Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 am reusit sa pun cateva poze din cele "artistice" pe care mi le-a facut sotul in weekend. sunt pe link-ul asta, la sfarsit: http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# pupici tuturor. Ina 31+ ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Ina foarte , foarte faine pozele
. Si burta arata tare bine pt ca nu ai pus multe kg...in rest esti slaba , slaba
Cred ca dupa Honey , esti a doua fotomodeala a odiseeiAnca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamaniAMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
mihaelagrosan spune:
Ina esti foarte draguta si ai o burtica superba.
Ella cu gazele e de rau si la mine, nici eu n-am mai patit asa ceva. Sarcina trecuta nu-mi amintesc sa fi fost chiar asa desi bagam kilograme de fructe.
Fetelor imi pare rau ca dormiti asa prost, mai am si eu cate o noapte cu multe treziri, dar in general nu am insomnii de-astea cum va aud. Sper sa nu zic intr-un ceas rau.
Arsuri am si eu, si desi am incercat sa vad cauza nu prea am reusit (vroiam sa zic alimentele care le provoaca).
Mihaela
30+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Mihaela ai gasit ceva la Ambient?
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Salutare fetelor -- of ce zi plina am avut, acum am ajuns acasa, am mancat, in 10 minute ne bagam in pat sa citim si la 8 gata, lights out ca nu mai pot!!!
Briza -- vezi ca patura electrica este fff periculoasa, din cauza campurilor electrostatice (sau electro-cumva). CAuta pe internet informatii - nu se recomanda de nici un fel la femeile gravide sau la bebelusi!!!
Va pup, am citit tot dar nu mai pot sa stau sa scriu, sunt terminata...
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
briza_marii spune:
Eu cel mai mult am probleme cu gazele dimineata
Zau de nu ma bucur ca sotul pleaca inainte sa ma scol..ca uneori "mai calc pe broasca" pana reusesc eu sa ajung la baie![]()
![]()
Delia da, stiam de patura electrica. Eu am o perna electrica dar e acasa la mama.
Probabil ca o sa incerc cu Carmol cum zice Miria sau sa intreb prin plafar de Hymalaia ca nu stiu nici un distribuitor. Oricum, pt spate mai e cum mai e, s-o mai gasi cu ce sa ne dam..dar ce ne facem cu "duda"
? Ca daca se apuca sotul sa imi faca masaj si pe acolo (el se tot ofera in fiecare seara
)..va da-ti seama ce urmeaza
. Din pacate cu durerile astea de burta, am sistat de tot
de frica
29+
Eric Mihai
ellanik spune:
Briza ai fost tare cu "calcatul pe broasca".
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ioanaa28 spune:
Am dormit tare rau azi noapte asa ca m-am intins un pic in pat...si am dormit 2 ore !!!..problema e ca-mi raman treburile nefacute iar daca nu le fac eu, nu le face nimeni
Roxana,
am inteles bine?...iti programezi de acum inca un copil? super !!!
miria cristina, hai nu te plange ca tu ai alta conformatie, si esti inalta...eu sunt mica..
mai bine pune niste poze cu tine sa vedem si noi ca sunt sigura ca te "supraapreciezi "![]()

Cat despre dormit..bebe al meu e in prezentatie craniana, cu spaticul spre partea mea stanga, dar eu tot pe dreapta stau mai bine.nu am perna de alaptat dar am tot timpul una mica intre picioare![]()
![]()
Denisa, nu-i nici o suparare, doar ca pe moment m-am simtit "invizibila"
nu-ti spun cate haine am ca te te deprimi
..glumesc...Ideea e ca ma multe fiindca am mai spus, la noi bebe primeste de la toata lumea, si in general hainute mici. Asa ca am si unele noi, pe care Alex nu a apucat sa le poarte, in plus am primit deja si pt bebe 2 cate ceva.
O sugestie totusi fac. Cel putin la Alex am vazut ca pt primele trei luni aveam ff multe hainite ff simple. In sensul de bluzita si pantalon cu piciorus, sau salopeta, de bumbac subtire, in culori deschise, predomonant alb. abia dupa trei luni hainutele s-au diversificat,in ce priveste modelele, formele, culori si diferite aplicatii. Cel putin in prima luna, zic eu, nu-ti vine sa-l imbraci prea mult si cu prea multe. Asa ca va recomand ca primele hainute sa fie cat mai simple, si inca ceva, in nici un caz sa nu fie bluzite sau salopete care se dau trase pe capsor.de preferat cele cu snurulet sau capse.
Hai ca m-am intins...
Vio, si eu mai am durerea intercostala pe partea stanga doar ca nu mai e acuta...da e..
eu zic ca nu0mi mai trece pana la primavara
de tuse ai scapat in sfarsit?
Ina, stii cum se spune pe la noi? ptiuuu sa nu te deochi !!da zau frumoasa mai esti..
adica sunteti![]()

Bumbita multumesc
abia astept sa vad daca bebe va semana cu fratiorul mare
Spor la amenajari
Ioana,
33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Salutare fetelor -- of ce zi plina am avut, acum am ajuns acasa, am mancat, in 10 minute ne bagam in pat sa citim si la 8 gata, lights out ca nu mai pot!!! Briza -- vezi ca patura electrica este fff periculoasa, din cauza campurilor electrostatice (sau electro-cumva). CAuta pe internet informatii - nu se recomanda de nici un fel la femeile gravide sau la bebelusi!!! Va pup, am citit tot dar nu mai pot sa stau sa scriu, sunt terminata... 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
eu am zis, asa mi-a recomandat si mie dr (e drept nu al meu ci unul la care am fost la o ecografie). Pai eu am mai stat pe patura incalzita de cateva ori
cand am fost la masaj, nu era f puternica doar asa sa nu fie rece patul...sper ca nu ne-a afectat cu nimic
30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
miria_cristina spune:
BRIZA MARII - Produsele Hymalaia se gasesc la plafar sigur, ca eu de acolo le iau, dar duduia duda n-are leac.
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
ioana da la fel am si eu hainute deschise la culoare si salopete body...pana pe la 4-6 luni nici nu stau hainele normale ca lumea pe ei
si mai mare chinul sa le bagi manutele alea mici in geci sau altele
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE