Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 6
mvb spune:
Jes cum de te-ai procopsit cu laringita?.....stiu ca e nostima situatia, dar inceraca sa nu te fortezi prea mult cu soacra...invat-o ca mai exista si un limbaj prin semne, limbajul trupului...sa bei lichide caldute...ideea e ca laringita asta se trateaza de la sine
Imi si vine sa rad numai cand ma gandesc cum vorbesti
Eu am avut o asa situatie intr-un an chiar la un examen in timpul sesiunii....ideea e ca m-a tinut numai vreo 2 zile...eu as fi vrut sa ma tina mai mult, pt ca profilor nu prea le placea shopteala mea, asa ca ma ascultau putin la orale si imi puneau si note mari
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Cora cat de mult ma incurajezi tu.....stiu ca se apropie momentul, numai ca e cam obositoare asteptarea......luna trecuta in perioada ovulatorie am fost fortata de o durere cumplita sa imi scot o masea de minte, iar luna asta de la antibioticele luate dupa extractie am facut candida......eu cred ca nimic nu este intamplator!....toate au un rost
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
fetele,
am ajuns acasa de la job.
nus tiu cat stau in spital.eu vreau sa vin maine acasa.nu pot sta in spital deloc.am oarece tulburari hidroelectronitice,in sensul ca bebele consuma acum din ultimele rezerve ale organismului si inima lui mami a inceput sa simta asta.Ne ajuta Doamne Doamne sa trecem peste asta.pup
violab spune:
jesia imi pare rau ca ai laringita.
mvb si arianna luna februarie e luna voastra. Sa va prezentati cu ca altfel scot bita la voi.
cora
nike lasa ca treci tu si peste asta. Nu degeaba ti-a dat Dumnezeu bb. Are el grija de voi.
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Cora cat de mult ma incurajezi tu.....stiu ca se apropie momentul, numai ca e cam obositoare asteptarea......luna trecuta in perioada ovulatorie am fost fortata de o durere cumplita sa imi scot o masea de minte, iar luna asta de la antibioticele luate dupa extractie am facut candida......eu cred ca nimic nu este intamplator!....toate au un rost MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
citat din mesajul lui nike974 fetele, am ajuns acasa de la job. nus tiu cat stau in spital.eu vreau sa vin maine acasa.nu pot sta in spital deloc.am oarece tulburari hidroelectronitice,in sensul ca bebele consuma acum din ultimele rezerve ale organismului si inima lui mami a inceput sa simta asta.Ne ajuta Doamne Doamne sa trecem peste asta.pup |
cora79 spune:
Jesia,laringita este o scuza extraordinara,asa nu trebuie sa mai vorbesti cu socrela,indica-i ce are de facut prin semne sau fa-i un orar si lipeste-l pe usa de la frigider
nike974 spune:
fetele, multam fain pt incurajari.
pt programul soacrei am eu niste sugestii...............
cora79 spune:
citat din mesajul lui nike974 fetele, multam fain pt incurajari. pt programul soacrei am eu niste sugestii............... |
nike974 spune:
multam pt agitate cora.ce materie predai la scoala?
te intreb pt ca, inainte sa ma retrag intr-unul din ministerele patriei, am fost prfa vreo 8 ani, d ela gimnaziu la facultate.