Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Sper sa traiesc si eu cit mai repede aflarea vestii de a fi mamica |
acusica nu mai e mult
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
acusica nu mai e mult +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Of ,daca ai sti cite sperante imi fac cind va aud vb asa
violab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Of ,daca ai sti cite sperante imi fac cind va aud vb asa |
In curind o sa ai si tu un capitol dedicat tie.O sa vezi.
Lia73 spune:
liniste totala vad
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Lia73 liniste totala vad +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Mda am ramas singure
Arianna11 spune:
Am o durere de cap ,teribila,nu-mi da pace de ieri..poate e de la frig,abia astept sa ajung acasa la caldurica
nike974 spune:
Fetele,
m-am intors.
bebele e in uter,e ok.saptamana viitoare facem eco.
maine ma interneaza d eurgenta pt ca diagnosticul este de disgravidie emetizanta asociata cu plurialergii si mastocitoza.ma vor pune pe perfuzii.
dl dr e super, in sa mi-a spus ca aceasta sarcina s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care il fac in viata mea.
saptamana viitoare fac rost de bani si dau acea declaratie notariala.
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui nike974 Fetele, m-am intors. bebele e in uter,e ok.saptamana viitoare facem eco. maine ma interneaza d eurgenta pt ca diagnosticul este de disgravidie emetizanta asociata cu plurialergii si mastocitoza.ma vor pune pe perfuzii. dl dr e super, in sa mi-a spus ca aceasta sarcina s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care il fac in viata mea. saptamana viitoare fac rost de bani si dau acea declaratie notariala. |
Nike ai incredere in DD in pofida a ceea ce zic doctorii....trebuie sa fie bine
mvb spune:
Ariana pt durere de cap incearca sa bei multe lichide, de preferat apa.......vremea asta rece necesita o hidratare intensa......daca bei lichide, sangele se subtiaza, creierul se oxigeneaza bine si totul e bine si frumos
pup fata sa treaca durerile....bata-le vina de dureri
citat din mesajul lui Arianna11 Am o durere de cap ,teribila,nu-mi da pace de ieri..poate e de la frig,abia astept sa ajung acasa la caldurica |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!