Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

DianaMi, bravo lu' Alex, bebe cumintel
Sa ne mai scrii cand poti, fara sa neglijezi odihna , bineinteles, dar mie tare imi place sa-ti citesc mesajele calme, calde si la subiect

Ioana, 33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Roxana, asta vroiam si eu sa spun. Mai ales fetele la prima sarcina sunt tentate sa cumpere mai mult hainute frumoase , dar sa nu uite si de partea practica. Chiar daca pe unele scrie 0-3 luni in primele saptamani le vor fi mari si greu de purtat. Nu trebuiesc multe nici pentru prima perioada, dar sa fie cateva, cum spuneam din bumbac,simple, subtirele si usor de imbracat.

Ioana, 33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BUMBITZA - Are dreptate DELIA cu paturica electrica. S-au facut studii cum ca ar dauna sanatatii copilului si sarcinii in general datorita campurilor electromagnetice. Dar acuma depinde foarte mult si de durata si frecventa utilizarii ei.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fetelor, va intreb si eu ceva. Aseara vroiam sa cumpar detergent pt lucrusoarele fetei si n-am stiut ce sa aleg. N-as vrea totusi sa iau dintr-acela "foarte" special ca mi-e sa nu-i creeze sensibilitate la detergentii normali mai tarziu. Det lichid si balsam Dalin a incercat cineva? Persil lichid Sensitive si Lenor Sensitive?

Astept si eu o parere, doua, trei...
Multumesc

30+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

BUMBITZA - Are dreptate DELIA cu paturica electrica. S-au facut studii cum ca ar dauna sanatatii copilului si sarcinii in general datorita campurilor electromagnetice. Dar acuma depinde foarte mult si de durata si frecventa utilizarii ei.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Pai eu o cred, n-am zis nu, doar ca nu am stiut pana acum si am folosit-o si eu cred ca de max 5-6 ori in sarcina (v-am zis cand mergeam la masaj, nu frecvent deci). Acum nu cred ca a afectat cu ceva totusi, o sa-l intreb pe dr. Merci mult oricum

30+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Voi va confruntati cu prezenta gazelor?de orice natura ....pe orice parte...in momente care mai de care....

Da...da...si da...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
mi-a mai zis ca patura electrica mai ajuta (dar s anu fie f f calda totusi)

Eu stiam ca nu e voie sub nicio forma sa folosesti patura electirca in timpul sarcinii...cred ca si pe prospect scrie, poate acolo am citit, ca ii luasem una socrului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Eu stiam ca nu e voie sub nicio forma sa folosesti patura electirca in timpul sarcinii...cred ca si pe prospect scrie, poate acolo am citit, ca ii luasem una socrului.

Am mai citit si eu pe net dupa ce mi-a zis Delia. Am zis si eu ce mi-a recomandat dr ala...am luat-o de buna, n-am mai cautat sa vad daca asa e...

30+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
Persil lichid Sensitive si Lenor Sensitive?

Eu la primul copil am folosit Persil, acum nu mai gasesc, s-au retras si nu am incotro si folosesc Ariel, ca altul nu prea e. Dar balsamul de rufe nu e recomandat, cel putin in primele 6 luni...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Am mai citit si eu pe net dupa ce mi-a zis Delia. Am zis si eu ce mi-a recomandat dr ala...am luat-o de buna, n-am mai cautat sa vad daca asa e...

Sa stii ca nu citisem ca iti raspunsesera fetele deja. Eu raspund pe masura ce citesc din urma, ma gadesc ca mai bine raspund ceva daca stiu, decat sa ma bazez ca raspunde altcineva. Mai bine sa fie o informatie de 2 ori decat deloc.

Mergi la inceput