Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani pt Alina si sotul ei! Sa fiti mereu fericiti!

Carpatina, adorabila fetita cu codite!

Erina, tare ma bucur cand esti linistita si relaxata!

Mariana, bun venit in Ro, si sanatate multa!

Cuscra draga, ma bucur ca iti plac nurorile ca si noi suntem fani Micha si Alex!Ce-mi place de tine cum vorbesti, atat esti de tonica ca e molipsitor! M-ai facut sa suspin cu butonul care aduce consilierul pt alaptat si conditiile decente de acolo!

La noi s-a repetat azi noapte istoria, dar mai rau, am insistat cu sanul, dar nicicum nu s-a potolit, dureri de burtica nu avea, doar...foame. Dar cand o puneam la san, tragea de 3 ori si adormea si cand o luam de acolo isi rodea pumnii si o apuca plansul, si am tinut-o asa vreo 4 ore, dupa care l-am trimis pe C la farmacie sa ia un lapte praf, a ras o sticluta si a adormit! Sint cam amarata...
Sanii imi sunt cam moi, imi amintesc ca la Sara erau mai tari,mai plini...Beau ceaiuri, Galactogil...nu stiu, sa vedem ce va fi!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci daca tragea de 3 ori si adormea Nu e foame.

are colici. nu doarme la tine pe burtica? lapte praf o sa ii accentueze durerile si ai incurcat-o.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

eu la Gh am avut sanii moi permanent, din ziua 1.
este doar semnul ca lactatia e reglata.
Gabriela, cedezi prea usor, nejustificat.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

de ce o luai de la san? de ce nu dormeai cu ea acolo si gata? incearca sa ii dai in pat culcata, ca sa faca diferenta intre noapte si zi prin simplul fapt ca iti preia rimtul tie.

Exista copilasi care simt nevoia sa stea pur si simplu langa mama noaptea. iti dai seama ca ii e frica singura...

dr Culcer mi-a explicat ca rosul pumnilor nu e neaparat foame, Daca ii era foame, nu adormea...ea te cauta pe tine, isi cauta alinarea pt a adormi.
La noapte ia-o cu tine in pat si dormiti amandoua, chit ca ea e cu sanul in gurita.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nu dadea semne ca o durea burtica si nu statea la mine pe burta, doar cauta sanul sa pape. Deja trecusera mai mult de 4 ore si era un cerc vicios...nu stiu ce altceva puteam sa fac!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

sa ii dai sa suga in timp ce tu motai:)

deci: la sofia imi curgeau sanii, era jale, matiste chestii, copilu a rescut 600 grame.
la Gh sanii moi, aproape nemariti, nu curgea nimic, trebuia sa aps ff f tare casa tasneasca, copil crestea un kil 200.
Poftim de vezi.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa ma bag ca musca-n lapte...le altora: si eu cred ca Gabi a cedat cam repede, dar nu sunt de acord nici cu Sabina, cu dormitul copilului cu tzatza in gura.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

si de ce nu?
daca asta aduce linistea tuturor?
din experienta mea cu doi copii etapa asta trece f repede, dureazacam pana la 2 luni.
Fiti dragele mele mai naturale, mai hippy, civilizatia asta mai mult rau face, se interpune cu falsitati intre mama si copil.
ne face sa punem confortul nostru mai presus de orice, ori asta in timp duce la nefericire si angoase.

pe cand daruirea neconditionata relaxeaza si scurteaza etapele grele, cum ar fi asta cu tz din 10 in 10 minute.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

noi am fost sambata la teatrul de papusi la Muzeul Taranului Roman, la piesa Elefantelul curios. Antoniei i-a placut tare mult, am mai fost si anul trecut, dar acum cred ca a fost mai receptiva la spectacol.

Gabriela, nu te descuraja cu lapticul, intr-adevar sanii cand sunt f tari sunt plini de lapte, dar daca sunt moi, nu inseamna ca nu mai e, ci ca s-a reglat productia, i general. Eu la prima saptamana cu Antonia am avut sanii tari, si apoi s-au mai inmuiat, nu ii mai simteam ca inainte, dar laptic era destul.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Ramonaiani sper sa isi revina Daniel si sa aveti o vacanta frumoasa acasa. Sunt sigura ca Eliza va invata sa iubeasca zapada mare! La angajamentele pe care le ai ii iei si pe ei? Sigur vor fi solicitati si un pic agitati dar au parte buna si experientele astea!

Multam, si eu sper . Inca ma mai gandesc daca iau si baiatul pe la evenimente. E frig si lume multa, care tuseste, care stranuta ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput