Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Voiam sa va mai zic ca ii dam si vitamine, am inceput de saptamana trecuta, cand am vazut ca tot nu papa, ii dam un complex de vitamina A, C si D. Azi si-a revenit spectaculos, papa non stop, a dormit 3 ore, face numai nazbatii si a devenit tare alintat ca stie ca nu-l lasam deloc sa planga sa nu-si irite gatutul. Iaurt oricum papa macar odata pe zi, asta e mancarea lui de seara inainte de a merge la culcare.

I-am comandat si jucarii noi, tocmai au sosit, ca un adevarat handyman ce este, i-am luat bormasina si cuie , www.grandrivertoys.com/p-50-g13678.aspx" target="_blank">astea si www.grandrivertoys.com/p-1143-h9790.aspx" target="_blank">astea

Desiree pupam buzita!

Simona,Ylari nici al meu nu prea vorbeste insa progreseaza in ritm constant, asa ca nu ma stressez. De cateva zile zice pomme si couteau. Eu tot ii zic, mar, cutit, el nimic, zice in franceza. E bun si asa. Se uita la Baby Einstein si repeta dupa copii aia, de exemplu a zis Apple, dar asa de corect ca am ramas cu gura cascata. Exact cum se zice, cu acelasi accent. Eu n-as fi putut niciodata sa zic asa, nu-mi iese neam "l-ul ala al lor. Insa el a zis perfect. Deci acum e de invatat limbi straine. Daca aveti posibilitatea, e bine sa ii expuneti la o limba straina.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Doloress mama, ce i-ar placea lui Mirci asa ceva...toata ziua vine la mine sa-i schimb bateriile la jucarii... "bateii, bateii"
Inainte facea asa doar cand se terminau, acum vine mereu si vrea sa desfaca el surubelul cu surubelnita, de tre sa fiu numai cu okii pe el.
Si asa plange daca nu-i dau voie...ca renunt.
Ar tr sa luam si noi asa ceva.
Ma bucur mult ca Patrick e mai bine

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata scumpele

Si Vlad si-a spart ieri buza in muchia mesei din sufragerie , e a treia oara in doua saptamani cand si-o sparge

Laurita, Simo, bravo pt casutza, sa luati decizia 100% cat mai repede!

Laurita, sa-ti fie de bine epilat&frezat!

Fug sa ma mai uit de gradinite in sect 3.....sunt in continuare in mare dubiu despre ce sa fac. Ieri a venit pediatra la Vlad si i-am cerut parera: ea zicea sa-l dau la gradi ca oricum cel mic e protejat in primele 6 luni si de placenta in care a fost cuibarit dar si de lapticul de mami.
Si cu femeie straina in casa nu stiu daca sunt ion stare ca ieri a venit femeia care ma mai ajuta la menaj (pe care o chem o data pe luna, mai nou) si parca ma calcam cu ea pe picioare si ii gaseam cusur pt orice. Cred ca sunt defecta

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali oof, bietul Vladi de 3 ori in 2 sapt, cred ca are oroare de masa respectiva!
Cu gradi, si eu o sa-l dau din toamna la cresa, la stat. Daca ne mutam la casuta, va fi cu Mati in grupa Cu cat de protejat e bb, eu am ajuns la concluzia ca tot aia e. Mirciu mi-a facut toate bolile, am inceput cu febra de la 4 luni, desi i-am dat san pana la 1 an si ceva si l-am tinut acasa fara contacte cu altii...asa ca..

Mirciu al meu foloseste ata dentara e asa haios...ne tot vede pe noi si vrea si el.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza fetelor!

Va multumesc tare mult pt complimentele la adresa mandrei mele, creste inima in mine . Va multumesc si ca ne-ati dus dorul si ca nu ne-ati uitat !
Nu stiu cum se face ca mereu cand zic gata, se mai linistesc lucrurile - iar se intampla ceva si viata o ia la trap . Ieri am aflat ca vine vara-mea acasa , s-au hotarat din scurt sa vina si vor sta o sapt. Abia astept sa-l vad pe junior sunt tare curioasa sa vad cum va reactiona Andra si cum se vor impaca. Nu i-am mai vazut, in carne si oase de 8 luni!

Asa, sa incerc rapid o scrisorica pana nu se trezeste mandra si incepem programul artistic.

BELLEANE -

Alysh - sa-i fie de bine noua freza! Ceva ?

Inais -

Luminel - sa aveti parte de o revedere frumoasa, sa va incarcati bateriile pana la urmatoarea

Aelita da! De multtttt n-am mai avut asa iarna! Multa zapada, mult frig ... zbrrr!

bratafel - sa treaca rpd greturile! Uf, grea perioada! Sa stapaneasca Biana sanatoasa dintisori si maselutele, iar urmatoarele vizite de la Zana Maseluta sa fie pe nesimtite!

Magdone imi place f mult ca esti atat de atenta la copilashi si la comportamentul lor ! Spune f multe despre tine si despre cat de mult ii iubesti!
n-aveti zapada? Pai cum sa mai fie daca aici e toata ! Am fost tare harnicuti anul asta , am strans toataaa zapada aici!

Doloress ma bucur tare mult ca Patrick este mai bine Da Doamne sa-si revina total, sa puna falcutele la loc si fie iar plin de energie, cum il stiti voi ! Sa stapaneasca sanatos noile jucarii. Par f faine pt baietei !

Sar'na Lori , esti o dragutza! As face o magie ceva sa dilatez ziua. Sa am mai mult timp pt toate! Dar las' ca ma fac io mare si invetez o mashinarie sa tina timpul in loc

Simo asa este si Andra. De multe ori o vad ca incearca sa zica anumite cuvinte , incearca sa repete dupa noi dar pur si simplu nu-i iese si am observat ca daca nu-i iese din prima nici nu-si mai bate capul o perioada. Dar si cand isi vor da drumu' la vorba . Ohoo, cred ca la cat bolboroseste fie-mea, si daca mai e sa ma mai si mosteneasca ... mashina de vorbit scrie pe frunte ei

Laura , sa-ti fie de bine sesiunea de infrumusetare ! Multumim de ! La cat n-am dormit as avea nevoie de o cisterna de cafea . Sunt ametita de oboseala!

buzitza de Vlady si Victoria, sa treaca buba ! in fiecare zi mai mor un pic cand o vad pe Andra ca mai ia cate o tranta, mai da un cap de tocul, mai da cu fatza intr-un coltz

Fug ca s-a trezit mandra si nu-i intr-o dispozitie tocmai buna

, va urez o zi frumoasa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Neata!
Iar am avut probleme cu net-ul.. nu a functionat de sambata

Alysh Desiree pupam buzita lui Vladut si a Victoriei sa treaca repede. Si Bogdan isi sparge buza periodic, si la fiecare lovitura mor de ciuda.

Reallaura scumpa.. sa-ti fie de bine. Si eu visez la un asemenea "rasfat", dar am zis sa mai astept sa inceapa Bogdan cresa, dupa Paste, ca altfel nu am loc, ar trebui sa merg si cu el si cu sotul, plus ca nu sta si incepe sa planga daca se atinge cineva de mama lui, si nici afara nu poate sa stea atat de mult ca e destul de frig, iar daca ma gandesc bine, nici sotul nu ar avea rabdare sa astepte atat pe la usi

Gabitza imi pare tare rau ca treci prin asa o stare. Cred ca principalul vinovat e vremea asta, atat de frig, zapada.. Cred ca e tare greu cu doi copilasi, sunt momente in care mi se pare destul de greu cu unul singur, dar convinsa ca ei nu te "resping" intentionat. Poate ca ar fi putin mai bine daca ai folosi timpul pe care baietii il petrec cu tatal lor in favoarea ta. Sa te mai relaxezi putin, sa te uiti la o emisiune preferata, sa citesti o carte. Nu stiu daca ai timp pentru asa ceva, sau daca iti mai arde de asa ceva, dar poate te ajuta putin sa lasi treburile casei si pentru mai tarziu. Eu cred, sau cel putin sper (si in cazul meu)ca o data cu venirea primaverii ne vom simti mult mai bine. Vom vedea cum totul in jurul nostru prinde viata, si vom scapa si de tonurile astea inchise din jurul nostru, incepand cu hainele si terminand cu natura. "Fii barbata!" Ai doi copilasi superbi care te iubesc foarte tare, chiar daca mai sunt si neastamparati sau nu vor sa-ti arate in fiecare moment cat de mult insemni pentru ei!

YLARI bafta la cumparaturi! Si eu visez la o tura!
Se pare ca am inceput sa visez la multe

Fug ca taurasul a inceput sa devasteze casa!

Va pup tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi sunt mult mai bine Baietii au fost mai cooperanti, ieri n-am facut nici mancare sau altceva, am mai lalait-o si am citit. Am inceput sa iau Magne B6, cred ca v-am mai zis. Se pare ca starile astea sunt cauzate si de lipsa de minerale, in principal magneziu.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Si Robert isi sparge buza in mod constant, cu ocazia asta m-am mai desensibilizat la sange. Pupam buze dulci da' umflate de Victoria si Vlady

Laura Mirci sare din patut? probabil ca are de lemn...din asta de plasa nu se poate decat daca Doamne fereste uit vreun obect [ prin el.

Gabi ma bucur tare ca etsi mai bine, iar magneziu +b6 face minuni; uite speta:il am pe Bunu' de la braila pt o luna in gazda, pensiune all inclusive, deci un fel de bb2, dar care nu se catara, nu mai dezvolt, ideea e ca fara magne si b6 nu mai eram printre voi,m eram pe alte forumuri.
Acum serios tare, trebuie avuta o discutiune cu Costi, sa mai fie si el bad guy, treaba se face in echipa, nu e ok ca tu sa-i educi, cresti, disciplinezi si el sa fie numai fun guy... eventual la care trag ei cand sunt "certati" de tine, mai ales ca vor veni probabil vremuri si cu palme la curutz, nu? Trebuie facut si schimb de roluri, eu mereu rad cu Cristi ca cica-i aplicam lui Robert tactica good cop, bad cop, amandoi cica suntem ori ala good, ori ala bad

MsBB sa ne spui cum merge cu masinaria aia ca cumpar si io una.

Caut pizza fara blat apoi iesim ca e un soareeeeeee

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

E supeeeeeeeeeeeeeeeerb afara! Frig dar asa frumos, ne-am plimbat vreo 2,30 ore.

Laurita, parca mi-ai deschis ochii si m-ai luminat: il dau si eu pe Vlad la cresa din toamna. Ai mare dreptate, pana la urma se poate imbolnavi si acasa. Alta solutie mai buna nu gasesc in acest moment, asa ca incep sa ma interesez pe partea asta

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitza, ma bucur ca azi esti mai bine. Intr-adevar e bun magne b6, am luat acu' un an cand incepusem munca.
Apropo de munca, deja am inceput tatonarea cu cei de la birou, reincep incet incet cu mailuri si telefoane :)
Eu sunt de cateva zile suparata pe socrii mei care nu o mai suporta pe Eva. I se adreseaza dupa cum urmeaza: valea, la gradinita cu tine, pa-pa, noapte buna si ii inchid usa de la dormitor in nas, copil rau ce esti, te dau afara si stai pe hol... etc. Ieri aveam si eu o stare.............. Nici macar nu le pot spune nimic, nu mai am putere, abia astept sa incepem constructia la ccasa. Si Eva e superplictisita si face giumbuslucuri... Se vede ca nu au chef de ea... pe de alta parte maica-mea e cum e, nu pot si nu vreau sa ma duc acum la ea ca se reface si ea saracuta dupa operatie... sigur ar zice sa vin dar ma gandesc ca as stresa-o... Ieri socra-miu a tras cu picioru intr-un telefon de jucarie al Evei si l-a spart (cica s-a impiedicat de el ca era pe jos, aiurea)

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput