Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Am intrat sa-i spun lui Luminel ca mie una mi s-a parut frig afara. Am stat 45 min...ma durea gatul la final. Iasmi nici ea nu sta cu fular...mai nou nici manusi. Mi-a fost frica sa stau mai mult. Dar asta-s eu.

Laura sanatate multa puiului...off...nu mai scapa odata!

Doloress si voua multa sanatate. M-am ingrozit citind despre experientele voastre la urgente. L-am vazut si pe Patrick in poze. E un scump si un vesel. Din priviri iti dai seama.

Lori mi s-a facut rau citind despre voi cu geamul...rau efectiv!

Aelita ti-am citit mesajul...eu stii ce apreciez: ca ti-ai facut timp sa scrii despre asta. Imi imaginez ca esti super ocupata cu cei doi si cu grija pt bb3 din burtik asa ca este de admirat mesajul tau.

Adriana sanatate Larei!

Pana am scris eu aici Iasmi mea s-a catzarat pe birou...noroc ca am auzit niste zgomote specifice...ea cica era la desene, uitandu-se cuminte stand pe scaun.

Merg sa incropesc ceva pt felu' 2.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dolores supe pozele! ce dulce e cum sta!

CLEO si eu te 'ubesc!

mibebelina ai mei se joaca in vitrina,cu cestile,si isi baga acolo jucarii.ii mai atrag cu una alta,si tot acolo se duc! stiu ca va dura doar pana se vor plictisi de jocul asta.

LAURA clar nu as fi acceptat asta pt nici un barbat pe lumea asta !! doar daca nu mi-as fi dorit copii,sau nu as fi putut.dar sa vreau si sa imi spuna cineva nu? barbati gasesc pe toate drumurile,dar un copil al meu,nu!

11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

INAIS-

Citat:
Aelita ti-am citit mesajul...eu stii ce apreciez: ca ti-ai facut timp sa scrii despre asta. Imi imaginez ca esti super ocupata cu cei doi si cu grija pt bb3 din burtik asa ca este de admirat mesajul tau.

de obicei scriu noaptea,pe la 2 inainte de culcare,nu pot sa ma culc mai devreme,ma uit la tv si citesc pe forum,cand lumea doarme.la pranz mai am timp,cand se culca ei.
acum cu sarcina nu mai fac curat,asa ca stau
cand dorm copiii,imi vine sa-i scol din somn sa ne jucam,ca e prea liniste in casa.uneori ii iau la pupat,ma cearta tati ca sa nu ii trezesc.domle,dorm prea mult si eu cui raman?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Oof Sis, mi-e mila de tine ca n-ai timp de nimic...Cum va fi cind vine si Ilinca?
Lorich, nu cred ca tb sa te impacientezi. N-o sa bea atita timp cit are sanul. Cel putin ai mei amindoi asa au fost. CUm au renuntat la san cum au inceput sa bea...Si eu l-am intarcat pe mati in iulie, era cald...si tot n-a baut pina n-a terminat cu sanul. Se satura de acolo cred. Si poate bea alte sucuri, ceiuturi si atunci chiar nu-i mai tb. Nu-ti mai spun cita apa beau eu pe zi_ditamai omul...daca beau un pahar..Nu mi-e sete pur si simplu
Luminel, e frumos afara...dar cam bate vintul...Doamne sa se topeasca zapada odata.
Doloress, ma bucur ca sunteti mai bine, speram sa nu mai aveti probeleme!
Aelita, Cleo ati dat sfaturi frumoase...Si eu sunt pt impacare, comunicare, etc. Iar cu ai nostri cine stie ce ne asteapta intr-adevar. Dar sper ca o crestere adecvata si Dumnezeu in viata lor fac diferenta dintre un comportament aberant si unul acceptabil. Nu zic perfect.
Adriana, bravo pt draperii, sunt d eparere c aimbraca altfel casa, nu stiu...fara e aiurea de tot. Iar culorile, tot vesele, calde pline d eviata...vai, vreaus a aranjez o casutaSanatate Larei!
Simonix, naspa cu manifestatia aia...ce vor? Pt ce manifesteaza/

Mie nu mi-a venit c, dar nici simptome n-am. Un test a iesit negativ, as fi mers la gineco miercuri dar nu era Matei refacut dupa decalotare. Sper sapt asta sa merg sa vad care-i treaba. ieri iar mi-a curs un firicel de singe..>Sper sa nu fie ceva mai naspa..vreo rana ceva.

Mai sunt necajita ca nu avansam cu casa. Ieri vorbisem cu o colega sa ii vindem apartamentul din Floreasca cu 50 mii. Ea voia sa-l vada,nu putea obtine credit mai mare, etc. CInd...nu mai vrea unchi-miu(zice ca-i putin 50 mii, desi e bloc din 58 si are doar 40 mp), deci am ambalat si fata aia degeaba. Banii s eimparteau, deci 25 ne reveneau noua, dar asta e..Oricum nu ma mai bag eu in chestii d-astea niciodata.

Am chef de plimbare si aerisit creierii.
Va pupez

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele mele,

Sunt zombi rau de tot. 2 nopti albe la activ. Azi nopate Vlad a tusit si s-a innecat cu mucisorii. Am fost la soacra-mea, era putin frig, l-am supravegheat si invelit toata noaptea. Urmeaza doua petreceri, ambele de noapte, azi si maine la care nu pot lipsi si nu stiu cum voi face fatza. Acum fug la cofor si sa ma aranjez putin ca parca sunt scoasa de la balamuc.

Vlady a inceput si el cu mici perle: a scapat o jucarie si cica: "Puii mei" si altadata a pus o carte pe masa...zice: nu, invers (o ia si-o pune invers), apoi face: "asa, boooon". MI s-a parut tare simpatic

Doloress, ce iarna frumoasa aveti, iar pozele minunate: in primul rand Patrick pe care il pup si-i doresc insanatosire grabnica si apoi sculpturile din zapada sunt extraordinare...iar derdelusul acela triplu e de vis, m-as da si eu asa gravi pe el.

Ylari, am cumparat sambata vreo 8 kg de portocale pt ca am gasit unele super, super bune si atunci am zis sa facem o cura: probabil ca de la ele Vlad a iesit asa de des. Eva papa porto?

Adriana, ma bucur ca Lara e ceva mai bine, bravo! Pe Vlad prefer sa-l pun in cada cand il spal de kk, mi-e mult mai usor decat sa-l ridic la inaltimea chiuvetei. Asta era motivul.
De Kids Planet am fost f multumita, n-am fost in multe locuri de joaca, deci nu-ti pot spune daca e mare sau mic, dar are de toate, tobogan gobflabil, turnulete, loc de joaca cu bile si tobogan, o saltea enorma de sarit, o casutza, niste balansoare...iar personalul extrem de dragut.

Lorich, uf, ce emotii cu Robertel. Eu am groaza de faze de-astea, mai ales ca Vlad taraste scaunul pana la geam si stie sa-l deshida. NU stiu sugestii de baut apa ca Vlad de cand il stiu bea multa apa, dar din pacate nimic altceva (in afara de laptic). Nici ceai, nici sucuri.

Laurita, bafta la dr...si eu tre sa ajung in 2 sapt la morfologie, of, sper sa fie totul ok, iar emotii..Mi-e mila de Miricsor cu atatea probleme, pupici de la noi!

Simo, eu tot sper sa fii gravi. Lasa, cu casutza se rezolva pana la urma, acum e criza si toate merg mai greutz.

ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca

Mergi la inceput

Simonacip,vrei bebe,nu??
sa fie asa cum iti doresti!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim de complimente Intr-adevar e tare frumos acolo, la serbarile zapezii, mai ales pentru copii mai mari e de vis. Si daca prinzi vreme frumoasa, cu soare si cat de cat caldut, sa te tii joaca. Sunt sigura ca anii viitori o sa megem des.

Alysh tare scumpel Vlady, si al meu fac O-O si Oh, no! cand nu ii iese ceva pe plac, Murim de ras. Iar mergi la distractii? (emoticon verde de invidie )

Simo poate intr-adevar e bebe! Tinem pumnii! Mie mi-au venit uratii, asa ca luna asta n-am nici o idee cand va fi ovulatia. Normal CM-ul meu era la 35-37 de zile, acum a fost la 45. Mai socoteste daca mai poti. Asa ca o sa o tinem tot intr-o incercare luna asta , hihihihihi Nu ca m-ar deranja, eu dimineata sunt odhinita, sculata din somn. Mai greu cu Gabi saracul, venit dupa o noapte de munca, nu prea ii mai arde de nimic.

Laura of, pupam micul bolnavior, cum de colecteaza el toti viruseii si streptococii? Al meu pot sa zic ca e refacut cat de cat, mai tuseste si ii curge nasul, insa am scapat de febra

Lorich of, mi-a stat inima! ai mare grija cu geamurile!

Inais si eu de-acum sunt paranoia, dupa ziua de duminica, eu zic ca i-a agravat boala, statul afara, in jur de 2 ore in frig. A fost bine imbracat insa iata ca tot a racit, asa ca mai bine safe then sorry de-acum inainte. O sa stam afara peste vreo 2 ani, cand si-a facut destula imunitate.

Cleo, Aelita my thoughts exactly! SI eu zic ca e o problema de comunicare, mai ales daca si fata cea mare e introverita, nu vorbeste. S-ar putea ca si mama biologica sa le fi subminat relatia, cine stie. Oricum ascultam la radio despre un studiu, ca in general oamenii care nu au o legatura afectiva puternica, sanatoasa, solida cu mama biologica sunt maijoritatea oameni depresivi mai tarziu. Deci tot ce putem face e sa ne iubim puii cat mai mult , sa incercam sa le impratasim valorile noastre, sa-i ascultam, sa-i lasam sa se exprime si sa comunicam cu ei cat mai mult, si sa speram ca va fi bine. Normal ca ne vor suprinde cu tot felul de chestii care peste cativa ani vor fi ceva la ordinea zilei printre cei din generatia lor, asta e de cand lumea, insa eu sper sa ramana fideli unor valori de baza pe care suntem datori sa le transmitem.

Simonix si eu o oripilez pe mama (mai ales pe tata!) cand le zic ca eu prefer ca Patrick sa fie homosexual decat sa fie nefericit. Oricum la parada gay l-am dus asta vara, era foarte incantat si batea din palme, facea Bravo! Numai soacra-mea e mai deschisa asa la mine in privinta asta, in rest, pana si sora-mea face Doamne fereste! Eu una n-as avea nici o problema cu orientarile lui sexuale atata timp cat e fericit si e bine in pielea lui. Multumesc lui Dumnezeu ca traiesc intr-o tara toleranta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

A-propos de soacra-mea, misterul s-a elucidat, a fost diagnosticata cu depresie, i-au dat antidepresive, a intrat in terapie, tot tacamul. Noi i-am zis de mai demult sa mearga la psiholog, insa mereu avea reticenta, stiti cum sunt persoanele de varsta lor, le e frica sa nu-i eticheteze lumea nebuni. Insa nu a mai rezistat cu somnul, ea nu doarme de ani buni cum trebuie. Dupa cea a fost la toti doctorii piosibili si imposibili, de la endocrine, la homeopat, dupa ce a luat tot felul de tratamente, ceaiuri, pastile de somn, a hotarat sa mearga si la psihiatru si ala i-a zis din prima ca e in depresie adanc de tot. Speram sa fie mai bine, desi antidepresivele astea nu prea ma incanta pe mine.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am citit pana la pagina 3; deci deocamdata raspund pana acolo Aelita si Cleo, nasha (inca) nu a spus nimic sa aleaga cineva... doar ca nashul i-a spus lui daddy ca DACA nasha ii va cere sa aleaga, o va alege pe fata. Ieri vorbeam (iar) cu daddy, si i-am spus ca eu il inteleg si pe nashul, o inteleg (total) si pe nasha. Pe anshul il inteleg, ca normal, ca nici eu nu as alege vreodata un barbat (care sa nici nu fie tatal Victoriei) in detrimentul propriului meu copil. Bine, nici daca ar fi sa aleg vreodata intre Victoria si daddy, nu l-as alege pe el... Victoria e numarul 1, no matter what! Nasha pleaca singura in concediu ptr. prima data, ptr. ca nashul nu-si poate lua concediu si parintii nashei au inchiriat o casa in Florida si merge la ei 2 saptamani. Si daca nashul ii spune fetei sa plece... unde se duce? Ce face? Nu o terminat nici macar clasa a 10-a, deci educatie - ioc, bani =0, job nu are si nici nu o sa-i dea nimeni, gravida fiind... Pe de alta parte, o inteleg si pe nasa, ca 13 ani ei nashu i-a refuzat dreptul de a avea un copil si acum nashul accepta copilul fetei fara nici macar un cuvant... of, eu o inteleg si pe nasha... si pe nashul... au amandoi dreptate... l-as intelege si pe nashul ca o alege pe fata, si pe nasha daca ar pleca... doar ca, daca nasha pleaca, nashul nici nu si-ar permite, dpdv financiar sa pastreze casa, daca sa spunem ca nasha ar renunta la casa (e pe numele ei), de fapt, daca pleaca unul celalalt singur nu si-ar permite sa plateasca ratele la casa dintr-un singur salar... of!
Mai citesc ce ati mai scris si revin. Va multumesc ca imi spuneti parerea voastra, asa daca va veni timpul sa vorbim cu ei, mai vad si eu lucrurile putin diferit din ce spuneti voi; Ah! Si de parca lucrurile nu-s destul de rele, nashul mai si pleaca miercuri (cu daddy la conferinta) in Mexic pana duminica...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Aelita foarte frumos spus.
Probabil ca nu e insa atat de usor.

E poate cum a spus Cleo, o lipsa de comunicare.

Da, asa e, Cleo are dreptate ca e o crunta lipsa de comunicare. Si inainte aveau "probleme de comunicare", dar nu grave, insa de duminica nu comunica deloc! Am impresia ca nasha are nevoie de timp sa cantareasca bine situatia... si pana nu stiu sigur ce va face, nu spune nimic... nimanui... cu nashul vorbeste strictul necesar...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput