Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
Oanka mie mi s-a rupt apa la 3 ziua, si am nascut la 2 noaptea.
ideea e ca daca se rupe apa trebuie sa faci dusuletu' sa iti iei bagaju si la spital...nu e de stat acasa chiar daca nu ai contractii.
Cat dureaza, depinde de la caz la caz, nu e o regula![]()
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
ami_84 spune:
Fetelor voi chiar veti folosi pompita pt curatat nasucul lui bb? Am vazut un filmulet cu dr. Culcer si acolo nu o folosea. S-a ajutat de betisoare, ceea ce si mie mi se pare mai usor si practic. Plus ca ma gandesc ca nici unui bb nu-i place sa-i umblam pe la nasuc, si sa stau eu sa ma chinui cu pompita mi se pare mai 'greu'. Voi ce zceti?
34+
Irina
AMR 5+ ... sau mai putin 
andira spune:
Child - salariul de baza nu e salariul net, ci cel brut (cel putin din cate stiu eu).
Indemnizatia e mai mare decat salariul net, intr-adevar, insa nu are cum sa fie mai mare decat salariul de baza, care este brutul.
La asta se refera acea compensatie - sa iei 100% din brut.
Sper sa aflu si eu un raspuns clar saptamana viitoare.
Delia - am facut Lazarul (nu stiu daca si tu esti din Buc).
Ma rog, neinspirata alegere, daca ma intrebi acum, nu mi-a placut deloc in liceu. Multe fite, o profa de chimie care nu asculta decat primele pagini din catalog, tot restul aveau note din burta, numai noi astia de la inceputul alfabetului eram fugariti si trebuia sa ne spetim pentru un 8, pe care ceilalti il luau fara sa deschida cartea.
Si vesnica teroare, fizica
.
Mi-am scos parleala in facultate...![]()
29+
honeybaby spune:
Ami - eu o sa iau batista bebelusului care merge la aspirtor. Sau poti sa cumperi un aspiratol nazal sa nu mai stai mereu sa conectezi batista la aspirator. Anca am vazut ca are.
Pt igina zilnica poate ca merge cu betisoare dar odata si odata tot o sa faca bebe muci nu vad cum ii scot cu bete.
Decat sa se infecteze si sa ajunga la otita mai bine ii curat.
Pompitele de nas nu mi se pare ca fac mare lucru.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Ami - depinde de cantitatea de mucozitati din nasucul lui bb.
Eu am folosit pompita cand avea nasucul plin (dupa ce ii bagam in prealabil ser fiziolog, altfel risti sa-l ranesti).
Cand sunt doar ceva mucisori, da, poti sa te rezumi la betisoare.
Poti insa sa ajungi si sa il aspiri - noi am folosit la un mom dat si Batista bebelusului, era prea plina.
29+
dayanara spune:
ami eu am folosit un fel de aspirator , am impresia ca e suedez, din care tragi tu cu gura si iese f bine, altceva nu ...electric mi se pare prea puternic si cu pompita nu scoti nimic
cu betisoare nu e indicat pt ca poti impinge mai inauntru mucozitatile
cu ser si cu asta de care zic eu ies perfect, mi se pare ca Kossir are unul asa pus la ea la poze, sau link :
http://farm3.static.flickr.com/2430/3760762585_a8ea0e140d.jpg
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Vad ca ti-am raspuns in acelasi timp cu Honey
.
Mai scoti si cu pompita, dar intr-adevar nu e mare lucru. Eu o sa iau, sa o am.
Batista bebelusului e buna, insa face zgomot aspiratorul ala si mai speriam copilul, plus ca imi aduc aminte ca avea o parte imposibil de sterilizat, care ma stresa grozav ca nu stiam daca am spalat-o calumea.
29+
andira spune:
Dayanara - ma gandeam eu ca a mai aparut si altceva intre timp.
Merci de link, o sa intreb si eu la farmacie.
29+
dayanara spune:
andira da e foarte bun si nu se sperie copilul asa ca poate fi folosit si cand creste, are varfuri de rezerva, varfurile au un burete care opreste mucii, deci poti trage linistita
se sterilizeaza , spala etc
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Andira - si ma gandesc sa nu asocieze zgomotul aspiratorului cu batista si sa se sperie de aspirator.
Oricum cu aspiratorul trebuie sa se invete.
Roxana- am vazut si ce ai tu. Parca cu gura nu poti sa tragi cum ai trage cu aspiratorul..
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna