Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna 22ror!!Vad ca deja au venit 3 iepurasi p lume, Felicitari noilor mamicute si multa sanatate atat lor cat si bebelusilor!!
Va urez sarcina usoara in continuare si prunci sanatosi!Eu nu prea pot sta pe net, din cauza contractiilor si a colului deschis,asa k mai mult trebuie s stau l orizontala.Aveti grija de voi

AMR - 3 sapt sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am citit si eu mesajul Andrei...Pai nu iti vine sa te dai cu capu de zid??Cica te tin in spital sa fie bebe in siguranta , sa creasca putin si apoi acasuca..si uite!

Dar Andra este o luptatoare si va mai rezista pana luni, fara sa intre in stari depresive

Anca

cu Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Honey si Miria ce lectie interesanta de fizica a-ti avut voi de dimineata...

Dayanara si Rebiana pt a fi sigure de colestaza se fac analize pt determinarea transaminazelor si daca TGO iese marit mult (cam de doua ori val normala, iar in cazuri mai grave val creste zilnic, putand ajunge chiar de zece ori mai mare.. am citit de astfel de cazuri) se confirma diagnosticul. Se mai verifica si nivelul bilirubinei care deasemenea un nivel ridicat indica o afectiune a ficatului. Celelalte simptome nu tb neaparat sa le aveti... Pe mine de ex acum in ultima perioada au inceput sa ma manance picioarele noaptea dar nu asa drastic cum am auzit ca poate fi. (sa tb somnifere sa poti dormi) Oricum despre aceasta boala poti citi mai mult pe site-uri straine ca la noi informatiile sunt f putine. Uite www.itchymoms.com/" target="_blank">aici un site 'oficial' al burticilor care sufera de aceasta afectiune.

Bumbitza nu ma incanta nici pe mine ideea ca prin spitale sunt tot felul de 'carcalaci' care abia asteapta sa sara pe noi. Vezi cazul Andrei... Dar se stie ca asta e o problema a tuturor spitalelor din lume!

Babyangel 'regretul' tau de zilele astea ca nu-i fetita pana la urma bb2 s-a vazut si in vis! Lasa ca ai sa vezi cate fete or sa-ti aduca cei doi flacai...

La toate fetele !

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Trezirea nr 2 a avut loc.

Roxana- esti tare cu poftele. Azi trec pe salate (sper) ca deja m-am constipat si nu-mi place.
Mi-am adus aminte ca pe uniditele de carbon scrie sa nu fie folosite in timpul furtunilor si mare atnetie ca cablurile electrice sa nu fie atinse cu undita din greseala.

Anca - eu intrebam defapt daca sa-mi iau pompa la spital pt canale infundate/febra laptelui. Nu as vrea sa ajung sa ma chnuie vro asistenta cu mulsul manual ca mi-e teama ca se lasa cu bataie

am uitat ce vroiam sa mai zic......

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Un alt site despre www.ocsupport.org.uk/" target="_blank">colestaza.

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui andira

Aaaa, Honey, febra laptelui nu vine chiar instant. Deci nu ramai cu sanii pocnind de lapte pe acolo in primele 2 zile, stai linistita.

La mine s-a declansat cam la 4 zile de la nastere, eram deja acasa.

Chiar sunt curioasa - a inceput la cineva in prima sau a doua zi?

29+

Da! Eu am avut lapte imediat dupa ce am nascut, dupa 4 h, ca abia at s-a eliberat rezerva si mi-a adus-o si pe Ioana..am stat cu ea in camera...3 zile. Ma externa cu o zi m rpd, dar facuse Ioana icter si am m stat 1 zi.

Ioana - eu nu ziceam de lactatia normala - si eu am avut la Irina din prima zi.
Eu vorbeam de sani angorjati, durerosi, mult mariti in volum, cu temperatura mai mare. Adica de febra laptelui in adevaratul sens al cuvantului.
Din cate mai citisem pe net, apare in 2-5 zile de la nastere.
De-aia ma miram sa fi avut cineva din prima zi - cand de-abia se instaleaza lactatia normala.

29+

Ahaa..ma gandeam eu ca era vb de altceva ..dar sunt unele mamici care nu alapteaza din prima zi..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata si saptamana asta -- il astept pe iubitul meu sa ma duca la dinner party cu Passat-ul hahaha si bineinteles ca eu o sa il conduc inapoi ca el o sa bea bere (sau margaritas, ca e Mexican theme dinner).

Honey -- nu e asa de fitze passatul, dar dupa ce conduci o masina inalta e greu sa te obisnuiesti cu una joasa.

Miria -- m-ati bagat complet in ceatza cu incalzirea de la scaune. Pai caldura de la masina vine de la baterie+benzina si este un aer cald, la fel ca aerul conditionat de acasa.

Andira -- ce liceu ai facut? De curiozitate. Si cosmarul meu a fost fizica, si nu numai, si chimia si intr-a 11-a, a 12-a si matematica... umanista am fost toata viata...

Va las, sa aveti o dupa-masa placuta si revin sa va citesc mai tarziu sau maine.

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

rebiana, andira
multumesc de lamurirea cu membranele. ma pun pe rugaciune sa nu se rupa acasa
ami de stafilococul din maternitatea cuza voda stiu chiar de la dr si de la o prietena ce a avut probleme cu fetita nascuta acolo. la 3 zile de la nastere au dus-o la sf maria pt tratament injectabil cu antibiotice. avea bubite pe tot corpul. acum o vecina se plange de aceiasi problema, are baietelul niste plagi urate...sunt putin ingrijorata referitor la acest aspect, dar nu prea avem ce sa facem
greenfrog cu epilatul e mai bine sa apelezi la ajutorul sotului. si ni s-au dat niste sfaturi pretioase de designarul in amenajari interioare Vladimirescu legat de epilatul inainte de nastere, sa fie facuta cu cateva zile inaite sa nu facem foliculita. wow ce putin mai ai pana la marea intalnire stefimic ai o burtica adorabila. urmatoarele majorete le scoatem pt tine, dar ceva mi incolo

Oana 35+ - Maria-Emilia
AMR 4+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

si eu trebuie sa mananc mai multe fructe. de vreo doua zile am ramas fara fructe si ciorba si se simte. mi-au aparut niste bubite rosii pe fata, in zona barbiei si ma cam mananca. am intrebat dr si a zis ca e normal in perioada asta si oricum nu am voie sa imi dau cu nimic. sper sa nu se extinda.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna dimineata burtici,

Ce matinale ati fost in dimineata asta.....si ce teme interesante ati dezbatut.
Noi raportam o noapte fff buna, am dormit neintrerupt, fara dureri si nici urma de arsuri.
Cum in ultimele zile am fost tot timpul pe drumuri ca sa ne luam tot ce ne trebuie acum putem sa ne relaxam...a mai ramas doarsa ne aduca mobila pentru camera bebelinului, dar pana miercuri o vom avea si pe asta. Apoi putem sa stam linistiti si sa asteptam minunea.
Va pe toate!

Bianca 34+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 5+ saptamani.....sau mai putin

Mergi la inceput