Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
anca mare dreptate ai cu visele :)
si la fel , de bacteria din lapte m.am ferit si eu nu de altele, aia e cea mai periculoasa , odata sterilizat s.a dus , chiar daca le tii afara cu capacul pus evident
amy nu stiu ce aia, am si ser fiziologic normal in casa, de fapt e nelipsit , dar multe din chestiile alea ce apar la un loc cu apa de mare, sunt primite cadou de la moasa si nu m.am uitat bine la ele
si suzeta e de cauciuc si eu o sa folosesc de silicon, dar si la ivan am primit si le tin amintire
denisa da trecem pe salate, de acord, eu pe salata orientala cu masline :)) deja mi.ai dat ideea
amy eu zic ca daca nu.s simptome clare nu e asa de periculoasa boala asta, care dispare dupa nastere , altfel analizele acestea ar intra in cele de rutina
oricum acum ca zici de TGO eu am ceva de genul asta facut dar la inceputul sarcinii, o sa ma uit
si am sa ma uit si pe paginile puse de tine, multumesc mult
andira caruciorul ala carbon e identic cu concord , de fapt e concord, doar materialul din care e facut il face asa scump
despre epilat si ce.a spus vladimirescu, exact asa e, unei fete de aici i s.a infectat cezariana din aceasta cauza, nu a patit nimic, doar ca tre sa se duca la moasa s.o curete cateva zile la rand, oricum e de evitat epilatul chiar cand nasti
freedelia distractie placuta :)
cand am stat in st domingo , am baut margarita si in afara ca ma ameteam la mine avea si efect hilar, radeam de ma prapadeam degeaba asa
ella te asteptam cu vesti despre geo karatistul :)
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Azi avem o sarbatorita, care o asteptam sa ne mai dea vesti..
LA MULTI ANI, MSymo!
Multa sanatate, fericire si un bebe cat de curand!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
La multi ani Msymo
sa fii sanatoasa, fericita si in curand sa te citim la noua ta odisee
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata si de la lenese!
Raportam o noapte dormita binisor, doar cu o ora de citit pe forum.
Am emotii pentru prima monitorizare si simt ca nu se mai face o data ora 6 sa merg.
Merg sa recuperez ca ieri am fost in lipsa de chef de scris pe forum.
Pupici 
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Delia - passatul nu e de fitze ai dreptate. Desi ultimul are "fata".
Eu ma gandeam la porshe, ferrari etc. Cred ca as muri sufocata in ele. Daca as primi una cadoua as vinde-o
.
Mie imi plac mult passaturile vechi, pana sa schimbe desingnul stopurilor. Stopurile de rotund nu sunt pt mine.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor,
vin cu vesti bune de la morfofetala. bebe s-a intors cu capul in jos
si placenta nu mai e previa, s-a ridicat cu 1.5 cm fata de col. doctorul a zis ca ar fi mai bine sa se mai ridice un pic, acuma sa vedem. Cavalerul meu are in jur de 2100 g si statea cu picioarele la cap, cred ca il fac profesor de yoga. In rest totul e in grafic. ma bucur ca s-a intors, nu l-am simtit, chiar in "certam" intr-o seara ca el e Canuta om sucit si nu se mai intoarce. azi mi-am cerut scuze ![]()
M-ati omorat cu discutiile de dimineata, eu cu fizica stau f prost.
FreeDelia petrecere placuta deseara!
va pup pe toate si mai citesc de la servici ca nu am nici un chef de lucru.
Ina
32 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
michelle_sf spune:
Neata, fetele!
Si noi cu cafeluta si
de zor. La noi a iesit soarele de ieri si e cat de cat caldut. Am iesit si eu de una singura ieri la plimbare un pic pe langa casa si tare bine a fost. Azi repetam figura, face bine la tonus ![]()
Am vazut ca vorbiti de sterilizat. Stiu ca s-a mai vorbit mai demult despre asta si cineva zicea de niste pastile care se pun in apa, deci nu iti mai trebuie sterilizator. Mai stiti unde se gasesc de cumparat?
Apropo de bazdaganiile din spital, o ruda de-a mea s-a internat cu fetita in varsta de cateva luni pentru o raceala sau ceva de genul asta si a capatat o minunatie pe cale orala, de la care bebele are acum intoleranta la lactate!!!
. Eu sper sa ne scuteasca DD de aventuri de astea....
Vroiam sa va mai intreb daca saltelutele pentru masa de infasat se gasesc si separat. Eu am facut o schita, si o sa imi faca sotul "la comanda" un fel de masuta de infasat, cu 2 rafturi jos, iar sus cu marginile rabatabile, sa le ridic pentru infasat, si sa le dau in jos cand pun cadita pentru baie la bebe, sa nu stau aplecata ca ma omoara spatele.
Va
pe toate, sa aveti o zi minunata! 
cu bebica de 31+ 
cum creste bebelusul meu drag
honeybaby spune:
Roxana- termina cu salata orientala ca nu mai vreau cartofi si masline. Vrei sa sperii cantarul??
Eu vreau una light. Salata verde cu ulei, otel si sare. Atat.
Si mai incolo una de rosii, castraveti si rosii.
Nu prea ma vad tinundu-ma de plan dar incerc.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Ioanact spune:
Am corectat si eu..uitasem ca Msymo nu m e la noi la odisee.
Merg sa mai dorm o repriza..Ioana de 3-4 zile se trezeste la 7:30-8 dimineata si pana la 9 cand se trezea inainte, se cunoaste..+plus ca m-am trezit noaptea ca mi se facuse sete..
Revin mai tarziu sa va citesc
.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Ina - feritari pt bebe liliac. 
Michelle sa-ti fie de bine plimbarea. Si eu ma uit la soarele de afara si ma gandesc sa dau o tura mica de cartier si sa platesc ceva facturi.
saltelede infasat se gasesc separat. 5o ron una.
Pastile sau solutie de sterilizat gasesti in farmacii. Pastile am inteles ca si in supermarketuri desi nu m-am uitat dupa ele.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie