Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana uite ce se face la monitorizare
http://z.about.com/d/pregnancy/1/0/G/Z/3/fetalmoitor.jpg
iti pune centurile alea conectate la aparat si in jurul burtii tale, apoi timp de o ora sau depinde cat considera fiecare, iese o foaie care arata baiatile inimii bebelusului , contractii etc, nu stiu cum se interpreteaza, dar sa.ti faci tu o idee:)

denisa tragi foarte bine cu aparatul, chiar mai puternic decat e indicat, oricum medicii nu prea recomandat nici.un fel de aparat, ci fiola de ser pusa intr.o nara cu capul intr.o parte, in asa fel incat sa iasa cu serul si mucii
abia suport aparatul asta, dar cred ca daca ma vede cu aspiratorul ma alearga si ivan si ta.su:)))

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Child- da, peste tot se face referire la salariul de baza.
Asta e brutul, netul e mentionat in mod specific.

Da' ti-am zis, nici eu nu lucrez in HR, si sper sa aflu mai multe.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira si eu am dat cu aspiratorul cand ivan dormea mult timp si pt ca eram singuri, il luam cu mine in landou in camera unde faceam curat, dar asta doar cand era mic pana in 4 luni
dar muci au mult timp, chiar si cand invata sa.si sufle nasul , mai poate fi util , si cand sunt mari deja ii sperie :)

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Aaaa, Honey, febra laptelui nu vine chiar instant. Deci nu ramai cu sanii pocnind de lapte pe acolo in primele 2 zile, stai linistita.

La mine s-a declansat cam la 4 zile de la nastere, eram deja acasa.

Chiar sunt curioasa - a inceput la cineva in prima sau a doua zi?

Te referi la febra laptelui? Eu am avut lapte din prima zi si niste tzitzi beton inca de la inceput. Si din prima noapte dupa nastere am facut febra 40,2 si nici acum nu mi-au zis de la ce, dar am stat cu antibiotic in spital. Sora-mea zicea ca poate a fost febra laptelui...dar 40,2 cu frisoane?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana am inteles. Aici am auzit ca iti mai da ceva in mana pe care sa apesi cand se misca bb. Va zic eu diseara cum a fost.

Fac capitol nou.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui andira

Aaaa, Honey, febra laptelui nu vine chiar instant. Deci nu ramai cu sanii pocnind de lapte pe acolo in primele 2 zile, stai linistita.

La mine s-a declansat cam la 4 zile de la nastere, eram deja acasa.

Chiar sunt curioasa - a inceput la cineva in prima sau a doua zi?

Te referi la febra laptelui? Eu am avut lapte din prima zi si niste tzitzi beton inca de la inceput. Si din prima noapte dupa nastere am facut febra 40,2 si nici acum nu mi-au zis de la ce, dar am stat cu antibiotic in spital. Sora-mea zicea ca poate a fost febra laptelui...dar 40,2 cu frisoane?

Cred ca era deja mastita. Probabil ai luat ceva din spital (se da antibiotic, si eu am facut) si de-asta nu ti-au spus.

29+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

GREENFROG nu pe mine ma speria aspiratorul , parca pe BABYANGEL? Si eu am auzit ca ar fi buna batista bebelusului, in special cand bebe e racit.

OANA mie mi-au pus 2 electrozi pe burtica, cu niste chingi si cand simteam ca bebe misca trebuia sa apas pe un buton. Au inregistrat 20 de minute.
Eu vedeam monitorul care inregistra bataile inimii bebeului si spre sfarsit eram experta, imi dadeam seama ca atunci cand urmeaza bebe sa miste trebuie sa creasca si bataile inimii (care intra-adevar se aud, e asa emotionant). Din cate am inteles, ar fi bine ca atunci cand bebe misca sa nu scada bataile inimii, sau ceva de genul asta. Iti spun cand vine sotul cu interpretarea, poate te mai prind. Daca nu, bafta!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

ANDIRA, asa o fi, ideea este ca in contract nu se specifica nimic legat de salariu net sau brut ci doar de "salariul de baza individual avut". M-am uitat si pe fluturas si acolo e specificat "salariul conform grilei", eu cred ca la asta se refera, ca salariul brut include si sporurile. Oricum, vedem in februarie.

34+

Child eu stiu ca salariul de baza este cel de incadrare, salariul brut este cel de baza plus sporuri acordate(vechime, fidelitate, toxicitate, sport de antena etc) iarnetul e cel care il iei efectiev in mana. Este posibil in unele situatii ca slariul de baza sa fie egal cu cel brut , intrucat firma nu acorda nici un spor.

Samaria e bine ca din cand in cand reusesti sa ne mai tii la curent ...Dar tu cat mai mergi la servici?Ca deja poti intra in prenatal.

Ina felicitari!! vezi daca ai inceput sa comunici asa bine cu el? Ti-a aratat ca el nu e Canuta om sucit

Anca

cu Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor va pt cuvintele voastre si sa auzim numai de bine din partea fiecareia.

am atins si eu pragul psihologic de 10 kg in plus .aseara mi-am facut placintele cu branza de capra si miere si le-am mancat fierbinti si repede de apoi mai ca mi se facuse rau.
imediat o tai in pauza de masa.

va pe toate.

Ina 32

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput