Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 7
aelita spune:
DESIREE-
Citat: |
Ca apoi la vreo 3-4 luni dupa ce i-am toooot explicat ca eu NU POT sa NU am un copil al meu si cand eram practic (aproape) cu bagajele la usa, cred ca a inteles cat de mult inseamna ptr. mine un copil si a acceptat sa incercam, desi sansele mele de a avea un bb erau fff mici. |
tu te-ai pus in situatia ei doar in primii ani,dar ai uitat ca la ea au trecut 13 ani de atunci,ca ea nu mai e de mult in situatia aia de inceput in care unul vrea,altul nu vrea.ca sotul tau desigur au fost multi pe aici,si in general femeia a luptat si a avut copilul.sunt care au facut copilul singure.cert e ca daca vrei cu adevarat,nu renunti la copilul tau pt nimeni.ptca in timp piere si iubirea atat timp cat cei doi nu au acelasi tel.
tu esti sufletista,si te-ai pus in locul ei de doua ori,odata cand iti era rau ca pierdusei sarcina,si o data cand el nu isi dorea copii.dar la tine,ca si la multe femei,a fost o perioada.la ea e asa de o viata,si nu te poti pune in pielea ei 13 ani sub nici o forma.
normal ca a suferit,si sufera,dar e masochista daca o tine tot asa.se presupune ca daca ai acceptat sa ramai acolo,ai acceptat ca nu o sa ai copii.
problema e ca daca sotul tau ii spune toate astea lui,iese ea rau in povestea asta.mergea doar daca aveati acces la ea,daca va cerea sfatul,ca sa se trezeasca si sa judece altfel situatia cu fiica cea gravida.ca ea confunda lucrurile,e un amestec ,pe o parte vrea ca sacrificiul ei sa fie compensat printr-un bun comportament al fetelor,pe alta parte e si gelozia ei fata de un copil in viata sotului ei,copil pe care el i l-a refuzat .Si nu ca nu e de inteles ,ea sufera cumplit,banuiesc,dar trebuie sa stie sa iasa din capcana asta pe care si-a intins-o singura,si sa vada realitatea,sa vada care e durerea ei,ca nu fiica gravida e problema,ci rana ei!
probabil asa cum tu faci asocierea cu situatia ta,asa cred ca face si ea,daca stie sau banuieste ca sotul tau nu si-a dorit copii,cred ca nu doar Victoria o doare,ci tu insati,cu "victoria" ta asupra sotului,ce ea nu a reusit .In viata nu trebuie sa te doara "victoria" altuia(superb nume,si cu talc),chiar daca situatiile sunt asemanatoare,ci sa inveti de la ei !sprijina-te pe "victoria" lor,si cauta-ti propria victorie!
11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Victoria_mami spune:
Aelita o sa raspund cum se cuvine dimineata (nu ma simt bine deloc, ma doare... nu stiu ce! unde a fost candva trompa... dar ma doare rau). Vroiam doar sa-ti spun acum ca am ales numele Victoria ca asta semnifica ptr. mine: o victorie impotriva sanselor de a avea un bebe :) o victorie impotriva medicilor, a statisticilor, a tuturor lucrurilor impotriva carora am luptat impreuna cu daddy de cele mai multe ori, cand nu luptam impotriva lui Te pup si revin maine. Multumesc.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Buna dimineata...ce dezbateri interesante pe aici...eu sunt super somnoroasa, m-am culcat la 4 dim, asa ca va dau o si ma duc sa-i calc camasa lu' fi-miu ca-l iau si pe el la party de azi si am primit ordin sa-l imbrac cu camasa si cravata asa ca tre sa ma conformez
Aseara la party m-am simtit exceptional, cred ca n-am mai ras cu atata pofta demult, ma dureau maxilarele....iar pe la 2 dimineata ne dadeam cu masinile pe gheata in Poligonul de la Ilioara....cred ca am innebunit de tot in sarcina asta fatza de cat de cuminitica am fost la Vlad.
Va pup cu drag.
ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca
Reallaura spune:
Buna scumpele
Ali ma bucur ca te distrezi asa! Hehe, stii tu ce stii, profiti! Petrecere frumu si azi!
Lorich era sa mor cand am citit!!! Ai grijaaa! Aoleu, ma trec toate alea.
Aelita tu tii pledoarie acolo in numele multora de pe forum, cel putin in ceea ce ma priveste 100 %
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina
aelita spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 am ales numele Victoria ca asta semnifica ptr. mine: o victorie impotriva sanselor de a avea un bebe :) o victorie impotriva medicilor, a statisticilor, a tuturor lucrurilor impotriva carora am luptat |
Ce poate fi mai frumos decat ce ai spus aici ??????
pt tine si pt ochisorii ei minunati!
11+
YLARI spune:
Buna fetelor... n-am mai scris, ieri n-am deschis calc deloc. Azi am revenit in Crangasi.
Va multumesc ptr sfaturile referitoare la jucarii, si bine ca am aflat si cand e urmatorul Baby expo, chiar ma interesa si mai mult ca sigur o sa mergem.
Aelita, jos palaria ce scrii tu acolo!
Cleo, m-ai amuzat teribil cu Robertixul care va face cyber sex!!!
Apropo, socrate ce mai face? dulce si pe ea si pe Edvin Sebastian!
Am platit impozitul la Posta asa ca nu era coada, inca vreo 2 neni in fata mea, atat.
Am o stare supernasoala de la iarna asta. Abia astept vremea mai frumoasa. Weekendul viitor vreau sa maerg la o repriza de shopping. Voi incepe in mai serviciul si trebuie sa imi cumpar din timp niste hainute, pantofi, etc... KKO...
Lorich, nu mai spun ca mi-a inghetat inima cand am citit... Of...
Stati ca si Eva capiata cum e si merge si se uita in alta parte a tras un cap in coltul mobilei ieri, are un mic cucui si o vanataie... Of...
Ce mai vreau sa spun? Nu mai stiu... Of...
Desiree nici nu stii cat iti admir tenacitatea. Sa iti umple inima Victoria si sa fii mandra de ea, sa o vezi mare si fericita, iubita si implinita!
tuturor!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Aelita
Ylari, multumesc. Daddy era impotriva din 2 motive: 1. ii era teama ptr. viata mea, dupa ce am avut o extrauterina si am ajuns la operatie de urgenta si fara o trompa. 2. Casnicia lui (prima) a inceput sa se destrame cand li s-a nascut Chelsea; ii era teama ca si noi vom ajunge in aceeasi situatie. Acum imi tot spune cat a gresit, cat isi da seama cata dreptate am avut de fiecare data cand i-am spus ca un copil ne apropie mai mult. Si imi mai spune si ca daca stia ce fetita perfecta vom avea, nu ar fi zis nici macar o singura data "Nu". Acum cateva seri mi-a cerut din nou iertare ptr. ca m-a facut sa sufar atata, anii aia in care el nu a vrut copii. Si ca datorita faptului ca eu toti anii aia i-am spus ce inseamna ptr. mine sa renunt la un copil, de-aia el e acum putin mai de partea nashei, decat a nashului... adica, o intelege pe nasha.
_
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui aelita ... probabil asa cum tu faci asocierea cu situatia ta,asa cred ca face si ea,daca stie sau banuieste ca sotul tau nu si-a dorit copii,cred ca nu doar Victoria o doare,ci tu insati,cu "victoria" ta asupra sotului,ce ea nu a reusit .In viata nu trebuie sa te doara "victoria" altuia(superb nume,si cu talc),chiar daca situatiile sunt asemanatoare,ci sa inveti de la ei !sprijina-te pe "victoria" lor,si cauta-ti propria victorie! 11+ Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008) |
Aelita, ei nu stiu nimic despre asta, de fapt pana ieri cand v-am spus voua, nimeni nu a stiut prea multe...
_
aelita spune:
DESIREE,cat ai suferit !!! Foarte frumos din partea sotului ,sa stii ca putini ar recunoaste ca au gresit si ca aveai atata dreptate !!!Cred ca zi de zi,privind minunea voastra,se intreaba cum a trait el pana acum fara ea
si eu ma intreb asta privindu-mi copiii.
revenind la nasa,clar ca oricui i se face mila de situatia ei,e greu sa doresti un copil si sa nu il ai,clar ca e de sprijinit in asta.Dar nu are legatura cu situatia din casa lor ! singura legatura e ca ea actioneaza gresit din cauza ranilor(chiar daca e de inteles,chiar daca si noi am face aceeasi greseala in locul ei,important e sa fie cineva din afara sa ne trezeasca).Daca ea pleca anul trecut de acasa pt ca isi dorea uncopil,altfel discutam acum,sau si acum,daca i-ar spune lui:vreau copil ! vrei ,raman,nu vrei,plec !
dar ea in loc sa ceara copilul,cere imposibilul cu fata aia...
Sper sa o lumineze cineva si sa isi ceara drepturile fara sa raneasca pe nimeni!
11+
Victoria_mami spune:
Aelita, cum am mai spus: noi doar ghicim... ce simte, gandeste sau intentioneaza nasha. Si (tot cum am mai spus), daca nashul a refuzat un copil pana acum, iti dai seama ca acum sub nici o forma nu ar fi de acord, ca are un nepot pe care (cel mai probabil) va trebui sa-l creasca el. Noi putem gresi total in 'adivinzas, asi que' trebuie sa asteptam sa vedem ce se va intampla. (Ca tot esti in SPania, eu am inceput sa vorbesc mai multa spaniola cu Victoria, dar sa ma bati si nu-mi amintesc cum le zice la sosete... ayudame, por favor. Gracias) Sa o fi vazut pe Victoria ce atenta se uita cand i-am spus "Espera"... si apoi i-am spus "Wait" si i-am tot repetat Espera si se uita asa atenta la mine la gura sa vada cum spun. Pana acum spune in spaniola "Mo" (Te amo)
Ah, Victoria spune "piersica" - Peach, asa "Beach" (sau bitch???)... m-a umflat rasul cand am auzit-o; si la boogies (mucisori) le spune boobies = sani, tzatze mici... toata ziua ii spun sa spuna boogies si peach...
_