Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Special pt cuscra:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

M-am topit,sunt absolut superbe!Si ce par nergu are micuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

va las www.flickr.com/photos/23756759@N04/4317710603/" target="_blank"> lectia de duminca

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Vai,vai!Mai Adi e precoce!Am ramas masca cum stie el toate culorile si sa numere obiectele!
Noi inca ne chinuim sa invatam,sa numaram,si nu ne iese socoteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!!!

Ramonaiani sper sa isi revina Daniel si sa aveti o vacanta frumoasa acasa. Sunt sigura ca Eliza va invata sa iubeasca zapada mare! La angajamentele pe care le ai ii iei si pe ei? Sigur vor fi solicitati si un pic agitati dar au parte buna si experientele astea!

Adimercedes felicitari pentru scapapul de protectii. ii place mult cum scrii. Totul pare atit de usor si simplu!

Alina la multi ani fericiti impreuna!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Aaaaa, Yaia, stai cumintica si ai grija de burtik! Cat despre soacra mea, incerc sa nu ma stresez de pe acum, dar va trebui sa planific zilele foarte bine, pt ca are niste idei destul de nocive pt Lisa. Mentionez doar pe cea lasata in ultima ei zi de Australia, cu "rusinica" (inclusiv gestul la obraz) ca Lisa face pp si kki in scutec . Mi s-a ridicat tensiunea si am vazut negru in fata ochilor cand Lisa a venit la mine si mi-a facut gestul si spus "ushinita, mami" cu soacra completand "cand faci wee-wee si pooh in scutec" . Nu am vrut sa intru in scandal asa de ultima zi, dar daca nu ar fi o femeie educata, umblata prin lume si cu pretentii! Asa ca iti apreciez compasiunea la adresa mea .

Da, sa traiti! Ca sa vezi ca te ascult, azi mi-am luat medical o saptamana, ca era stoarsa de energie...cata aveam in trimestrul 2, acum sunt stoarsa ca in primul trimestru, ieri nu am reusit sa ma mobilizez sa fac mai nimic. Asa ca acum stau acasa si de 2 ore citesc pe forum, cand ar trebui sa fac o ciorbita. Si sper ca in saptamana asta sa mai fac prin casa ordine, apoi mai am doar 2 saptamani la serviciu si inchid pravalia pana pe la inceputul lui 2011.
Sa stii ca e posibil ca soacra ta sa fie clona celei pe care o posed, de aici vine compasiunea...cunosc fenomenul. La noi vara trecuta incepuse soacra-mea cu "Pfuuu, ce pute!" spus lui Tudor, care nu facuse nici 2 ani, atunci cand facea kk in scutec!!! Acum Tudor a inceput sa ceara singur la olita si in scutec mai face doar noaptea, ca eu nu-l voi trezi niciodata sa-l pun pe olita. Si accidentele au devenit foarte rare, asta si fara sa ii spuna cineva ca pute kaka, de parca facea el ceva gresit ca putea kk.
Si aseara imi propune sotul sa vina mama lui la nastere pentru 3-4 saptamani 'sa ne ajute'! Asta dupa ce ii spusesem clar ca nu vreau pe nimeni in vizita dupa nastere! Dar stiu ca cedeaza in fata propunerilor mamei lui, numai ca eu nu am rabdarea si dispozitia necesara atunci sa primesc vizite. Chiar nu vreau pe nimeni, vreau sa fiu eu cu copii mei, macar in primele 3 luni, pana o sa avem un ritm si un program al nostru...cat de cat!
Lisei ce face singura si lui Adam ce a scapat de 'artificiale' la masa! Tie iti trimit ceva energie restanta de la mine, ca vad ca si copii, si lucru...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Daniel a racit rau, tuseste pana vomita.

Sanatate multa, sper sa-si revina repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

din partea mea, azi avem 7 ani de casnicie!!!

Yaia, nu te mai stresa atat, relaxeaza-te!

La mult mai multi impreuna, si toti fericiti!

Azi toata ziua numai relax am prestat...acum va dau pe voi gata si fac o corbita, apoi pap o pizza mare! Si ma lungesc pe canapea dupa, pana la 4, cand merg sa-l iau pe Tudor! Vezi ca ascultatoare sunt?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Dupa cum stiti,pe noi ne-a luat prin surprindere si n-am avut timp sa achizitionam vreun cadou.Dar Erika a fost incantata sa se joace cu verisorii ei pe timpul spitalizarii mele.

Mi-i trimiti si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Piciulika, multumesc pentru sugestiile cu Weleda.
Despre compliment, mi-a mers la inima dar eu as vrea sa fiu inalta si sa am parul ondulat natural si farmecul atu!

Super vestile din caminul helvet!
Despre planurile de vacanta ce sa zic, excelente!

Vreau si eu bebelus la sin! Daca nu il vom lua inafara tarii macar mergem la litoralul romanesc!

Acusi soseste prietena mea. Vom gati impreuna. Ea e vegetariana. diseara facem lasagne vegetariana. Pentru acum sa ii dea Dumnezeu sanatate mamei mele ne-a pregatit ciorba, felul doi si desert!

Papanash, Andrei !!! Sa iti traiasca baiatul destept! I-a placut mult filmuletul, acum numara in romaneste! O sa ii fac si eu mai multe filmulete Dariei.

SabinaY. Te salut cu drag!!! Sa vezi cum isi da drumul Erika la ichi, ni, san shi go....

Roxana, ce mai faceti? Mai intra macar de la serviciu daca de acasa nu ati rezolvat. Imi e dor de tine!!!

Teodora?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

din partea mea, azi avem 7 ani de casnicie!!!

La multi ani!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uite ca am intrat de la serviciu. Am reusit sa rezolvam netul si acasa, insa abia aseara tarziu. Joi si vineri nu am fost la birou, deci canci forumeala.

Copiii sunt ok, din nou la gradi, saptamana trecuta a fost un program usor diferit. Eu la munca, aglomerat, dar nu asa cum credeam.

Nu mai suport iarna asta.

Va pupic tare, mai ales pe cei bolnaviori, cei cu progrese extraordinare si cei care sarbatoresc si au sarbatorit evenimente speciale.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput