Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanna81 spune:
tot cu Ciocolata incepe!
nu stiu nene! nu ma mai joc. mie sa-mi dati reteta! nu de alta dar ma inebuneste domnu' sotu' sa-i fac cioco de casa. si ammai multa incredere in retetele testate decat in alea de pe net!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Dana noi nu am facut acolo,noua ne-a facut ecografie dr.Ulmeanu,de la Grigore Alexandrescu,imi pare rau ca nu pot sa te ajut .
Anamaria mai mult decat sa-i intreb daca sunt sanatosi?
Oricum un lucru e clar,nu ne mai vizitam curand cu ei
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe La multe lunite inainte CHIARA... si o floricica de la Alex de ziua ta .. MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72 |
neata! ce sa vå trimit io?eu am intrat mai devreme si nici nu m-am uitat cine e online si cine nu...ce virus o mai fi si asta ?ca eu nu am desckis nimik
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
stiti voi apropo de vizitele astea. cateodata am senzatia ca ma autoizolez DAR se pare ca o fac instinctiv si cu motiv intemeiat pentru ca de fiecare data ne intoarcem foarte obositi (psihic eu, fizic CArol) pentru ca nimeni nu pare sa inteleaga ca el nu este o jucarie pe care s-o intorci pe toate partile. si toata lumea vrea sa-l ia in brate si sa-l frece. bunicii au tendinta asta.. vai plange, vai tuseste, vai sughite, vai stranuta, va nu-mai-stiu ce face. il iau in brate etc etc... stiti si voi modelul sunt convinsa. aaaa si ma enerveaza cumplit maimutareala in preajma copilului. de genul tze faaatzi!?!? tze baietzeeeel muimos! offf... f..k off!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Ioana te inteleg perfect.Eu si cand vad ca vor sa-l ia in brate,ma urc pe pereti.
Apropo de povestea cu cei apropiati,asa a venit si maica-mea acum vreo luna si tusea.Eu i-am zis sa stea la distanta,ea calare pe el.
Eu nu stiu,nu vreau sa par posesiva,dar cand vezi ca ai o problema,lasa copilul in pace.
Nu va zic ca a doua zi tusea si el
Eu evit intotdeauna acest lucru cu copii altora dar din pacate nu toti oamenii sunt la fel..
Ce sa mai zic? Sunt plina de spume.Macar acum a inteles si taica'su,ca el e cu vizitele...ca din partea mea,stateam linistiti acasa.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
moni_iulia spune:
Buna!
Eu am fost in petreceri si acum trebuie sa recuperez.
ralucapaun, nu am ajus inca sa citesc daca a salivat eriku sau nu ,dar iti pot spune ca Tudor( a se observa ca puiul meu a crescut si nu mai e nici bebelus, nici bebeloi, ci baietel asa ca am trecut de la Tudorita la Tudor) are niste balute…. Mai ales ca el iubeste apa la nebunie.
Mama_si_pisa, multumesc de vorbele bune. Stiu cat e de importanta gandirea pozitiva, dar cand e vorba de puiuti e asa greu...
Are cineva vreo oala ceva pt gatit la abur? As vrea sa-i gatesc lui Tudor la abur(am citit ca ar avea unele avantaje fata de fierberea in apa),dar as prefera ceva de pus pe aragaz,care sa nu ocupe asa mult spatiu ca un aparat electric si sa nu fie prea costisitoare folosirea lui zilnica.
Despre diversificare nu stiu prea multe, dr cardiolog m-a sfatuit sa incep cu supa si cat mai aproape de 6 luni. Cu pediatrul n-am vorbit, dar intentionez sa-l schimb cat de curand ca nu-mi place modul cum imi raspunde la telefon(l-am sunat de 2 ori in timpul programului) si distanta cu care ne trateaza. Astept vaccinul de 4 luni ca sa iau o decizie.Sincer, sper sa n-am nevoie de el decat la vaccinari si pt asta cred ca-i bun.
Cred ca alimentele controversate ar fi bine sa le evitam in primul an.
Referitor la bb2, zilele trecute am simtit miscand ceva prin burta si ma gandeam cu teama (am ceza si iau cerazette) ca poate-s insarcinata. M-a adus repede cu picioarele pe pamant mama(vroiam sa-mi fac test) ca la o socoteala simpla nu prea avea cum sa miste ca Tudor abia are 3 luni. Voi aveti incredere in pastilele astea? Eu am mai luat si inainte de sarcina, dar Desorelle si n-am avut surprize neplacute.
cristina_ana, are vreun efect ginseng-ul ala ca eu am chelit de tot(mai ales pe langa urechi de nu-mi mai pot tine parul in coada fara sa arate urat)?
Va multumesc(cam tarziu) ca ne-ati tinut pumnii cand am mers la control. A avut si efect.
selen80, felicitari pentru intoarcerea ursuletului! Ai inceput sa-i impletesti codite?
Multumim si pt urarile de sanatate vesnica. Asta va dorim si noi si consideram ca e cel mai de pret dar.
Ioanna81, eu i-am lasat lumina aprinsa si noaptea pana zilele trecute(credeam ca se trezeste si se sperie) cand am descoperit ca nu-l deranjeaza intunericul,dar el doarme unde apuca daca-i e somn.
raluk16, dr stie ca n-ati prea luat in greutate? Eu cred ca cea de acum e normala , dar nu stiu ce sa zic despre stagnare.
alex25, sper ca e mai bine printesa.
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
mary_07 spune:
Salutare
Am vazut ca se discuta depre virusul asta nenorocit
Deci,totul a inceput de la minedar nu cu voia meaam primit link,ca idioata l-am deschis, virusul si-a facut culcus in laptopul meu si uite asa, da mai departe la altii...excat cum va explicam zilele trecute,se trimite automat,mesajul cu pricina,fara sa stii cand (cel cu linkul),dupa care,iar automat si fara ca tu sa stii,ii raspunde celui care intreaba ce e..totul se intampla automat,virusul e de vina...
imi cer inca o data scuze,celor carora v-am trimis...l-am primit si eu si fara sa vreau merge mai departe
nu deschideti linku-ul..am scanat la freu pana am reusit sa scap de el
fug acum sa il culc pe Alex,revin mai tarziu
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
NelaM spune:
Salve, fetelor!
Va citesc de zor si astept sa imi treaca junghiul ce mi s-a pus sub coaste, de o jumate de ora legan la Ana... in sfarsit a adormit!
Ce faceti, cum sunteti?
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Dana15 spune:
servus Nela..iaca, eu tocmai ce am adormit pe Anuska la san..plangea si nu putea adormi..a supt putin si gata! caput!
si acum caut pe net o reteta pentru naut..nu am mai mancat in viata mea, dar incerc astazi
voi cum mai sunteti?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi