Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata, liniste, s-au culcat maimutzelele Acusica ma culc si eu...

Eu la John, deh, primul copil, am folosit Persil gel, abia aparuse in Romania si am fost foarte multzumita de el. La Jodie am spalat cu ce spalam si pentru noi (Ariel/Tide/Persil). Acum am sa incerc in primele luni un detergent pentru copii (Pigeon) iar apoi din cel normal.

Va pup -- noapte buna!

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu primele 6 luni folosesc unul de se numeste norit bebe, balsam deloc
doar otet alb eventual

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ioanaa28, da, si la mine durerea intercostala e mai rara si nu mai e asa de intensa, dar... mai e!!! si numai pe stanga. de tuse, cum sa scap??? pai asa usor??? nuuuuu
pt ca sapt trecuta cand am fost la dr el a zis ca e mai bine si nu mi-a mai dat nimic, iar azi, dupa o sapt in care tot naspa a fost (adica nu mai e asa rau tusea, dar eeeeee tot prezenta) s-a razgandit si mi-a mai dat un antibiotic 7 zile, abia astept sa vad rezultatele ca sincer simt ca innebunesc daca nu trece odata de tot de tot. mercic, si tie sa-ti treaca "junghiul" intercostal. eu sunt si cu tusea si cu junghiul.

vio asteptand pe bebe 27+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

rebiana, superbe hainutele. mai ales bodu-urile sunt dementiale.
si eu am scapat sapt trecuta la mothercare, si desi aveam o gramada de hainute, pt ca erau reduceri.... am luat body-uri fff dragute de la ei si la 50% reducere. au o calitate super, iar la 35 lei 3 body eu zic ca e ok. am luat 2 seturi ca nu ma horatam la culori.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare si de la mine!
Am pus pe gmail informatiile de la primul curs de pediatrie, vineri o sa-l am si pe al doilea, tot impreuna cu taticii, ce mai aflu va spun atunci.
Sper ca informatiile sa va fie utile, mai ales mamicilor aflate la primul copil, cum sunt eu. Asta nu inseamna ca nu asteptam sfaturi de la mamicile mai experimentate!

Ieri am mai luat saltea cu fibra de nuca de cocos pentru patut (ma bucur ca am gasit, ca patutul e mai mare decat in mod normal) si salteluta de schimbat.

Hai ca, incet, incet, le adun si eu pe toate, mai am chestiile de la farmacie.

Fetelor, va spun inca o data ce mi-a spus mie doctorita, daca nu ati citit atente mesajul de ieri: evitati iesirile in frig, trecerile de la cald la rece pot duce la ruperea apei si nastere prematura.

Acum oricum, s-a mai incalzit, dar fiti atente.

34+

Mergi la inceput

la subiectul gaze ma inscriu si eu cu "prezent". acidulat nu prea beau, deci le reduc pe acelea. la inceput aveam multe de la aciditate, cred, dar au mai disparut. din celelalte, intelegeti, mai am eu, dar.... sa ma explic asa apar chiar fara sa imi dau seama ca au iesit. adica ma trezesc cu ele din senin. citeam insa pe net ca e normal in sarcina. la fel si mictiuni de urina de ex cand tusesti sau stranuti. eu una la tuse tot am. noroc cu tampoanele zilnice, dar mi se pare atat de aiurea.... chiar ieri ma gandeam la faza cu tampoanele pt scapat la tuse, si la cursul sanilor, care uneori se simt uzi prin bluza. mai rau ca babele cred ca am ajuns...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana, Vio Multumesc frumos! Am pus si eu vreo doua-trei hainute.. restul sunt deja spalate, calcate si aranjate la locul lor. Le vedeti direct pe bebelina! Cred ca le voi mai fotografia pe cele cu care intentionez s-o aduc acasa. Eu-s maniaca cu pozele, in general, in ultima perioada insa nu prea...
Ella gaze zici? Oho-hoooo!!
Ina superbe pozele! Arati asa cum mi-ar fi placut mie sa arat graviduta fiind dar nu mi-a iesit :D

Eu-s lesinata :( Am mancat o felie de paine cu o felie (prin care puteai vedea, parol) de branza de dimineata si pana acum am vomat de doua ori. Dau fierea afara, nu alta! Parca zic ca nu mai rezist inca o luna siiiii... Acum nici foame nu-mi este dar gandesc ca trebuie sa mananc ceva sa nu ma ia ameteala.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Si la Miniblu am vazut reduceri de 50% la hainute. Erau frumoase dar eu incerc sa stau departe.

Child - am vazut si ieri mesajul. Cat de rece trebuie sa fie afara ca sa nu mai iesim ??-5, -10 C ?? Nu mai iesim deloc sau limitam iesirile la 20 de min ??
Ma gandesc ca sunt gravide si in Canada, Alaska si nu o sta toata iarna in casa
Vio sa poarte bebe sanatos body-urile. Si pe mine ma tenteaza ceva de la mothercare dar cred ca aman dupa ce nasc ca am destule acum
Yaia- hameiul nu are nevoie de ingrijiri speciale. Creste la vita de vie. Oricum nu ma apuc de crescut hamei , dar mi-am adus aminte ca vb ieri de el.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Eu-s lesinata :( Am mancat o felie de paine cu o felie (prin care puteai vedea, parol) de branza de dimineata si pana acum am vomat de doua ori. Dau fierea afara, nu alta! Parca zic ca nu mai rezist inca o luna siiiii... Acum nici foame nu-mi este dar gandesc ca trebuie sa mananc ceva sa nu ma ia ameteala.

Macar o felie de paine prajita incearca...eventual putin unt pe ea. Uff, ce mila mi-e de tine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

fetelor va multumesc tuturor pt complimentesi astept si pozele voastre. au mai fost fete care au promis poze si pana acuma nimic, nu nominalizez

la capitolul gaze bifez si eu, ma apuca de toate cand mi-e lumea mai draga si ma bucur ca ati deschis subiectul ca mie imi era cam rusine sa intreb. deci nu sunt singura

o intrebare stupida, in lista ce am primit-o de la spital sa pregatesc scrie sa duc un halat, oare eu sa ma duc cu halatul de baie? sau ceva gen capot de tras peste pijama? ma gandesc ca poate apar eu cu halatul de baie si rad aia de se cocoseaza. nu am mai fost pana acuma internata in spital asa ca habar n-am...
pupici tuturor si aveti de grija pe acasacu frigul si cu alunecusul.

Ina 31+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput