Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Lori, uite pizza fara blat, facuta si de mine, iese garantat: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/
Alaturi de SEBI
Alysh spune:
Fetelor am uitat sa va multumesc pt pupicurile pe botic adresate lui Vlad. Nu se mai vede nici o umflatura azi.
Ylari, ciudati socrii mai ai, brrr, n-as putea locui cu ei, chit c-as sta cu chirie. Lasa, va faceti voi casutza si scapati de ei. Pup Eva cea frumoasa!
ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca
aelita spune:
Gabitza,sper sa fii bine si zilele urmatoare si uso usor sa iesi
Ylari,eu nu rezistam la socrii tai !! nici la ai tai,nici la ai mei,nici la mama si la tata,ma duceam cu capul !convietuirea cu alta generatie,pt mine e imposibila
mama i-ar face sa mearga pe sarma daca i-as lasa pe mana.din "nu e voie" nu i-ar scoate,stat la tv cu orele sa vedem telenovelele,curati,cuminti,ca de poza
daca ii spun la telefon ca au facut o mica tampenie,"pai si cum adica sa ii lasi sa faca asa ceva???spune-le ca nu e voie"-pt ea orice rupt e o tragedie.daca ar sti ca imi umbla in vitrina la cestile de cafea !!!asta e deja crimaaaa!
12+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Luminel spune:
Salutare!
Sunt cam cheauna...am avut o noapte alba...in majoritate din cauza ca am stat la taclale...
Gabitza, ma bucur ca te simti mai bine...incet incet o sa-ti revii
Doloress, deja a inceput sa manance piticul...bravo! sunteti pe drumul cel bun...sanatate multa!
Laura, sa-ti fie de bine "rasfatul"...la mai multe!
Ylari, sunt cam "dusi" socrii tai (nu te supara!)...eu sunt toleranta de felul meu si nu-mi place sa ma cert...dar cred ca-i dadeam dracu, chiar daca stam cu ei...sau cel putin ii "param" la fii-su...sa rezolvati mai repede cu casa, sa scapi de ei...
Aly, Desiree buzicile ...si Cristi si-a sparto de nenumarate ori...
Desiree,
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Fetelor, va pup...
Asta e, n-am ce sa fac, eu acum nu-i mai schimb... insa ma doare sa-i aud cum o cearta mereu, pe ea nu pot s-o leg de mine, logic. saracuta e cam nervoasa, probabil asa se revolta si ea... eu ma joc cu ea cat pot dar mai vrea si ea sa misune prin casa, e normal...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Ylari,eu nu rezistam la socrii tai !! nici la ai tai,nici la ai mei,nici la mama si la tata,ma duceam cu capul !convietuirea cu alta generatie,pt mine e imposibila 12+ Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008) |
IDEM
De-asta cred ca voi alege varianta cresa pt Vlad, nu vreau sa le vad pe-aici ca potarnichile, cand mama, cand soacra, cand cine stie ce femeie ca ma imbolnavesc de ficat
Laurita, gata, deja ma gandesc serios la Cresa Ciobanasului, desi am aproape cresa cercelus, dar din unele considerente n-as vrea acolo, sa vad acum daca gasesc o pila (ca nu avem nici unul domiciliu in sect 2) sa vorbim deja pt septembrie.
Esti o scumpa, parca mi-am gasit linistea, ca eram intr-o valtoare de cateva luni incoa. M-ai mai scos tu dintr-o stare nasoala cand ma apucase nebunia cu intorsul la servici. Au contribuit atunci si celelalte fete de pe forum
ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca
aelita spune:
ALYSH-
Citat: |
De-asta cred ca voi alege varianta cresa pt Vlad, nu vreau sa le vad pe-aici ca potarnichile, cand mama, cand soacra, cand cine stie ce femeie ca ma imbolnavesc de ficat |
uuuf,numai cand ma gandesc cate pareri ar fi in acelasi timp
ale mele nu au cum,dar daca le-as lasa sa vina,soacra cu mama,si-ar da pareri pana s-ar lua la paruit .siguuur ar ajunge la asta
eu de multi ani am ajuns de ma amuz de nu mai pot !!!!! ma amuza rau perlele lor,si ce bine e asa,ca inainte faceam crize de nervi.acum ma amuza orice scot ele si de o parte si de alta,si ne cracanam de ras apoi,eu si sotul . e o prostie sa te certi cu sotul pt ce fac parintii.eram si noi mici si prosti si asa faceam,de parca eram noi responsabili de ei,sau parca ii poate pune cineva la punct !!
dar de multi ani radem de ne spargem cand mai scot cate o perla
Mama a inceput sa se mai lase de unele perle,ca ne duceam fratii la ea,si le spuneam cu ea de fatza,in hohote de ras,ia auziti ce a zis saua facut mama.la inceput se supara,ca radem de ea,apoi ii spuneam sa judece si ea la rece...Isi dadea seama pana la urma! DAR pe vremuri daca mergeai la ea cu repros,nu recunostea niciodata si o dadea in cearta! Asa,metoda asta functioneaza si pt nervii nostri,ca ne amuzam,si pt ea ca intelege mai repede si o da si ea pe ras si gluma.
12+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Ce frumos straluceste soarele, chiar e caldut afara la soare, asa imi place ...
Eu am avut o zi mai proasta azi, de dim. ma grabeam cu Lara la Budimex, sa o vada un doct. gastroenterolog si am trecut pe rosu in P-ta Victoriei.
M-a si vazut un politist si am ramas fara carnet. M-am suparat f. tare, e numai vina mea bine-nteles, acum m-am ce mai face! Am avut ghinion!
Ylari, ce socrii! Chiar sunt ... nu stiu cum sa le spun ... va doresc din tot sufletul sa rezolvati mai repede cu casa si sa va mutati!
Gabi, te inteleg perfect! Eu si cu ajutor si sunt depasita de multe ori de situatie, dar tu si cu job ...
Si la noi se cearta cele mici, au mom. cand se inteleg f. bine, se pupa, se imbratiseaza, se joaca frumos impreuna sau Lara ii citeste carti Annikai, insa din nefericire mom. asta nu dureaza prea mult; peste un timp incet sa urle si sa se certe ca una vrea ceva, cealalta altceva s.a.m.d.
Apropo Magne B6 - Lorich - am vazut ca si ai luat? eu am citit pe prospect ca nu e recomandat femeilor care alapteaza.
Asa ca mi-a fost teama si n-am mai luat, ca incepusem si eu sa iau, ca sunt tare nervoasa si obosita
Felicitari Esme pt. cetatenie!
Pupici lui Vlady si Victoriei, se mai intampla si mici accidente
Doloress, ma bucur ca Patrick si-a recapatat pofta de mancare! S-o tina tot asa!
Si eu zic sa mergi la niste cursuri, statul numai in casa, fara contact, nu e bun
Scuze ca intreb, dar ce face sotul tau? Zici mereu ca are prog de noapte? E legal asa? eu stiam ca trebuie sa ai si prog. de zi sau daca lucrezi nu stiu cate nopti ai apoi nu stiu cate ore liber
iesim afara
pe curand
Adriana
YLARI spune:
Fetelor, ati dat careva fish fingers la bebelaci?
merci tuturor..........
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
belleane spune:
Ylari: Daca e facut de mine da, daca e cumparat si are diverse ...atunci poate i-as da cel mult de pofta sau daca n-as avea altceva.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959