Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
buna dimineata fetele!
ce matinale, insomniacelor, auzi tu pizza la 6 dimineata...oooooo!
Si eu care am zis, lasa ca scriu mai tarziu ca acum ele dorm, sanchi, ele acum deja sunt la ora pranzului.
Voiam sa va ofer o cafea cu mult lapte, paine prajita cu unt si miere si banane pitice (asociate cu laptele nu produc constipatie
!)
Eu raportez o noapte ca pana acum, adica plina de intoarceri si cautari de pozitii potrivite.
dar mergem inainte si nu-i bai, trecem noi si peste asta, dorinta mea este sa mai stea acolo 9 saptamani, sa ma lase sa termit tot ce am in plan, el sa se "coaca".
va pupu fetele si sa aveti un wk-end frumos, mai putin fruguros sa puteti iesi din casa si voi.
sanatate si aveti grija de voi!
castelana fericita
30+ 
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Da! Eu am avut lapte imediat dupa ce am nascut, dupa 4 h, ca abia at s-a eliberat rezerva si mi-a adus-o si pe Ioana..am stat cu ea in camera...3 zile. Ma externa cu o zi m rpd, dar facuse Ioana icter si am m stat 1 zi. |
Ioana - eu nu ziceam de lactatia normala - si eu am avut la Irina din prima zi.
Eu vorbeam de sani angorjati, durerosi, mult mariti in volum, cu temperatura mai mare. Adica de febra laptelui in adevaratul sens al cuvantului.
Din cate mai citisem pe net, apare in 2-5 zile de la nastere.
De-aia ma miram sa fi avut cineva din prima zi - cand de-abia se instaleaza lactatia normala.
29+
babyangel spune:
'Neata si de la mine,
La cat de matinale ati fost, ma gandesc ca nu are sens sa va mai zic de cafeluta, ca ati savurat-o deja...
Honey, si eu deja am papat o banana si 3 clatite...Acum ma simt perfect![]()
Intrebai ieri de sterilizarea sticlutelor. Pai ceam mai daunatoare bacterie e cea dezvoltata de lapte...prin sterilizare ai distrus-o, si chiar daca nu folosesti imediat sticluta, bacteria nu se mai formeaza. Insa Eu le feream de praf pana la utilizare si le tineam intr-o cutie cu capac.
Eu am visat ca am nascut prin cezariana programata, dar surpriza majora a fost ca era fetita...si nu eram deloc fericiti in vis![]()
In rest , am avut acid groaznic(am baut unpahar de vin rosu) si dureri groaznice intre picioare
Of , of..ca nu mai e mult
Oankamie mi s-a rupt apa in somn, deci nu am simtit. Dar cand m-am trezit si m-am ridicat din pat sa merg la baie...am fost cu pantalonii uzi(fara senzatie de pishu)..Eu zic ca e inconfundabila 
Dayanara m-am uitat si eu la caruciorul ala neo carbon, si sincer se vede de la o posta de ce costa 2500 de euro
E profi rau! Pacat ca au culori prea sobre..
Am vazut si hainitele si vreau sa zic ca ai fost taaare inspirata cand ai luat haine pt Ivan ca nu sunt toate albastre. Super!
Ioana28 imi pare rau sa aud de starile nasoale, dar eu zic sa afci ce zice dr si sa te internezi...Imi imaginez ce ametita te poti simti cu sideremie 33
..Eu am 75 sideremiecred ca datorita excesului de vitamina C . Eu am avut 2 luni cand am luat 1000mg/zi (Cetebe) plus tone de citrice...si Vitamina C fixeaza fierul...Iti recomandcvu caldura CETEBE 500 ca te ajuta mult si la starea ta generala
stefimic ce burtica joasa ai
...Asa a fost mereu, sau e unul din semnele scrise de Rebiana
..Oricum, la nr. de saptamani esti veterana noastra![]()
Despre casa...
ce sa zic...in 1998 am plecat de la o garsoniera. Apoi dupa nunta, ne-am luat apartament cu 4 camere, pe care ulterior (in 2004) l-am vandut si am mai facut un credit si ne-am facut casuta.. Am fost pe "faza" la momentul potrivit.
Dar eu zic ca daca incepi sa visezi, intr-un final vor aparea si resursele
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
andira spune:
Miria, Honey - ce discutii de fizica aveati la 7 dimineata ![]()
Fizica a fost cosmarul meu in liceu, eram la clasa de fizica - chimie si aveam 7h de fizica pe saptamana... tragic...
Dayanara - mie carutul ala din profil imi seamana a racheta, n-as putea spune de ce ![]()
Iar la 2500 eur am senzatia ca ar trebui sa mearga pe comanda vocala ![]()
29+
babyangel spune:
Febra laptelui este nasoala.
Honey, tu intrebai?
Mie mi-a venit exact in a 5-a zi, eram deja acasa si sincer nu ma gandeam ca e ceva in neregula, pt ca toata lumea imi zicea ca laptele "serios" vine abia dupa cateva zile... Mi s-au impietrit sanii si erau rosii si fierbinti, si extrem de durerosi. Am avut noroc ca eram vecina cu moasa cu care am nascut, si venise la mine sa vada cum santem si i-am zis ei ca ma dor foarte tare sanii...
Cand m-a vazut, m-a pus de urgenta sa-mi golesc total sanii ca eram in pericol de infectie
Dar , acuma cu cate informatii putem gasi, sper sa nu mai patesc chestii din astea![]()
Anca

cu
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
stefimic spune:
buna dimineata burticutelor, astazi suntem mai matinali decat de obicei, am avut o noapte tare urata, ne-am pus in pat pe la 1 si ne-am fatait de pe o parte pe alta toata noaptea, cred ca are si o pozitie mai urata, pentru ca pe partea dreapta nu mai pot sta aproape deloc, i-mi amorteste imediat, abia astept sa scap.
ANCA burtica nu a fost asa jos ca acum, cred ca se pregateste ceva, pentru ca am o presiune destul de mare in zona dansei si cel putin vezica mea a innebunit de tot, ma duc la baie din ora in ora, la ultimul control mi-a zis ca nu e coborata dar intre timp sigur s-a modificat ceva.
vom vedea pe 9, daca mai apucam.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
36+
IOANA
stefimic spune:
legat de febra laptelui, mie laptele mi-a venit cam in a 3-a zi dupa operatie si in aceeasi seara mi s-au umflat si erau asa de durerosi incat am chemat sotul de acasa sa ma ajute la muls ca nici putere nu mai aveam, STEFI si asa a fost foarte puturos la inceput si trebuia sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul, sper ca de data asta sa fie altfel.
poate am gresit si eu ca nu l-am pus din prima zi la san si am asteptat sa vad eu ca vine lapte, nici nu mi-a spus nimeni ce sa fac, dar acum sper sa am mai mult noroc.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
36+
IOANA
Erina spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
Va doresc o vineri usoara si un week-end relaxant!
Nu am citit din urma pentrsu ca sunt in reorganizarea dulapurilor si alte treburi administrative. Revin cu ceva mesaje cind reusesc sa recuperez!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
babyangel spune:
Cata
Doamne ajuta sa decurga totul cu usurinta...Oricum esti ok, ca ai aproape 37s, si daca e sa se declanseze ceva e pregatit si bebele. Oricum cred eu ca vei fi urmatoarea mamica de iepuras![]()

Anca

cu
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
ami_84 spune:
Neata! Am terminat de citit ce a-ti scris aseara, asa ca:
Multa sanatate Andrei si bebelusului ei! Sa se intoarca acasa cu bine.
Multumim Rebiana pt vesti.
Si un
sa iti mai treaca starea de rau si pt informatiile depre travaliu.
Dayanara ce multe lucrusoare ai pt fetita ta! Sa le poarte sanatoasa. Imi place f mult asta. E f simpatic! A! Si paturicile. Si vroiam sa te intreb, printre lucrusoare am vazut Nasalmer. E cumva apa de mare? Sau ser fiziologic? Eu am acasa Marimer folosesc pt nasul meu vesnic infundat... a-si putea sa il folosesc si la bb?
34+
Irina
AMR 5+ ... sau mai putin