Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ami_84 Fetelor voi chiar veti folosi pompita pt curatat nasucul lui bb? Am vazut un filmulet cu dr. Culcer si acolo nu o folosea. S-a ajutat de betisoare, ceea ce si mie mi se pare mai usor si practic. Plus ca ma gandesc ca nici unui bb nu-i place sa-i umblam pe la nasuc, si sa stau eu sa ma chinui cu pompita mi se pare mai 'greu'. Voi ce zceti? 34+ Irina AMR 5+ ... sau mai putin ![]() |
Ami curatatul nasucului va fi o lupta greuta indiferent ce folosesti.. Cu betisoare poti curata mai la margine..Dar secretiile pot fi profunde si atunci e mai usor sa fluidizezi secretiile punand ser fiziologic in nasuc, dupa care cu pompita sau "batistuta" bebelusului(o chestie utila dar pe care nu as pute-o folosi niciodata) ii poti curata mai bine nasucul. Oricare varianta folosesti , copilasii nu sunt fericiti ca le umbli la nasuc, mai ales dupa 3 luni cand constientizeaza mai multe
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamaniAMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
greenfrog spune:
andira si eu am absolvit Lazarul. dar au fost niste ani minunati, cei mai buni prieteni sunt dintre fostii colegi de liceu. Ce vremuri
! In plus nu am avut parte de discriminari in functie de veniturile parintilor, cum am auzit ca se poarta acum.
childsi eu am intrebat la munca si mi-au zis ca ei primesc concediul prenatal de la medicul de familie si se ocupa ei de rest, dar ca o sa iau mai multi bani decat luam net lunar. si mi-au amintit de salariul mediu pe unitate la nasterea copilului.
feciorul meu se misca foarte mult noaptea, incredibil de mult. ziua parca e altul, asa delicat ca un fluturas..miercuri mergem la ecografie si apoi ne intalnim cu dr ginecolog sa vedem ce ne sfatuieste si cum e cu monitorizarea. pana acum el a fost foarte relaxat, cred ca de asta inca nu sunt in panica nici eu.
salteluta pentru masa de infasat am luat de la ikea.
36+
ami_84 spune:
Honey, Dayanara, Andira multumesc de raspuns. 
Doar ca ma ganeam ca eu sunt un pic cam neindemantica uneori si imi este frica sa nu 'traumatizez' copilul. Dar oi vedea eu...
34+
Irina
AMR 5+ ... sau mai putin 
ami_84 spune:
Apropo de zgomotul de la aspirator am o prietena care at cand il foloseste i se face pielea buburuze. Nu-l suporta, asa ca il foloseste mai rar. A zis ca i se trage din copilarie. Nu stiu de la ce anume, dar ma indoiesc ca acum 26 de ani era batista bebelusului... Oricum e haioasa rau.
34+
Irina
AMR 5+ ... sau mai putin 
child spune:
ANDIRA, asa o fi, ideea este ca in contract nu se specifica nimic legat de salariu net sau brut ci doar de "salariul de baza individual avut". M-am uitat si pe fluturas si acolo e specificat "salariul conform grilei", eu cred ca la asta se refera, ca salariul brut include si sporurile. Oricum, vedem in februarie.
Ca mai toate legile din Romania si aceasta lasa loc de interpretari. Si cred ca orice institutie interpreteaza in asa fel incat sa le iasa lor bine, nu tie.
AMI noua, pediatrul ne-a spus la curs ca, dupa ce punem picaturile de ser fiziologic, sa facem masaj de la baza nasucului, astfel incat mucozitatile sa coboare si sa le putem curata cu betisoarele.
Asta in teorie, pe noi practica ne va omori. Cred ca ne vom adapta din mers.
34+ 
oanaiacovita spune:
Ma bucur ca vin acasa Gabi si Joy. Abia astept poze. Ramy multumim.
Samaria ma bucur sa te citesc si imi pare rau ca nu poti face netul acasa. Te mai asteptam macar pe fuga sa ne zici ce faceti voi.
Jeni mai tine iepurasul la caldurica cateva saptamani.
Offf, imi pare rau ca bebe Ianis trebuie sa mai stea in spital. Mama, dar vad ca peste tot sunt probleme cu bacterii prin maternitati. Mi se pare tare aiurea ca la bebei asa mici sa nu existe unmdiu steril.
Rebiana multumim de semnele de travali. Chiar le citisem cu o noapte inainte pe siteul lui Tutunaru si mi-e groaza ca printre unele dintre ele ma regasesc. Dar trag speranta ca unele doar pregatesc organismul si ca momentul intalnirii e mai incolo, cam peste 2 saptamani.
M-ati bagat in ceata cu lectiile de fizica.Recunosc ca si eu ca si Delia sunt umanista prin definitie, iar ce vorbiti voi e cel putin chineza pentru mine.
Cu sterilizatorul eu nu iau inca. Pompa am fiert-o, am bagat-o in solutie Chicco si am pus-o in punga. Eu zic ca e de ajuns, nici nu vreau sa devin paranoia,ca ma uit ca eu il tin in glob de sticla si mi-l imbolnavesc aia in spital.
Roxana sunt superbe hainutele.
Chiar ca nu se merita sa cumperi nimic, cand ai asa minunatii.
Ioana ai grija de tine, si daca trebuie sa stai in spital, merita un pic de sacrificiu.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Cum?? Nu stam 2 ani acasa, doar daca vrem ne intoarcem la servici, nu? ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Alina nu ma refeream la cei 2 ani, ci la bani. Eu nu imi permit sa stau 2 ani cu 800 de lei acasa ca avem rate.

Silvia la mine sotul e cu epilatul de la inceput aproape. Chiar aseara si-a facut norma

Cu crema de epilat, daca ti se rup membranele nu cred ca e idicat. Stiu ca atunci trebuie evitata orice ar putea patrunde acolo, gel de dus, etc.

Cata wow ce burtica maricica am vazut.
Si chiar ca e lasata, dar e si normal, de acum esti la termen.
Delia distractie placuta la dinner party.

Anca cand mergem spre Suceava si trec prin Bistrita iubesc casele alea de la voi de la intrare dinspre Cluj. Am ochit unele atat de faine, ca si poze le-am facut pt model.

Marsy ai grija sa ajungeti cu bine la termen.

Ina felicitari pentru vestile bune. Wow ce bine ca s-a intors.
Ia sa vedem si noi diseara poate avem o surpriza.Michelle exista o solutie de la Chicco si in Auchan(stiu ca aveti

Oanka pupici la nora.

Msymo

sa fii sanatoasa si sa ne anunti cat mai repede de o noua sarcina, de data asta fara probleme.

Eu raportez 10 kg in plus si vad ca nu iau mai mult acum cum se zice. Tot cam 500 de gr pe saptamana.

Child cum decurge TNS-ul ca si noi avem diseara? Da e acelasi lucru cu monitorizarea. Eu am auzit doar la usa inima unui bebe, dar nu am vazut ce la face la mame.
Si mie mi-a fost recomandata batista bebelusului dar parca mi se pare mai fain ce a pus Roxana. Si daca eu nu am forta, are tati.
Cam gata, rapide mai sunteti la scris.
Merg sa calc lenjeria.

Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 cum ne dam seama daca s-au rupt membranele? ![]() |
Daca nu ti-a raspuns cineva intre timp...oooo...o sa-ti dai seama, te uzi toata, ca si cum faci pipi, dar nu te poti tine. Daca se rup, curge apa fara oprire...daca se fisureaza doar e mai greu, ca nu probabil e mai greu sa-ti dai seama, dar daca suspectezi o fisurare, mai bine mergi la medic sa verifice.
Pentru fetele aflate la prima sarcina, e important sa observati culoarea, sa nu fie verde. Eu am asteptat sa curga grosul si apoi am pus un tampon, desi nu facea mare lucru, dar cand am ajuns la spital l-am aratat moasei sa vada si ea culoarea lichidului si a fost multumita de ea...parac era rozacee daca tin bine minte...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
greenfrog spune:
child noua ne-a zis la curs ca zgomotul aspiratorului nu ii sperie pe bebelusi pentru ca e asemanator cu zgomotele din burtica. se pare ca in burtica bebelusii aud permanent ca zgomot de fond zgomotul facut de trecerea sangelui prin artere si de aceea fiind un zgomot familiar de exemplu in cazul colicilor poti folosi foenul ca sa trimiti aer caldut catre burtica
.
36+
andira spune:
Honey - ai sa razi, dar Nati cand avea vreo 2 luni a adormit bustean pe canapea in sufragerie, unde o pusesem ca sa o am sub ochi, in timp ce eu dadeam cu aspiratorul.
Dormea efectiv dusa pe zgomotul ala.
Cum l-am oprit, s-a trezit.![]()
Ii e teama acum in schimb de el, cum vede ca-l scoatem fuge repede in varful fotoliului si-l supravegheaza de acolo atenta, ca sa nu cumva sa-i inghita papuceii.![]()
29+
andira spune:
Greenfrog - m-am uitat acum la data nasterii, si e foarte posibil sa fi fost colege de generatie.
Sau daca nu, erai cu un an mai mica
.
Ai fost la mate - fizica?
29+

de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +