relativ usor)... si sa am putere sa o fac! Multumesc!

So,

Miri,
eu te intrec in "debordari" peste cotele admise deci te poti consola. Si nu sunt la nr3....
Poti sa fi mai frumoasa decat ai fost pana acum? Vrem dovezi!
Eu de vreo 10 zile incerc sa fac foamea adica sa imi educ creierasul ca poa sa se declare satul si cu portii mai mici, "normale", cu mese mai rare si sa nu ceara nebunii pe campii...
Mai greu cu sotul care da el acu in boala mea si are impresia ca nu se satura cu ce ii pun in fata. Acum imi chioraie matele caci micul dejun a fost frugal....
Merg curand sa pun ceva in oala.
Eu cred ca Bruno s-a prins ca esti acasa toata ziua si mai vrea sa profite pe ultima suta de metri de mami.
N-am inteles: Sacha chiar a facut febra sau crezi ca "nu-i ceva in regula" de a dormit asa frumos?

Ramonab,
si Razvi putin mucos? Si noi! Am sunat la gradi sa stie ca daca avem reactii la vaccin chiulim si maine eventual toata saptamana sa fie in forma joia viitoare: au carnaval si ne costumam dinozaur!
Ce casuta aveti? Apare in poze? Eu deja ma gandesc a cadouri de paste si ma gandeam sa ii iau un cort sau o casuta. O fi deja prea mare? poate ii iau totusi ou de la Ikea cum au baietii lui Miri. Mai au scaunele "cerere" acum ca nu-s mai noutati?

Ellenuta,
cred ca ai putut rasufla putin numai cu Anna acasa. Dar precis ti-a lipsit Eva!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceska, am aici o poza cu casuta facut in urma cu un an|:http://good-times.webshots.com/photo/2258517700102497651jfKZWc

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Andreea Bianca!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Eliza,
sa ma consolez ca se intampla si altora?

Laura_D,
Dimitrakis scump, frate iubitor merita toata lauda! Despre tati al vostru ma abtin sa zic ceva....cred insa ca facea si el daca nu avea loctiitor

Am plecat la banca.

Blogu` nostru

facea un sandwis

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

La multi ani printeselor sarbatorite azi!
Ana Ilinca
Bianca-Antonia
Bianca

Sa cresteti mari, sanatoase alaturi de parintii vostrii minunati!

LauriciD am ras cand am auzit pataniile cu sotul dar in acelasi timp m-am cam speriat putin Dimi s-a expus la un pericol putea sa-si verse ciorbita pe el poate exagerez eu din fire sunt mai fricoasa vad drobul si acolo unde nu e.Oricum trebuie sa fi mandra de barbatelul Dimi!Astazi te iert ca este ziua buburuzei Ioana, dar data viitoare vreau sa va vad neaparat cand mai vi in Ploiesti.La multi ani Ioana nepotica!Sa cresti mare, norocoasa si sa-ti bucuri parintii cel putin o suta de ani de acum incolo!

Adriana ce fetita frumoasa ai am mai spus-o si cand am vazut pozele de la nunta!Sa intri mai des sa ne povestesti despre ea!

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

adevarul este ca si eu m-am speriat teribil cand am realizat ce a facut si cate nenorociri se puteau petrece ... nu i-am spus nimic pe moment dar seara in pat i-am spus ca sunt foarte mandra de el, ca este cel mai bun fratior din lume dar ca il rog sa nu se mai apropie de aragaz o perioada cam pana cand o sa se faca un pic mai mare...
sper ca m-a ascultat...
multumesc de urarile adresate ioanei.
abia astept sa ne vedem la ploiesti dar mai cand va veni caldura afara ...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

buna dragelor,

miri parca tu intrebai de noi, suntem bine, ne pregatim cu sasha de vaccinul de 6 lunite pe care le am implinit in weekend exact in aceeasi zi cand s a aniversat si mami, asa ca am avut tort absolut delicios la dublu, hihi, which is bad pt silueta mea, care ajunsese la 54,5 kg la doua luni si jumatate din mom cand plecasem de la 61,5. acum nu am curaj sa ma cantaresc decat dupa vreo 2 zile de greva foamei
si ne pregatim de ziua lui milan, yuppy, doi anisori si el acusi, duminica ce vine

sarcini usoare in continuare dragi mamici insarcinate si felicitaaaaari darene si tie pt vestea frumoasa!

la multi ani din inima sarbatoritilor de zilele acestea, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

acum am cateva minute libere caci dorm amandoi - nu s a mai intamplat demult sincronizarea asta pe aici-, asa ca mai vb si eu cu voi, lasand mormanul de teeburi ce ma asteapta sa mai aiba rabdare ca pana diseara l;e rezolv eu

ne gandom si noi serios la operatiunea gradi ca nu se mai poate,'fac cu capul' vorba cuiva
ma vait eu dar sunt scumpi amandoi, interactioneaza si sunt interesati mult unul de celalatl, sasha e absolut fascinat de tot ce face frate sau si nu se plictiseste cu el ever

ne diversificam fara mofturi, elle m ai intrebat ceva in leg cu subiectulasta dar nu mai retin , pe mom am citit si n am apucat sa iti raspund , mai intreba ma si iti zic

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

eu nu am apucat sa te "strig" dar ma gandesc cu drag la voi si ma bucur mult cand ai timp si mai "apari" pe aici si ne mai dai vesti.!
si ca si ele... nu stiu cum am ratat ziua ta de nastere...
LA MUUULTI ANIIII !!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum si un pic mai odihnita tu

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna dragutele,

in primul rand ..

ema si milioane de scuze .. nu stiu cum am ratat ziua ta, iubita .. sper ca primesti urarile mele foarte intarziate .. la multi ani, draga mea! Sa fii fericita si implinita alaturi de baietii tai dragi si frumosi! Sa aveti numai zile senine si multa bucurie in casa!

ceska am tinut pumnii stransi!

darene ptr ce anume faci acele injectii?

eliza am ras de numa' la faza cu baia si emma ta .. Doamne, imi si inchipui scena ..

laurici e de groaza sotiorul tau .. si scumpul de dimi cum a avut grija el de surioara lui! mi-au dat lacrimile cand am citit cum a schimbat-o el de pampi si cum i-a dat papi, iubitul mic! il pupa dulce elle pe el de frumos! ma bucur ca ti-ai luat concediu, macar de mai relaxezi un pic si poate se termina si cu nametii!

Ioana, nepotica ta! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

miri totul e ok! ce-mi plac posturile tale! reparasi unghia?

raluca multa sanatate soniucai! sa treaca pana vine bebica!

mada ce petrecere faina ai pregatit pentru sambata! sunt sigura ca se vor distra tare picii! ce frumoasa e sofiuca si ce codite are! vad ca o tine aproape pe fifi.

adryana e o scumpa printesa ta! ce tort aratos!

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

peste 30 de minute sunt in concediu
mama cum ma simt... si nu am decat 3 zile de concediu dar mi se pare ca intru in rai ...
multumesc de urari!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani fericiti si numai bucurii ( cu intarziere si cu scuzele de rigoare ) Lulua, Razvan Gabriel,Tudor Gabriel,Daria Maria,Antonia Izabela, Sofia,Bianca si pentru azi Andreea Bianca!

Miri merci de intrebare, suntem ok, piticania creste si ne incanta in fiecare zi cu cate ceva nou . Ai grija mare cu glicemiile alea !

Laurici il pup pe Dimi pentru atata iubire si prezenta de spirit cu surioara lui, e un descurcaret ! Cat despre domnul sot ...eu nu cred ca ii mai serveam ciorba calda multe zile daca eram in locul vostru

Emma gradinita ar fi o idee buna daca gasesti una potrivita, ei deja au avut 6 luni de contact direct ca frati si nu vor mai exista probleme de gelozie deoarece Milan cam stie deja ce faci tu acasa o zi intreaga cu cel mic . As recomanda insa program scurt, pana in pranz.

Darene sarcina usoara !

Pupam mamicile si clopoteii !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

din pacate domnu'sot nu mananca never ciorba
acum, lasand gluma la o parte... m-as supara pe el ca magarul pe sat ca dupa atatia ani ii cunosc limitele si nu am ce sa fortez...
nu sunt suparata, sunt resemnata si ii vad partile bune ca sa nu ii ard cateun polonic in cap atunci cand mai apar astfel de situatii...
incerc sa-l invat pe dimi altfel decat a facut-o soacra cu iannis, sa-l pun sa puna mana la treaba.

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

pt cine nu stia, avea dubii, se indoia sau ignora, sunt cea mai beton femeie din lume! fara falsa modestie, sa fie modest cine are de ce:)) sunt rotunda si lina si am sprancene pensate, si unghii modelate! sunt un model de frumusete si sunt si multitasking: pot bea cafea si scrie pe comp in acelasi timp! nu-i asa ca m-ati lua acasa ca sa va bucurati de imaginea mea mirifica de maternitate debordanta din tanga cu doua numere mai mici din epoca pe cand eram silfida acra si frustrata?;))))

shea, in plus sunt o dulce... ingozitor de dulce. de 200 de ori mai dulce decat un om obisnuit la o ora dupa mancare, de 30 de unitati mai putin decat media normalitatii dimineata pe stomacul gos, si cu un indice de dulcegarie de sarit pe tavan numai si numai la gandul ce gustoasa as fi acompaniata de cartofi pai pe platou cu sos de fructe de padure... ca doar sunt un vanat de soi! daca m-ar vedea cineva ins ectiune, ar saliva: sunt ca purceii aia cu straturi de lmuschi si grasime si iar muschi si iar grasime care ti s-ar topi in tava la gratar... absolut demential daca esti iubitor de "genre":)))

darene, nr4... iaca, imi traverseaza spiritul. dar daca e sa fie vreodata, va fi cand voi avea 45 de ani, pt bai hormonale. imi ajung astea 3. in plus am intrat in faza de spaime existentiale cand visez ca fostul sot in fura pe bebe jeremy si cand aproape ca fac atac de cord in somn si ma injunghie inima... deci pot trai si fara senzatii dintr-astea:)

pana una alta... sacha mi-a tras o febra azi noapte. s-a trezit la 3, intors pe dos. l-am pus inapoi in pât, l-am mangaiat pe spate, a baut un bibe si s-a mai trezit la 7 si 20!!!! clar e bolnav.

bruno nu mai vrea la scoala; suspectez ca juf virginie a luat poza lui bebe jeremy de pe tabla si el e foarte suparat si nu mai vrea si nu mai vrea si pace. el vrea cu mami (amaratu)

bon, am rezolvat a doua saptamana de vacanta de paste pt el, l-am inscris la un stagiu. inca n-am paltit pt ca as prefera sa il aduc mai aproape, in urbea noastra. pt sacha... se in trevede ceva. daca nu... asta e, sunt in rahat colorat pana se gaseste un babysitter sau ceva, nush ce, un miracol de pe udneva de sus, ca s apot naste si eu in liniste si sa nu imi epuizez sotul....

bon, acu ma duc sa ma uit la dulapuri sa visez la zile bune cand am sa-mi pun inel sau bypass pe stomac si-am sa-mi fac lobotomie, am sa-mi pun plastice in "inaintare" am sa-mi sugtsionez suncile si asa mai departe. pasarea "mihai viteazu":))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

esti bestiala, mortala, nemaipomenita, extraordinara, mirobolanta, exuberanta, fantastica si alte variatii pe aceasta tema!!!!

pe bune, cand citesc un astfel de mesaj ca cel de mai sus, imi dau seama inca odata ce plus aduci odiseei noastre cu fiecare mesaj al tau, cum ma binedispui, cum ma faci sa vad ca viata este mai roz decat este de fapt...
cu mult drag !!!
si vorba elenutei... gluma-i gluma dar ai grija cu glicemia, acum... pe ultima suta de metrii!!!!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui darene

Vroiam sa va zic un pic si de al meu sot din categoria cum au barbatii grija de copii.
Aseara stateam un pic in pat in dormitor - Khalid era cu sotul. Il aud pe Khalid spunand : manga,manga (asa spune el la fructe). Apoi il vad ca intra in dormitor cu avogado in mana si cu taica-su dupa el care imi zice : "Vrea sa-l manance." Ii daduse avogado de pa masa (il scosesem din frigider sa se incalzeasca) - necuratat de coaja. M-am rastit la el - de ce nu i l-a curatat ? I l-am curatat eu dar oricum Khalid nu a mancat ca nu-i place.

Si acum vreo saptamana ne pregateam sa iesim in oras - eu ma imbracam, sotul era deja imbracat - ii spun sa-l imbrace el pe Khalid cu bluzita. Il imbraca, plecam. In drum spre masina Khalid mergea in fata noastra cand vad ca ii iese tricoul (cu care statuse in casa) de sub bluza. Nu ii scosese tricoul inainte sa-i puna bluza .

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput