Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sper ca sunteti bine, nu am apucat sa mai intru joi cand am plecat...

Noi suntem bine, am petrecut super bine intr-un club vineri noaptea la majoratul finutului meu, iar la botez duminica a fost superb...va povestesc cand ma intorc in Bucuresti.... si poze tot atunci.
Cristi ...super alintat.....

noi ne intoarcem miercuri....va pup si va doresc numai bine

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, multumesc mult pt DVD-uri, au fost deja super rulate.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pfiuuuuu, a fost...epuizant:D

Dar frumos, sper sa continue la fel de bine lectiile de muzica:)

Mariana, sanatte copilasilor, eu zic sa ii lasi linistiti, nu le trebuie tot felu de iesiri...ci mai degraba tie, sa te mai destinzi.

Eu plec maine la busteni, da am net si-acolo.

pt orice eventualitate, daca dispar ana lunea viitoare, n-am patit nimica, sunt la munte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravos, Sabina!

Bine ati revenit, Cecilia!

Gata, dorm fetele, ma bag si eu la nani!Somn usor! Sa fiti cuminti!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Gabriela, nici eu nu cred ca lui Ana (sau vrei sa ii ziceti Sofia?) ii e foame. Nu iti recomand insa sa o tii la san peste noapte. Eu am facut asta cu Lisa si a fost o greseala imensa, m-a suzetat cateva ore bune si m-am trezit cu tzitzile rani in carne vie! plus ca eu am dormit cu bucati, cu stres imens, cu tresariri si in pozitii absolut stupide!

Fix asa era si Adam, ca Ana ta si la noi, ca si la Picea, rezolvarea a fost suzeta. Unii bebelusi (cam 3 din 5) au o nevoie fiziologica sa suga, asta ii linsiteste, ii calmeaza, ii ajuta sa se detaseze de lumea din jur si sa adoarma, sa se odihneasca. Si suptul asta poate fi la san (te face varza, te suzeteaza si creste productia de lapte si dai in alte cele) sau poate fi suzeta, pe care unii o accepta mai greu ca altii. La Lisa o tinea mama cu mana, pt ca o tot scuipa (ceva brand australian, de latex). Adam a luat-o fericit din prima (Avent silicon) si a dormit fara o tresarire pana la urmatoarea masa!

Daca ai laptic e pacat sa treci pe formula. Ea nu de foame isi baga pumnishorii in gura, daca tocmai a stat la san (si daca uda minim 8 scutece pe zi!!!!). Ideea e ca o pui la san sa pape si dupa ce lasa sanul si vezi ca nu ii mai trebuie, ii dai suzeta. Si se va regla ea si cu mancatul. Mesele vor fi mese si suzeta va fi altceva. Va sti sa faca diferenta intre ele si nu o va vrea pe una cand are nevoie de cealalta ;)

Tin pumnii, o sa fie bine, o sa vezi. Doar ai incredere in mamarutza ta si in tine, ca mama!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata!

Cecilia, bine ca te distrezi.. dar eu te astept sa vii degraba ca trebuie musai sa strigam un catalog, dam niste mustrari.. cam bate vantul pe aici..!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Crishtina, cum mai esti? Mai spune de Nicole si de fratiorul ei nazdravan!

p.s. Aproape in fiecare seara, citind/spunand poveste pentru Ioana ma gandesc ca nu ti-am raspuns la intrebarea cu "ce povesti romanesti..."
Eu le zic pe alea mai "pasnice", gen fata mosului si a babei, punguta, ridichea uriasa...
Si daca mai "scapam" ceva poze din celelalte.. le adaptez.. la noi nimeni nu moare.. toata lumea "pleaca pentru o vreme mai lunga", nimeni nu mananca pe nimeni..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina, apropo de povesti romanesti, Antonia imi tot cerea sa ii pun Capra cu trei iezi la calculator (ii place I mult cantecul cu Capra cu trei iezi). Si mi-am adus aminte de filmul muzical Mama(Capra cu tre iezi) coproductie ruso-romana din 76, realizat de Elisabeta Bostan, l-am descarcat de pe net si a fost foarte apreciat.

Ca povesti romanesti (de fapt cred ca sunt din zona balcanica, sau chiar europeana) eu ii citesc Capra cu trei iezi, Ursul pacalit de vulpe, Scufita rosie, Limir imparat de Slavici. Si eu le mai nuantez cand mi se pare contextul mai violent.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cred ca trebuie ceva clarificat: nu e intotdeauna necesar daca sta copilul cu tine in pat noaptea sa mai si suga incontinuu.
Ai mei, in perioada in care sugeau de 3 ori si atipeau ,simteau mai mult nevoia de a sta langa mine, asa ca le dadeam sa suga in pozitia culcat si le scoteam cu mare grija sanul din gurita, e metoda aia ca bagi un deget . E, si dupa aia ii tineam in brate si dormeam, eu una n-am avut temeri ca ii strivesc etc decat la Soifa, pana cand dupa niste nopti din astea horror am luat-o la mine pe burta si am dormit amandoua 6 ore.
La Gh am fost mult mai relxata, am stiut ca daca nu doarme in patut il iau la mine pe burtica sau langa mine in brate si gata.
Fiind eu atat de increzatoare si sigura pe mine, si el a trecut de etapa nesigurantei lui mult mai repede.

Gabi, cum a fost noaptea asta? M-am gandit la voi sa stii :)

fetele, imi crapa capu, n-am mai avut demult migrena, uffff, si la ora 15 am tren si casa-i varza si pe mine ma doare capu si e migrena din aia cu greata. Uf.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu prea am timp, am primit si observatii de la sefu...

Asa ca ma rezum sa scriu pe scurt o teorie a unei prietene vechi: daca viata te pune mereu in fata aceleiasi alegeri inseamna ca nu ai ales bine (sa vedem daca citeste Annisia printre randuri).

sa fiti bine!

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput