Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana bafta la monitoare :)

michelle da se gasesc saltelute de infasat separat, dar vezi la masuri, daca vrei sa fie la fel, cred ca tre sa faci comoda dupa saltea, invers e mai greu de gasit, uite aici de exemplu
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=293

ina felicitari pt bebe yogin :) si ma bucur ca s.a ridicat placenta
asa macar nu mai ai risc de hemoragii

denisa daca tu sperii cantarul eu il omor direct cand ma urc pe el
am 70 de kg

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!

Nu stiu dupa ce, poate dupa lectia de fizica de aseara, am dormit super bine. Acuma, insa am treaba destula, ca s-au mai adunat de facut. Dar imi beau cafeaua cu voi mai intai.

Merg sa citesc din urma.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Roxana ai mare dreptate, tocmai fotomodela odiseei se plange
de kg. si eu am ajuns la 69...deci am luat de la inceputul sarcinii si pana acum 12 kg. Eu speram sa nu depasesc 12 kg toata sarcina....cine stie cat o sa ma mai ingras pana la final.

Bianca 34+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 5+ saptamani.....sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

freedelia petrecere frumoasa diseara. sa fii in forma si sa rupi cu dansul
babyangel merci si tie pt informatia cu membranele. din momentul in care se rup in cat timp ar trebui sa fim pe masa pt nastere?

oanaiacovita mult, mult succes la eco azi, sa vii cu vesti minunate ca intotdeauna si sa te linistesti caci Eric e hotarat sa mai stea la caldurica

Ina felicitari pt intoarcerea cavalerului. sa stea si el la caldurica pana la termen.

o zi super tuturor mamicilor. eu am ganduri mari de curatenie azi si sa fac si un peste la cuptor cu legume...si probabil si o salata orientala

Oana 35+ - Maria-Emilia
AMR 4+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Va multumesc mult pentru urari! Sunt cu "ochii pe voi" destul de des si doresc absolut tuturor gravidutelor: multa sanatate, copilasi veseli si rotofei, multa pace in suflete si o nastere cat mai usoara!
Va pup si sa auzim numai de bine !
Cu drag,
Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - m-am urcat pe cantar si "low batery" si pac! se opreste. Ce ziceai de omoratul cantarului???
bianka- pai tu ai 34+ si 12 kg, eu am 30+ si 9 kg asa ca nu exclus sa ajung la 12 pana la 34 de sapt.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Ina felicitari pt vestile bune! Deci, il faci profesor de yoga... hm.

Michelle sa-ti fie de bine plimbarica. Si eu ma incumet la o plimbare azi, dupa atatea zile de stat in casa din cauza gerului care a inghetat Moldova in special...

Oana bafta la doctor diseara! Te asteptam cu vesti bune.

Oanka suna ff bine pestele tau la cuptor cu legume. Yammy!! Dar cu curatenia mai usor sa nu te fortezi prea mult.

Fetele cu salata orientala vedeti sa nu va fie rau de la ea... ma gandesc la ceapa, otet daca puneti (in functie de reteta proprie), sa nu va plangeti de arsuri dupa aceea!

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare si de la mine, m-am intors de la TNS si, daca tot iesisem am trecut si pe locul de munca.

La TNS a fost, zic eu, OK, bebe a miscat cat a putut el de mult, imi facea burta valuri. Acum sa vedem si interpretarea, la 3 merge sotul (ca mie mi-a interzis doctorita sa merg, ea nu stie ca eu tot o sa ies, ca am cursul de pediatrie ) Dar eu cred ca e totul bine.

M-am dus la servici cu cererea de compensatie 15% in dinti, cu ideea sa o depun. Am intrebat la personal si la salarii, nu stiau nimic, nu auzisera, dar mi-au amintit de salariul mediu pe unitate care se da la nasterea copilului, chiar mi-au specificat sa nu uit sa depun cererea la nasterea bebeului. Sa nu uitati nici voi!

Referitor la diferenta de 15%, am analizat problema, am citit de 100 de ori Contractul Colectiv si asta am inteles eu: acea diferenta se acorda atunci cand indemnizatia de maternitate e mai mica decat salariul de baza (fara vechime, etc.). Si, din cate mi-au spus colegele care au bebei mici, indemnizatia de maternitate depaseste substantial salariul de baza, deci institutia nu mai are ce sa compenseze.

Ce voi face eu: din ianuarie sunt in concediu de maternitate, deci astept pana in 14 februarie sa vad cati bani iau pe ianuarie. Daca indemnizatia e mai mica, depun cererea de compensatie, daca nu, cu atat mai bine, stau linistita ca nu-mi pun rectorul pe cap.

MICHELLE eu am luat doar salteluta de schimbat, fara masa, m-a costat 95 lei, dar e cea mai mare marime (adica lung de 82 cm), ca eu o voi pune pe marginile patului (si patul e mai lat decat in mod normal).Am vazut si salteluta la 85 lei, mai mica, merge la patuturile de 120/60 cm.

OANA monitorizarea de care vorbesti e TNS-ul care l-am facut eu?

Doamne, fetelor, de la mancare si actori ati trecut la fizica ? Ce domeniu mai urmeaza?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ami - eu nu pun ceapa, sotul are prob cu arsurile. Daca vreau pun doar in farfurie ceapa rosie, degerata, yummy. Otel iar nu pun, doar ce este in muraturi.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Eram datoare cu un raspuns pentru FREEDELIA, referitor la jocul "Flori fete sau baieti, melodii sau cantareti".

Cam asa se joaca:

Se poate juca cu 3 sau mai multi copii, cu mai multi e mai distractiv.

Se aleg doi copii care se despart de ceilalti si se gandesc la un numar de la 0 la 10. Se reintorc la ceilalti si asteapta ca ceilalti sa ghiceasca numarul. Cine a ghicit-o poate alege o categorie dintre nume de flori, fete sau baieti sau alte categorii (masini, prajituri, actori etc.).

Cei care au ales numarul se duc sa aleaga doua nume din categoria aleasa si dintre astea doua va trebui sa aleaga una cel care a ghicit numarul. Numele ales ramane cu el/ea sa se gandeasca la un alt numar.

Spor la jucat, incearca cu copiii, e distractiv .

34+

Mergi la inceput