Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanna81 spune:
laura, draga mea, nu toate mamele sunt asa de bune si perfecte ca noi (craaa craaa craaaaaaaaaaaa). mai sunt si inconstiente pe lumea asta. bine ca i-a cedat temperatura! hai cu noi, vorba lui criss, ca aici vei gasi mereu un umar!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
crissbebe spune:
Laura eu am patit-o cu cei apropiati din familie..care nu au zis ca sunt bolnavi rau si au venit in vizita...si cand m-am luat de ei au zis.."a nu sunt bolnava doar tusesc un pic nu stiu ce am,cred ca de la schimbarea de temperatura..casa si afara" (asta era socrela)..asa ca..
Si de pistol...nu-ti mai dau daca ptr asta era..credeam ca vrei sa impusti niste piticuti..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
Dana15 spune:
of mai Suede..chiar ca ai o bafta!!!
mamica aceea poate ca ar trebui mustruluita putin..
dar tu cand ai vazut ca piticilor le curge nasul, de ce n-ati plecat?!
din aceste motive, noi nu mergem si nu primim vizite ale prietenilor cu copilasi mici, care merg in colectivitate;
no, te pup si sper sa nu fie nimic grav
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crocodana spune:
ooooo f...k!ce oameni! hai ca poate nu e decat o forma foarte usoara!pupam cu mult drag voinicul !
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
selen80 spune:
DA DA, LA FEL IMI ZICEA SI MIE IULIK PE MESS, SA DESCHID CA RASPUNDE EA....SI APOI A ZIS BRB SI A FUGEAT!
bey da periculosi sunt astia nene, pe asta n-o stiam, cu clonatul id-ului de mess cu mailurile stiam...
Suede sper ca nu-i nimic cu Mihnea..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
suede spune:
Cuscra,Ioana,Criss,Dana va multumesc mult!
Ce sa zic?!
Eu initial nu am stiut ca ei emrg la cresa,ca stiam ca au bona...
Cat priveste plecatul...am mers si noi pe principiul ,,prost " ca nu pateste nimic,acum nici in globul de cristal nu-l putem tine.
Poftim urmarea!
Nu-i ceva grav,daca a cedat imediat febra....vreo viroza care s-a lipit de el,ca e dragut
Fie,nu ma mai impusc!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Ioanna81 spune:
buuuunnn... am salvat-o pe Laura acuma salvati-ma si pe mine! CRISS reteta maica, reteta! pai arunci in eter si nu dai reteta! vreau re-te-ta! vrea re-te-ta! vreau re-te-ta!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Dana15 spune:
cred ca cu reteta era Croco!
reteta de cioco de casa, nu?
cioco! cioco! cioco!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Laura, ziceai ca si Mircea are probleme cu rinichii si ca ati fost la Stamate Mircea la Medlife, nu? (Doamne, sper sa nu fac vreo confuzie ..)
Daca e asa, e la Medlife Grivitei? Si cum e dr. , iti explica, sfatuieste sau e rapid si tacut? (urasc genul asta de medici). Inca mai sondez terenul sa vad unde fac programare pt. eco (Medicover sau Medlife).
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
anamaria1979 spune:
Laura sanatate lui Mihnea, ce vrei nu toata lumea este ca noi
Eu am o prietena buna care are fetita de 5 anisori ce merge la gradi. Dupa ce am nascut tot vroia sa vina in vizita sa ne vada cu fetita si eu de fiecare data intrebam daca are ceva fetita. Ultima oara imi spune ca vine singura ca fata a facut varicela, dar ea a facut si este imunizata. Eu atunci zic sa stea acasa la ea ca poate fii purtatoare iar la mine nimeni n-a facut varicela (eu, soata,bebelus). Femeia intelege si stabilim satreaca 2 saptamani cat ar fii perioada de incubatie. Peste 2 saptamani nimic dau telefon si tipa imi zice ca a facut varicela si ea si este izolata in casa. Se pare ca mama a incurcat bolile si ea facuse oreion cand a fost mica nu varicela si a indus-o in eroare. Morala este sa ne interesam noi inainte ca lumea din jur...Sper ca nu v-am plictisit.