Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
Nike ma bucur ca BB e in cuibusorul lui.....eu ma pt tine sa fii bine.....am citit pe net de mastocitoza si nu e de bine.....of, dragutza de tine cate ispite si problemutze ai
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
fetele eu mi-am pierdut vocea ....nu stiu pe unde dar am pierdut-o sper sa o si gasesc curand si sa nu mai vorbesc ca o foca desi ma amuza teribil si mai profit si de soacra-mea o pun sa faca curatenie in locul meu ca eu nu pot slava Domnului ca nu am altceva, nu ma doare nimic
Ce nu te doboara te face mai puternic
Andreea82 spune:
Oooff Doamne Nike prin cate trebuie sa treci...
Iti tinem pumnii, intoarce-te acasa cu bine
Ti-s spus doctorul cat va trebui sa stai in spital?
Ai grija de tine si de bb.
alinuk spune:
dragelor mult incercate....haideti
pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta
haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva
DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!
haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cora79 spune:
Salutarreeeeee trupa vesela,am ajuns si eu acasica dupa o zi lunnngaaaaa de scoala si vizite
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Andreea82 spune:
Citat: |
Salutarreeeeee trupa vesela,am ajuns si eu acasica dupa o zi lunnngaaaaa de scoala si vizite |
Salutti, seara buna
cora79 spune:
Andreea felicitari mami pentru beta si bebe
Nike,daca te luai dupa dri ,nu mai traiai acum,asa ca ignora tot si urmeaza-ti instinctul si credinta mare in DD
Lia,vrem pozici cu burtica
Jesia,iarasi ai soacra din dotare in vizita?
Mvb,eu stiu ca vei fii urmatoarea graviduta de la noi,curaj si optimism
Arianna,hai cu bebeii
Vio,cve sa zic te mananca pielea,vin eu sa te ciufulesc nitel
Trutzi,ce mai faci gagica?
Babi,Ale,Draga,Flori,Lia,Nike,Andreea,multumesc pentru pupiceii de molipsire
cora79 spune:
Uuuuuuuuuu,nu se aude ,nu se vede nimeni la orizont,in afara de mine si Andreea
violab spune:
Sunt si eu. Am cules niste portocale din gradina sa-mi fac un suc.Ce faceti frumoaselor?
cora ai vazut ce am facut? Noroc ca mi-au spus citeva fete ca li s-a intimplat si lor si beta a iesit pozitiv dupa, ca altfel cred ca ma demoralizam complet. Te
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab Sunt si eu. Am cules niste portocale din gradina sa-mi fac un suc.Ce faceti frumoaselor? cora ai vazut ce am facut? Noroc ca mi-au spus citeva fete ca li s-a intimplat si lor si beta a iesit pozitiv dupa, ca altfel cred ca ma demoralizam complet. Te |