Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CrinaAndreea Neata Doloress, frumoase poze, frumos baiat, si totul in jur pare de basm. Cleo desi imi vine cam greu sa recunosc, ai mare dreptate referitor la viitorul copiilor nostri. La cum evolueaza totul in ziua de azi, cine stie ce minunatii vor fi peste 15-20 de ani. Noroc ca exista forumul asta si ne mai putem sustine una pe alta Desiree referitor la nasii tai, situatia mi se pare putin cam complicata, si cred ca indiferent cate sfaturi vor primi ei, nu vor tine cont de ele. Cred ca este foarte important ce sentimente mai au unul pentru celalalt, daca ii mai leaga ceva sau nu, daca mai au timp si puterea necesara sa se gandeasca putin si la ei doi ca si cuplu, si sa nu priveasca problema numai prin prisma celor doua fete ale nasului. Discutii intre parintii unui copil adolescent pot aparea si in cazul in care cei doi cresc propriul lor copil, dar sa fie doar copilul unuia dintre ei, ca sa nu mai spun ca acolo sunt doi copii. E tare greu, si sunt convinsa ca daca stai de vorba cu fiecare dintre ei separat, fiecare are partea lui de adevar, fiecare a adunat frustrari si fiecare asteapta sa fie apreciat intr-un fel sau altul. Asa cum spuneau si fetele, pana la urma copii vor creste si isi vor vedea de viata lor, iar noi vom ramane cu sotul, si atunci se va vedea cel mai bine daca ne-a legat ceva sau doar am crescut 1-2 copii impreuna. mi_bebelina referitor la jucarii, si Bogdan are aceleasi "gusturi" : construieste turnulete si piramide din borcane (normal ca jos sunt borcanele mici), se joaca cu linguri, cu tigai. E adevarat ca are si niste cuburi moi cu care se joaca zilnic, contruieste cu Mega Rond, are si un fel de lego, se mai joaca si cu locomotivele Thomas, mai si deseneaza, mai nou a inceput si pe pereti, dar borcanele alea... le considera ceva de vis . Are si el si jucarii de la Fisher Price, dar se joaca destul de rar cu ele. A si mai nou l-a apucat dragostea de un ursulet Winnie, de un soricel si de un catel din plus. Si din cand in cand mai e prieten si cu Duni povestitorul. Cred ca e si plictisit de toate jucariile astea. Ar fi mai interesant prin parc, la leagane. Abia astept sa se schimbe putin vremea asta, poate reusim sa ne vedem prin parc, prin Sebastian Ma duc la tauras, ca deja e dezastru prin casa. E felul lui de a protesta ca stau la calculator, si nu ma joc cu el Va pup tare |
Am vazut si eu poze de Patrick, superb baiat!
Crinutza, eu (daca nasha mi-ar cere sfatul) nu as sfatui-o in nici o directie, intentia mea e sa o ascult (DACA vine) si cam atat! Nu as putea-o sfatui, ca nu e locul meu... ea stie ce simte , ce gandeste si ce poate sau daca mai poate si/sau daca mai vrea sa fie langa ei...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
desiree, daca ar fi sa dai un sfat, eu le-as zice la amandoi, sa stea fatza in fatza, sa isi zica ce au pe suflet, ceea ce am discutat noi fiind nimicul dintre ei, sa isi spuna, sa comunice, sa tzipe unul la altul, sa se descarce, sa planga si sa se iubeasca la fel ca in prima zi. Greutatile unesc un cuplu - daca sunt impartasite.
Cati ani are nasa ta? cred ca un copil la orice varsta trebuie facut.
Doloress, ce ai pove tu acolo, e f. frumos zic. Iubirea dintre mama si pui tre sa fie e sincera, directa, clara, pura, fara falsitati, fara lucruri facute doar de imagine, 'ca ce zice lumea', sau din egoism. Nu suntem perfecti ca parinti, copilul insa tre sa vada mama asha cum e, cu zambete si tristeti, tre sa ne vada autentice! fara masca fericita, fara machiajul zambetului, fara rujul crispat al curateniei si epatarii in ochii celorlalti. COpilul vede, si mai mult decat atat, simte. Fara sa tzipam la el cand suntem noi nervoase. etc. Daca astea lipsesc - afectam copilul....pt toata viata.
Gata munca! plec acasa!!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Luminel da, tot asa putin si Robert, asa sper si eu sa-si ia de prin alte parti, ca nu pare deshidratat.
Simonacip crezi ca afecteaza doua guri de san noaptea? Ca ziua nu atinge, e intarcat (hahah-hihih..pana la 14 ani il intarc de tot) Tin pumnii sa fie fetita, la mine asa a fost niste firisoarecand trebuia sa vina CM.
Doloress sunt si eu speriata de ce-i trece prin cap, ce nazbatii..uite azi l-am pus in tarc, aka pedepsit de 15 ori cred, numai pe fotoliul ala se cocota. Aaaa..fotoliu care a ajuns foarte departede geam,in mijlocul sufragerie, adevarat feng shui, dar tot se urca in varful lui, era sa pice in cap de acolo..ufff am pus perne pe jos si bagam timeout la greu.
Inais te pup tare, da? Dfe cate ori imi zice ca face Iasmi ceva bun, desi mi se pare incredibil (pt noi) apare si la noi; azi l-am pus in patut si am stat langa el, in patul mare, prefacandu-ma ca dorm si dupa multe frecusuri..a adormit singur in patutul lui... hahaha ma simt de parca e meritul vostru nu al lui Robert. Tu ce-ai incropit? Eu am incropit o pizza prin telefon.
Alysh Vlady e bolnavior? ||ufff..sanatare muulta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
aelita spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Am citit pana la pagina 3; deci deocamdata raspund pana acolo Aelita si Cleo, nasha (inca) nu a spus nimic sa aleaga cineva... doar ca nashul i-a spus lui daddy ca DACA nasha ii va cere sa aleaga, o va alege pe fata. Ieri vorbeam (iar) cu daddy, si i-am spus ca eu il inteleg si pe nashul, o inteleg (total) si pe nasha. Pe anshul il inteleg, ca normal, ca nici eu nu as alege vreodata un barbat (care sa nici nu fie tatal Victoriei) in detrimentul propriului meu copil. Bine, nici daca ar fi sa aleg vreodata intre Victoria si daddy, nu l-as alege pe el... Victoria e numarul 1, no matter what! Nasha pleaca singura in concediu ptr. prima data, ptr. ca nashul nu-si poate lua concediu si parintii nashei au inchiriat o casa in Florida si merge la ei 2 saptamani. Si daca nashul ii spune fetei sa plece... unde se duce? Ce face? Nu o terminat nici macar clasa a 10-a, deci educatie - ioc, bani =0, job nu are si nici nu o sa-i dea nimeni, gravida fiind... Pe de alta parte, o inteleg si pe nasa, ca 13 ani ei nashu i-a refuzat dreptul de a avea un copil si acum nashul accepta copilul fetei fara nici macar un cuvant... of, eu o inteleg si pe nasha... si pe nashul... au amandoi dreptate... l-as intelege si pe nashul ca o alege pe fata, si pe nasha daca ar pleca... doar ca, daca nasha pleaca, nashul nici nu si-ar permite, dpdv financiar sa pastreze casa, daca sa spunem ca nasha ar renunta la casa (e pe numele ei), de fapt, daca pleaca unul celalalt singur nu si-ar permite sa plateasca ratele la casa dintr-un singur salar... of! Mai citesc ce ati mai scris si revin. Va multumesc ca imi spuneti parerea voastra, asa daca va veni timpul sa vorbim cu ei, mai vad si eu lucrurile putin diferit din ce spuneti voi; Ah! Si de parca lucrurile nu-s destul de rele, nashul mai si pleaca miercuri (cu daddy la conferinta) in Mexic pana duminica... _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
problema se pune asa:normal ca daca e sa fii pus sa alegi,alegi copilul tau ! DAR ei nu trebuie sa fie pusi in situatia asta ,nu au de ce sa aleaga pt ca ele NU sunt rivale.Am intrebat daca nasa a pus problema alegerii..pt ca e singura care ar pune o astfel de problema,el nu o pune ca nu are de ce.Deci daca ea ajunge sa puna problema asta,sper ca nu,pierde din start si in plus nu e deloc corect ! Nu a fost corect din partea lui acum 13 ani sa ii spuna ca nu vrea copii cu ea,dar ea a gresit ca a ramas acolo.ramanand,si-a luat o responsabilitate .nu poate sa refuleze acum pt ce ea nu a luptat .a renuntat singura la copil,chiar daca influentata de el.
Nu poate sa gandeasca acum ca el ii accepta copilul fiicei(nepot) si nu a vrut copil cu ea.Sunt total diferite.ea nu a venit gravida al el si el a dat-o afara din casa.el ce sa faca acum,sa isi dea fiica afara din casa gravida cu propriul nepot DOAR pt ca nu e gravida cu cine trebuie ???Asa ceva nu se face,si nimeni nu face !
Ele doua nu sunt rivale,nu are de-a face copilul pe care ea nu l-a avut acum 13 ani cu copilul pe care il va avea fata asta.
E decizia ei daca sa avorteze sau nu,nimeni,nici tatal nici mama nu pot hotari asa ceva ! chiar daca e iresponsabila si nu munceste,nu are un barbat in firea lui,trebuie gasite solutii pt asta.In nici un caz nu se pune problema unei alegeri.
Sunt multe mame cu fiice adolescente care raman gravide,si daca fiica nu vrea sa avorteze,nu au decat sa le sprijine si ajute,nu exista alta cale,datul afara in strada nu se poate !!!!
trebuie sa vorbesti cu ea,sa se calmeze si sa nu intre in razboi cu el,sa uite trecutul pt ca ea a acceptat sa fie asa,nu a obligat-o nimeni,sa incerce sa separe durerea ei ca nu a facut un copil,si faptul ca aia mica face copil.Cu ce ar incalzi-o pe ea daca nasul ar da-o afara pe fata ,si i-ar spune ca el nu ii accepta bastardul in casa lui??i-ar reda asta cei 13 ani pierduti?i-ar vindeca asta rana ei de a nu avea un copil,deschisa acum cu noul eveniment din viata lor?ar ajuta-o pe ea cu ceva?Nu,doar ar fi multumita in orgoliul ei,dar in realitate nici rana nu i se vindeca,nici bine nu ii face fetei si unui copil nevionovat care vine pe drum.
Durerea ei nu i-o mai rezolva acum nici o atitudine a nasului.chiar daca el ar actiona invers decat a facut-o cu ea,trebuie sa fie obiectiva si sa realizeze ca datele sunt altele,ca ea se razbuna fara sa vrea pe fata aia din cauza lui.El nu trebuie sa se comporte acum cu fetele lui asa cum s.a purtat cu ea,ca sa ii demonstreze ei ..Orice rau i-a facut el ei in casnicie,ea nu poate sa ceara sa faca el la fel cu fetele sau cu altcineva,ca sa se vindece ea.
Vorbeste cu ea si fa-o sa priveasca obiectiv situatia,ca e ca o boala ce li se intampla lor,si trebuie sa caute solutii impreuna ! Nasul nu are solutia suprema,ca fara decizia fetei nu poate face nimic.
ea nu ii poate reprosa lui ce face acum cu fata gravida.si nici nu are legatura cu faptul ca el nu a vrut copii cu ea.
Din moment ce ea a acceptat sa nu aiba copii,si sa i le creasca pe ale lui,era clar ca intr-o zi el va accepta nepotii fetelor ,asa cum niciodata nu ar fi acceptat copiii ei.Atunci a gresit ea ca a acceptat,si acum ca amesteca evenimentele.
trebuie sa o faci sa inteleaga ,e pacat sa se distruga ,pt ca fata aia isi va face viata ei intr-un an doi,trei,ei doar au obligatia sa o tina,sa o ajute,pana cand se pune pe picioare.
daca fata aia izi va abandona cumva copilul,e clar ca nasul il va creste,si f rau ar face nasa daca l-ar pune sa aleaga pe motiv ca nu a vrut copilul ei acum 13 ani.
Doar nu o vrea sa lase cpilul la casa de copii?
11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui cleo78 desiree, daca ar fi sa dai un sfat, eu le-as zice la amandoi, sa stea fatza in fatza, sa isi zica ce au pe suflet, ceea ce am discutat noi fiind nimicul dintre ei, sa isi spuna, sa comunice, sa tzipe unul la altul, sa se descarce, sa planga si sa se iubeasca la fel ca in prima zi. Greutatile unesc un cuplu - daca sunt impartasite. Cati ani are nasa ta? cred ca un copil la orice varsta trebuie facut. Doloress, ce ai pove tu acolo, e f. frumos zic. Iubirea dintre mama si pui tre sa fie e sincera, directa, clara, pura, fara falsitati, fara lucruri facute doar de imagine, 'ca ce zice lumea', sau din egoism. Nu suntem perfecti ca parinti, copilul insa tre sa vada mama asha cum e, cu zambete si tristeti, tre sa ne vada autentice! fara masca fericita, fara machiajul zambetului, fara rujul crispat al curateniei si epatarii in ochii celorlalti. COpilul vede, si mai mult decat atat, simte. Fara sa tzipam la el cand suntem noi nervoase. etc. Daca astea lipsesc - afectam copilul....pt toata viata. Gata munca! plec acasa!!! o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Of, CLEO! Nasha are 38 de ani. deci nu e chiar tarziu, DAR! Iti dai seama ca daca pana acum nashul nu a acceptat un copil, acum ca mai are si responsabilitatea unui nepot nici atat nu va accepta... ca nashul e dispus 100% sa isi sprijine fata (cinste lui!) si e constient si dispus sa ii creasca copilul.
_
aelita spune:
38 de ani are nasa???
eu ma gandeam ca veo 50...
eu sunt mai directa,asa,spun ce as face eu:as cauta altul si as face un copil.
daca ea nu avea ce sa mai faca din cauza varstei,cum am crezut,da,nu avea de ales.dar acum are.
cu ce o incalzeste acum atitudinea lui fata de fiica,indiferent ca face ca ea?? ii da ei un copil?nu!
daca la 25 de ani era prea indragostita si a crezut ca poate sa creasca doua fete ca ale ei,acum la 38 trebuie sa stea cu ea de vorba,sa isi dea semana ca rana e mai mare de a nu fi avut copii,ca la 50de ani se va da cu capul de pereti cand se va umple casa de nepoti,pt ca nu e o femeie care nu isi doreste copii,nu e o femeie care sa iubeasca neconditionat copiii altuia ,nepotii,si atunci de ce mai sta??pt casa?da-o incolo de casa,la 38 de ani ,cu un copil al ei si un barbat o ia de la cap.
ii spune lui in felul urmator:fac un copil sau am plecat!
aici da,poate sa aleaga,pt ca o face pentru copilul ei,pt ca nu o face din orgoliu,si pt ca daca o facea ea castiga ceva!
daca sta si il pune pe el sa aleaga,daca el alunga fiica ce castiga ea?NIMIC!
sa lase problema fiicei gravide,CA NU asta e problema ei.fa-o sa vada de ceea ce sufera ea,defapt,din lipsa copilului ei
intamplarea asta o aduce pe ea pe drumul cel bun:daca isi doreste copil,sa il faca !!!!!
sa o lase si pe aia cu burta ei,sa faca ce vrea,si ea sa lase cele doua probleme care nu au de-a face una cu alta!
cu el sau fara el,problema ei cea mare e copilul!
poate ca a fost buna intamplarea asta in viata ei,si isi da seaman cu adevarat ce doreste.nu e deloc tarziu! mai are vreo 2 ani la dispozitie sa caute pe cineva daca el nu vrea sub nici o forma.
11+
Doloress spune:
Aelita foarte bine ai punctat!
Cleo si eu sunt pentru autenticitate 100% in relatia cu copilul. Eu mereu ii zic cand face o boroboata: Patrick mama te iubeste tare insa in momentul asta ma scoti din minti! Stiu ca vrei sa-mi atragi atentia, ca vrei sa ma ocup 100% de tine, insa nu pot, sunt si eu om cu problemele mele. Eu nu stiu cat intelege, insa ma pregatesc pentru mai tarziu. Mai tarziu o sa inteleaga.
Lorich intri si tu in clubul sturlubaticilor? Mi se parea Robertel un baiat tare cuminte!
Desiree adevarul e ca aici lumea e destul de retrasa in ce priveste viata lor personala, rar cand cer si ei un sfat, o parere, deci astept sa vad daca o sa vorbeasca cu tine despre asta. Si eu cred ca si Aelita ca e si problema nasei, e frustrarea ei ca nu a avut copilul ei, pe fata trebuie sa o sustina, ca alta solutie nu e. Daca ar da-o afara nu cred ca ar putea trai nici unul nici altul cu gandul asta.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Victoria_mami spune:
Aelita, eu sunt 100% de acord cu ce spui tu! DAR emotional nu e asa de usor; adica ea pe nashul il iubeste, si nashul o iubeste pe nasha, dar, evident, fiica e mai importanta decat sotia! (Mie mi se pare normal). Cu nasha nu as putea vorbi despre copilul ei, ptr. ca eu se presupune ca nu stiu! Adica nashul i-a spus lui daddy ca el nu a vrut niciodata copii cu nasha, nasha nu a zis niciodata ceva de genul. Daddy nu se presupune ca mi-ar fi zis, ca, nah! discutia a fost intre nashul si daddy, probabil ca nashul nu-si da seama ca daddy imi spune mie totul! Adica poate ca el nu-si da seama ca la noi comunicarea e muuuult mai buna decat la ei, ca noi vb. intotdeauna despre tot si despre orice! Deci, nu prea pot sa aduc asta in discutie... Teoretic asa e, cum spui tu, dar... practic, emotional!?! Nu mai e asa usor. Si noi (daddy si cu mine) credem ca nasha va pleca, il va lasa pe nashul sa-ri creasca nepotul si fata (ca si ea mai are de crescut) si poate va gasi pe altcineva cu (,) care sa aiba o familie... desi e pacat, e pacata de iubirea lor, e pacat de anii pe care i-au petrecut impreuna... e pacat de ei.
Daddy crede ca nasha nu vine sa vb. cu mine in primul rand ca "o doare Victoria", adica nu vrea (sau nu poate) acum sa fie in preajma niciunui copil, ceea ce eu iar inteleg, acum cativa ani ne-a invitat sotia unui prieten e-a lui daddy la ei de craciun si avea fetita lor vreo 7-8 luni si am refuzat sa merg. Pe-atunci noi eram cu clinici de fertilitate, abia ce pierdusem inca o sarcina... asa ca eu o inteleg si aici.
_
aelita spune:
DESIREE,eu nu pricep iubirea in care unul se scarifica pt ca asa vrea celalalt.el mai are doua fete,deci nu vad mare sacrificiu ca mai facea una,pe langa sacrificiul ei de a ramane fara copii,e un egoism mare din partea lui,si cu toate astea tot ea e de vina,pt ca el nu i-a pus pistolul la cap,si daca la 25 de ani era indragostita,acum sa-si ia traista-n bat.e pacat,ca si eu am zis la inceput sa se impace,dar decat sa innebuneasca maine poimainecand o avea 50 de ani ca nu are copil??sa o doara Victoria,cum zici,eu nu sunt de acord cu asta(de parca trebuie sa fiu eu hehehe,intelegi tu,imi dau si eu cu parerea )
Nu e acelasi lucru ce spui tu cand pierdusei o sarcina si erai in focurile "facerii" vorba aia,cand nu te-ai dus la petrecerea aia,fata de ea care a ales sa nu aiba copii.si acum o doare Victoria?eu stiu ca oamenii fara copii se lipesc de copii ca marca de scrisoare! ca asa demonstreaza(nu conteaza cui) ca ar fi bune mame.Nu stiu,am fost si eu si fara copii,si cu sarcina pierduta,si imi curgeau balele dupa toti,stateam si in cap,le faceam hainute,ii vizitam.Cum sa ma doara copilul altuia??
da,sunt cazuri tragice,dar si alea trec pana la urma,tin perioada de doliu si apoi isi revin la normal!
dar ea nu e situatie tragica,nu a pierdut copii(zic euca era vorba doar ca nu vrea el),nu i-au murit,a ales ea din dragoste.acum e el vinovat ca el a ales viata lui asa cum a vrut?da,e egoist,nu a iubit-o suficient,dar ea e responsabila pt deciziile ei in viata,e majora ! deci sa nu ilurasca pe el pt deciziile ei.
eu il lasam fluierand,ma tavaleam un an din dragoste(nu cred ca ma tinea atat daca era decizia mea),si apoi gaseam unul care sa vrea o familie cu mine,nu sa fiu doar menajera si bona copiilor lui.
Acum inteleg ca nu poti sa vorbesti cu ea..doar daca vine la tine..
dar in continuare eu nu vad problema ca el alege fiica si nu nevasta,ptca pt mine situatiile astea s-ar pune doar daca amandoua ar fi sa cada in prapastie si pe cine alege el??ceea ce nu exista! in cazuile reale,nu exista sa alegi,ca nu ai dece,nu e vorba de doua neveste,rivale,amante,alege-ma pe minesau pe ea.e ca iubirea,e diferita,nu se imparte,nu isi ia locul de la fiica la nevasta,e diferit!
eu tot nu vad partea cu alegerea,decat in cazul in care nasa ar cere sa plece fiica gravida din casa.
ori asta nu poate sa faca !!!
aici probabil s-ar pune problema unei alegeri,dar tot ea ar fi cea care alege:ori iesi tu,ori ies eu.Si chiar si in cazul asta extrem,NU el a ales,ci ea.
nu are cum sa ii ceara lui sa o dea afara,si sa numeasca asta "alegere".asta e amenintare,santaj,ce vrei,dar nu alegere.
deci dupa mine e o singura solutie la ei:sa faca si ea un copil! cu sau fara el.
razboiul mi-e teama ca e declansat de ea,daca aispus ca o doare Victoria,o nepoata pe care sotul ar iubi-o o doare infinit!!!!probabil a venit mai repede decat se astepta ea,dar trebuie sa profite de intamplare si sa isi refaca viata.ce se facea daca se deschidea rana asta peste 10 ani,cand venea fiica cu nepoti si nasul se topea dupa ei?? ea se rupea in doua,iti spun eu,se sfasia de durere !!! nu stiu de ce se lasa sa sufere atat,e tanara,sanatoasa!
pe mine nimeni si nimic nu m-ar tine pe lumea asta sa nu fac copii !!Doar dzeu,si acolo nu aveam ce sa fac,dar un barbat,NICIODAtA!
pe tine nu te-a deranjat ca o doare Victoria?? ca tu intelegi ca esti sufletista...
11+
Victoria_mami spune:
Aelita, in primul rand te rog sa retii faptul ca eu doar ghicesc ce simte sau gandeste nasha. Cand daddy a sugerat ca pe nasha 'o doare Victoria; m-a deranjat numai un singur aspect: acela ca Victoria ar ramane fara nasha... egoist, dar asta e! Eu vreau sa-ti multumesc din suflet ca imi scrii, ca-mi deschizi MIE ochii asupra situatiei. Eu am vazut situatia prin prisma sentimenteleor nashei, ptr. ca si eu am fost in pielea ei; au fost cativa ani (vreo 3 jumate) cand daddy nu stia daca vrea sau nu copil. Adica, o luna vroia, 6 nu... Am fost si la clinica de fertilitate, a facut si spermograma si apoi a decis ca NU vrea bb. Ca apoi la vreo 3-4 luni dupa ce i-am toooot explicat ca eu NU POT sa NU am un copil al meu si cand eram practic (aproape) cu bagajele la usa, cred ca a inteles cat de mult inseamna ptr. mine un copil si a acceptat sa incercam, desi sansele mele de a avea un bb erau fff mici. Si uite acum, sincer, de multe ori nu-mi vine sa cred cat de mult o adora pe Victoria. De a.sta ma bucur ca scrii, ca eu vedeam lucrurile putin altfel, adica ma gandeam numai cum m-am simtit eu cand am fost in pielea ei. Desi, si pe nashul l-am inteles de la inceput si am spus ca cinste lui ca nu-si abandoneaza copilul; asa e, buni-rai, cum or fi, sunt copiii nostri si nu e drept si nici posibil (emotional, ca si parinte) sa le intoarcem spatele. si iti multumesc inca o data ca-mi scrii, mai ales ca daddy va vorbi mult cu nashul sapt. viitoare si nu vreau ca ce zic eu sa tepete daddy si sa nu fie obiectiv.
_