Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

am revenit
e dietetica doar cu numele dar e cea mai buna cioco ever, votata de f multe persoane asa..

500 g lapte praf (atentie sa nu fie cu zahar adaugat, 2 pachete Darling)
2 pachete de margarina (eu folosesc unirea 2x 250g)
500 g zahar (se poate folosi zahar brun mai putin 400 si iese la fel de buna)
100 g cacao buna
1 fiola Esenta de rom, 2 pliculete vanilie
72 ml apa
Nuci sau alune prajite

Mai intai se cerne laptele praf impreuna cu cacao…alternativ asa…un pic de cacao un pic de lapte praf, etc.
Zaharul se amesteca cu apa pe foc mic amestencandu se in continuu. Apoi se adauga margarina taiata bucati… se mesteca pana aceasta se topeste…
Se toarna , cand este inca pe foc mic laptele praf cu cacao…amestecand incet pana la omogenizare…in final esenta, vanilia si nucile/ alunele (iese perfecta daca nucile dup ace au fost prajte sunt un pic curatate de coaja, la fel si la alune)….rezultatul este semisolid insa curge relativ usor cand o punem in tava..
Eu o pun in tava pe hartie de copt si o las la rece cam o noapte….devine si mai buna cu cat sta mai mult in frigider..

pup si sper sa va placa...se face tare usor!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

bai da' ce smecher este virusul aista!!! se pare ca si eu, si Selen si Lucia am primit astazi mesaje de la Iulika..cum spuneam: i-am zis "mai Iuli..ai grija ca trimiti un link cu un virus"..virusul "deschide..raspund eu" (si-mi face cu ochiul)..o mai intreb eu ceva si imi zice "brb"..ioi ce spooky! (oare asa se scrie?!)
sper sa nu incep si eu sa trimit diverse chestii..daca da, sa nu deschideti linkul!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Vai Laura, dar nu scapi bine de una ca dai in alta. mamica curajoasa si puiutul frumos.Sigur o scoateti voi la cap.Nici eu nu inteleg inconstienta astora care mai au si copii(nu ca p-aia fara i-as intelege), cum de sunt ei in stare sa puna in pericol un bebelus care nu poate sa zica ce-l doare si caruia nu e indicat sa-i dai medicamente(macar in primul an).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce sa mai zic!!!Eu am intrebat de pistol,dar daca nimeni nu-mi da
Avantajul este ca face anticorpi...

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Vai Laura, dar nu scapi bine de una ca dai in alta. mamica curajoasa si puiutul frumos.Sigur o scoateti voi la cap.Nici eu nu inteleg inconstienta astora care mai au si copii(nu ca p-aia fara i-as intelege), cum de sunt ei in stare sa puna in pericol un bebelus care nu poate sa zica ce-l doare si caruia nu e indicat sa-i dai medicamente(macar in primul an).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Ama a adormit...ma bag si eu un pic cu ea...
deci..reteta e testata si retestata....toti colegii de munca ai mei si ai sotului fani...plus familie plus prieteni...totul e sa nu faci dupa ureche si sa respecti strict cantitatile..adica sa nu pui mai multa sau mai putina apa ca nu merge...iese la fel de buna poate dar nu se intareste...nuci si alune puneti cate vreti..noi la cantitatea astea punem cam 3 4 sute de grame...

revenim mai proaspete!

, de Ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Suntem bine, Dana. Azi sunt veseloiu ca Ana a mancat cerealele cu pricina. Sunt tare incantata ca a deschis gura, asa, pe langa lingurita, ca un bebelas mai mare. Mor de dragul ei cand mananca, ma gandesc ca pune slaninute! Daca mananca toate zilele ca azi, in curand o sa fie ca bebele Michelin, acela cu cauciucurile!

In rest, zi frumoasa azi. Dupa nazisti si fureri (am vazut Valkyrie), dupa care am tras concluzia ca Cruise e frumos si fara un ochi si o mana, mi-am facut masca de fata cu avocado si am pus si un pic de miere. Excelenta, merci de pont!

O aud pe Ana cum urla, dar e sotul la aparat, mie inca nu mi-a trecut junghiul... are ceva dureri de stomacel, e greu, cu cerealele astea, probabil ca ii ia ceva timp sa se obisnuiasca, sa le digere bine. Lasa ca trecem noi si peste asta!

Cum vrei sa faci nautul asta? Eu nici nu stiu ce e, sincera sa fiu.
Va pup.
Dau o tura sa vad ce are Ana si revin.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Somn usor!
Ce pacat ca nu pot manca si eu...

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Ama a adormit...ma bag si eu un pic cu ea...
deci..reteta e testata si retestata....toti colegii de munca ai mei si ai sotului fani...plus familie plus prieteni...totul e sa nu faci dupa ureche si sa respecti strict cantitatile..adica sa nu pui mai multa sau mai putina apa ca nu merge...iese la fel de buna poate dar nu se intareste...nuci si alune puneti cate vreti..noi la cantitatea astea punem cam 3 4 sute de grame...

revenim mai proaspete!

, de Ama

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,e mesaj universal.Orice ai intreba,raspunsul e acelasi..exact asa mi-a raspuns si mie cand l-am primit.
Si eu am primit azi de la Iulika...sunt convinsa ca ea nu stie ca virusul si-a facut de cap
Uff,nu vrea sa adoarma copilul asta cu nici un chipma duc sa mai bag 2 povesti

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Virusul asta vad ca-i mai rau decat AH1N1...

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Stiu ca nu-s tocmai persoana potrivita sa da sfaturi d-astea, dar poti face humus din nautul ala. Daca te intereseaza, caut acu' reteta si dau link.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput