Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
mi_bebelina spune:
Ylari, te inteleg perfect cu jucariile. Tocmai de aceea vreau sa ii cumpar puzzle-uri din lemn si sa vad ce-oi mai gasi. Ma gandeam ca la Baby expo gasesc mai multe(pe la sf lui februarie parca e).Oricum pana atunci ma mai documentez si pe net. Stii cu ce se joaca fiica-mea de vreo 3 luni zilnic? Cu niste "pahare"(nu stiu exact cum sa le numesc)de la Ikea, sunt de diferite marimi, intra unul in altul sau puse invers unul peste altul poti construi castel. Chestia e ca nu se joaca singura, cu mine, cu bunicul sau cu tati. Mi se pare ca se gasesc din astea cam pe la orice magazin de jucarii, chiar si prin piata. Asa ca tu cumpara-i-le si pune-l si pe socru la munca. Decat sa stea tolanit la TV si cu gura pe Eva, mai bine sa se joace amandoi.
Era coada la impozite? Ca si eu trebuie sa platesc pt masina, apartament.....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:
ptiuuuu, impozitele....le uitai, maica.
Adriana, tot fara caldura sunteti?
Bancuri
Vechi proverb tibetan: Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.
Celibatarul este atras de toate femeile, pe cand barbatul casatorit este
atras de toate cu exceptia uneia
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Care e diferenta dintre o femeie si o musca?
Musca te sacaie numai vara...
La piata Ion vinde un cocos. Se apropie un cumparator:
- Cat ceri pe el ?
- Trei sute de mii.
- Da' gainile le calca?
- Calca gaini, rate, gaste, curci, . si cainele, .. si porcu'!
- Pai de ce il vinzi ?
- De la o vreme se uita lung si la mine......
Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate.
Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou:
- Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii...
- Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei ?
- Nu... raspunse primarul jenat.
- In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb.
Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar fuse intrerupt:
- In plus, sora mea a murit intr-un accident lasand orfani trei copii.
Umilit, primarul :
- Nu stiam, ma iertati...
Insa avocatul continua:
- Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor...
BUN: Sotia ta nu vorbeste cu tine.
RAU: Vrea sa divorteze.
FATAL: E avocat.
Un betiv, noaptea, s-a ratacit intr-un cimitir... merge el ce merge balabanindu-se si... zduf! cade gramada intr-un mormant proaspat sapat. Se trezeste din buimaceala si incepe sa strige:
- Ajutooor! Ajutooooor!
Nimic, nimeni prin preajma... Mai sta ce mai sta si incepe iar:
- Ajutoooooooor!
Dupa cateva ore, normal, i s-a facut frig tipului..
- Ajutoooooooooooooooor! Mie frig!!!
Dupa nici un minut, apare groparu` cu o lopata in mana si incepe sa toarne pamant peste el:
- Pai daca te-ai dezvelit...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Aelita foarte frumos spus.
Probabil ca nu e insa atat de usor.
E poate cum a spus Cleo, o lipsa de comunicare.
Mi_bebelina movul e la moda, peste tot haine sau deco mov.
Si mie imi place movul si portocaliul.
In cam. larei am cumparat o perdeluta roz-lila cu norisori, noi fetitele am fost super incantate, sotul a strambat insa din nas, el nu suporta oricum perdele, abia am facut compromis cu draperiile, cel mai bine e cu jaluzele din LEMN, daca se poate
Adriana_78 spune:
Cleo avem caldura, au dat drumul la gase.
Reviziile astea, sau ce-o fi tin de obicei 3-4 ore.
Pun mereu un afis jos cu ziua si orele cand se opresc gazele.
CrinaAndreea spune:
Neata
Doloress, frumoase poze, frumos baiat, si totul in jur pare de basm.
Cleo desi imi vine cam greu sa recunosc, ai mare dreptate referitor la viitorul copiilor nostri. La cum evolueaza totul in ziua de azi, cine stie ce minunatii vor fi peste 15-20 de ani. Noroc ca exista forumul asta si ne mai putem sustine una pe alta
Desiree referitor la nasii tai, situatia mi se pare putin cam complicata, si cred ca indiferent cate sfaturi vor primi ei, nu vor tine cont de ele. Cred ca este foarte important ce sentimente mai au unul pentru celalalt, daca ii mai leaga ceva sau nu, daca mai au timp si puterea necesara sa se gandeasca putin si la ei doi ca si cuplu, si sa nu priveasca problema numai prin prisma celor doua fete ale nasului. Discutii intre parintii unui copil adolescent pot aparea si in cazul in care cei doi cresc propriul lor copil, dar sa fie doar copilul unuia dintre ei, ca sa nu mai spun ca acolo sunt doi copii. E tare greu, si sunt convinsa ca daca stai de vorba cu fiecare dintre ei separat, fiecare are partea lui de adevar, fiecare a adunat frustrari si fiecare asteapta sa fie apreciat intr-un fel sau altul. Asa cum spuneau si fetele, pana la urma copii vor creste si isi vor vedea de viata lor, iar noi vom ramane cu sotul, si atunci se va vedea cel mai bine daca ne-a legat ceva sau doar am crescut 1-2 copii impreuna.
mi_bebelina referitor la jucarii, si Bogdan are aceleasi "gusturi" : construieste turnulete si piramide din borcane (normal ca jos sunt borcanele mici), se joaca cu linguri, cu tigai. E adevarat ca are si niste cuburi moi cu care se joaca zilnic, contruieste cu Mega Rond, are si un fel de lego, se mai joaca si cu locomotivele Thomas, mai si deseneaza, mai nou a inceput si pe pereti, dar borcanele alea... le considera ceva de vis . Are si el si jucarii de la Fisher Price, dar se joaca destul de rar cu ele. A si mai nou l-a apucat dragostea de un ursulet Winnie, de un soricel si de un catel din plus. Si din cand in cand mai e prieten si cu Duni povestitorul. Cred ca e si plictisit de toate jucariile astea. Ar fi mai interesant prin parc, la leagane. Abia astept sa se schimbe putin vremea asta, poate reusim sa ne vedem prin parc, prin Sebastian
Ma duc la tauras, ca deja e dezastru prin casa. E felul lui de a protesta ca stau la calculator, si nu ma joc cu el
Va pup tare
Reallaura spune:
Neata
Azi mergem in Dr Taberei. B e de garda.Saptamana care vine e horror. Trebuie sa ma strecor cu epilatul si ginecologul printre cabinetele lui Bogdan...nu stiu cum facem fatza, deja sunt super stresata.
Doloress superbe poze! ce frumos e la voi acolo...cand nu e zapada sunt baloane.. PAtrick e tare frumos!
Mi_bebelina si Mirci se joaca cu canutele de la Ikea mereu, dar tot asa, niciodata singur!
Ali si Mirci face kk de 5-7 ori pe zi! si asta nu ar fi tot, dar vesnica odisee sa-l rog sa-l imbrac la loc, sa ma tin dupa el prin casa cand fuge in putza goala Nacol ca sunteti singuri. si mie imi e din ce in ce mai greu pana seara cand vine B!!
Luminel 5 km pe bicicleta ! Mi-e dor si mie sa dau jos suncileeee! OF, mai am de asteptat pentru asta cam mult. Mirci e relativ ok, merci de intrebare. I-a iesit iar proteus la analize, si a disparut piocianicul. Nu stim ce sa ne mai facem cu el...deocamdata am scos crema, poate de la aia sa se fi contaminat iar...vedem
Aelita a dreptate ce spui tu acolo de realtia nasilor lui Desiree..f nasol, asta e. Trebuie sa calculezi ce compromisuri poti face. Mie una mi se pare inacceptabil sa te puna sotul sa renunti la copilul tau, el avind deja 2!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina
Simonix spune:
Hello hello
Adriana - succes cu draperiile :) Mie imi place orice, cred ca sunt ... tasteless Imi plac si cremul, bejul etc dar si culori mai tari :) Io sunt o clienta f buna: iau orice Cu scoala de Robert - aici asa se cheama: "scoala" - evident ca e gradinita :) Stiu ca se va obisnui, oricum am mai trecut prin asta, insa o sa fie greu. Iar eu cum sunt din ce in ce mai atashata de el ... uite, numai cand ma gandesc mi se pune un nod in gat si imi vine sa smiorcai. Si ieri de-abia ma abtineam in fata educatoarelor Desi e frumos, acolo, ele sunt calde, copiii sunt incantati, era vesel ... Uf ...
Mai fetelor, Robertix o sa faca cyber sex ??? Il invatza mama ! Trebuie sa ma pregatesc temeinic
Insa cam asa este, cine stie cu ce chestii vor veni - imi doresc sa imi pastrez atitudinea relaxata pe care o am acum. Eu ma pregatesc de multa vreme sa ma obisnuiesc cu ideea ca se va cupla cu tipe de alta culoare, cultura, religie. Ba chiar worse mama e super oripilata de ideile mele si uneori ma amuz: "Mama, iti dai seama ca sunt x sanse ca Robert sa faca asta sau sa fie asa sau altfel" io acum ma inconjor de prieteni cu copii fetitza mai ales fetitze blonde cu ochi albastri (Esme, Alina, prietena mea poloneza) Ha !
Fetelor, suntem asediati Sau blocati, de fapt. E o manifestatie in cartierul europeean si ne-au inchis in cladire, nu putem intra/iesi - nu avem mancaaaare Cica sa nu fim atacati de manifestanti. Nu se stie cand ne lasa sa iesim. Pe strada nu mai trec masini, au blocat totul, au inchis usile de metal peste cele de sticla si asteapta manifestantii, am avut un preview mai devreme, niste petarde mici, niste galagie ... dar grosul pe la 12 vine. Intre timp am luat mancare de la automat: niste chipsi si biscuiti amaratzi Mai am si un mar, sunt super tare si am si apa si cafea
Pupics, revin
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Luminel spune:
Salutari la toate fetele!
Laura, iar!!! dar de unde se poate infecta asa mereu?! doctorii nu v-au spus? il deranjeaza? baietzel scump.
Si Cristi are mania asta sa fuga in putza goala prin casa si eu cu pampersul dupa ea...deja se stie ca dupa ce o schimb, are o repriza de dansat in putzulica goala, cel mai des in pat, de vreo 15-20 de minute, si nici nu ma mai stresez...
Mi_bebelina, si la mine e la loc...ca sa fie perfect curat tot timpul, ar trebui sa stau non-stop cu matura si farasul sau cu aspiratorul in mana...nu ma mai stresez ca pana acum ca jung la balamuc...maine o sa fac iar curat...asa mi-am facut program: curatenie la doua zile...
Aelita, Cleo, Crina foarte bine si la obiect v-ati exprimat cu privire la problema nasilor lui Desiree...din afara e mai simplu sa vezi si sa explici problemele, dar dinauntru e mai complicat...cine stie ce e in sufletul fiecaruia...oricum, cuvantul de baza pentru rezolvarea problemelor lor e "compromis", dupa parerea mea...
Ylari, Doloress, din pacate la noi inca sunt multi doctori care cred ca antibioticele sunt rezolvarea la orice boala...asta-mi place mie la doctora lui Cristi (chiar daca e departe de noi) ca nu sare cu antibiotic la orice semn de febra...
Ati iesit afara azi? Cum e? si eu as vrea sa ies...sper sa se mai incalzeasca si sa nu bata vantul...am in plan si o sesiune de cumparaturi in Carrfeour...
o zi buna!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Luminel e superb afara!
Doloress tare frumusei sunteti amandoi! Si sanatate muuulta si refacere rapida!
Laura sanatate si lui Mirci, desi sunt aproape 100% sigura ca proba la care a iesit pioceanic a fost contaminata, ca altfel nu trecea de la sine...
Si ca sa va zic de ce scriu mai rar: (apropo de ce povestiti voi, Crina, Adriana) i-am dat papa, apoi faceam somonul la gratar pt pranz, cateva secunde-un minut era singur in sufra- ei bine cand sa-l vad ce face era sus, in picioare pe pervazul geamului, cu geamul aproape deschis din maner... nu mai comentez. Dar apropo de ce povestea Esme si noi practicam timeout la greu, nu in colt, ca nu sta , ci in tarc, deja stie cand il bag ca trebuie sa tragem fermoarul, ca avem po latura care se paote deschide si ramane asa ziua, de se mai joaca acolo...
In felul asta eu n-am vazut poze de Laura si cine a mai pus
si intrebare intrebatoare: ce pot sa fac sa-l conving sa bea apa, daca nu-i bag pe gat paiul ala de la cana nu bea deloc toata ziua, am testat asta si nu e ok. Sugestii?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Luminel e superb afara! Doloress tare frumusei sunteti amandoi! Si sanatate muuulta si refacere rapida! Laura sanatate si lui Mirci, desi sunt aproape 100% sigura ca proba la care a iesit pioceanic a fost contaminata, ca altfel nu trecea de la sine... Si ca sa va zic de ce scriu mai rar: (apropo de ce povestiti voi, Crina, Adriana) i-am dat papa, apoi faceam somonul la gratar pt pranz, cateva secunde-un minut era singur in sufra- ei bine cand sa-l vad ce face era sus, in picioare pe pervazul geamului, cu geamul aproape deschis din maner... nu mai comentez. Dar apropo de ce povestea Esme si noi practicam timeout la greu, nu in colt, ca nu sta , ci in tarc, deja stie cand il bag ca trebuie sa tragem fermoarul, ca avem po latura care se paote deschide si ramane asa ziua, de se mai joaca acolo... In felul asta eu n-am vazut poze de Laura si cine a mai pus si intrebare intrebatoare: ce pot sa fac sa-l conving sa bea apa, daca nu-i bag pe gat paiul ala de la cana nu bea deloc toata ziua, am testat asta si nu e ok. Sugestii? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
Vai Lorich, ce sperietura cred c-ai tras!!! mai, dar nazdravani mai sunt!!!
Nici Cristi nu prea bea apa...in medie cam 100 ml/zi...sunt zile cand nu bea nici 50...dar nu pot nici s-o fortez...probabil ca-si asigura necesaul de lichid din alte surse...noroc cu sucul de fructe...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj