Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
[Erina, nu te mai speti, ca vin vremuri grele - asculta la baba. Sezi blanda, stiu ca emotziile sunt mari si trebuie defulate undeva, dar lasa activismul acum, ca BB nu de lucrusoare la rigla are nevoie, ci de o burtica linistita. E normal sa te penalizeze burtica, daca nu ii acorzi linistea necesara. Si mie greu mi-a venit mintea la cap. Printeaza ce a spus Alinush si citeste-o ca o mantra pana devine crezul tau pentru ultimele saptamani.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Piciulika, saru-mina sa traiti! M-a distrat faza cu baba, esti mai tinara ca mine.

Miine soseste la PN o prietena cu care nu m-am vazut de 7 ani. Va sta citeva zile la noi si inafara de gatit si de distrat impreuna cu Daria nu vreau sa fac nimic. Asa mi-am facut socotela: sapatamina asta trece ca vine ea, cealalta e 35, cealalat merg la Bucuresti si mai trec vreo doua si imi tin si eu in brate cea de-a doua minune!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

[/quote]

Am terminat de sortat, dar nu am terminat deloc cu hainutele. Mai am de calcat mult si asezat in dulapuri, de spalat albele de 60 de grade si toate coloratele si aceelasi calcat si asezat. Deci sunt in plin proces 'hainutele'.
Am cumparat vineri samponul si gelul de dus, la Tudor am folosit la inceput Aco si am luat la fel si acum.
Weleda la Tudor am folosit si inca folosesc crema de popou cu galbenele si zinc, foarte buna. Am mai folosit laptele de corp, dar nu mult. Am mai luat crema de fata si cea de frig, dar pe alea nu prea le-am folosit. Crema de popou insa la noi a facut minuni de fiecare data.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
[/quote]

Yaia spor la ce mai ai de facut si eu mai am un pic dar las pe saptamina 35.

Crema aceea o mai recomandasei si o voi comanda si eu. In rest cred ca voi merge pe Mustela la gel de dus si ulei de masaj.

Ai mare grija si tu cu burtica intarita si treburile. Pupiciei lui Tudor!

32+ cu David

Mergi la inceput

Papanash care e destinatia insorita? Sunt sigura ca va veti simti minunat! Imi amintesc cum ai descris incintarea lui Andrei in excursia la Venetia. Multumesc pentru grija!

32+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Aandreea multa sanatate lui Andu,sa se faca bine cat mai repede!
Apropo de gradinita si imbolnaviri..taica-meu chiar zicea sa o mai tinem pe Miru acasa si sa o dam numai de la 4 ani,numai sa se simta el macar ca acum,sa nu fie mai bolnav...ca sa poata sta cu ea,cand suntem noi schimbul 1,amandoi.

Roxali la multi ani juniorului si multa sanatate!

Gabriela tare dulci printesele tale

Despre Miruna pot sa spun ca vorbeste tot mai bine,nu mai stalceste cuvintele,incepe sa le spuna corect...ii place mult sa-i citesc poezii sau povesti,a invatat si ea cateva,ne minunam de ea cum inregistreaza tot si abia asteapta sa auda ceva nou
I-am luat un sirop Multivitamol si parca papa mai bine in ultima vreme...

Mergi la inceput

Gabriela multumesc mult pentru incurajari!

Bravo pentru printesa mai mare atit de iubitoare cu surioara !!!
Daria nu e atit de calina dar tare sunt curioasa cum va reactiona la sosirea bebelusului!

Sabina, ai asa un stil convingator!!! Nu e nimic fiziologic wrong!!! Trebuie sa imi bag asta in cap! Cit despre alaptare o sa fac tot posibilul desi ma ia cu frica cind am citit cit de tentata a fost Gabriela.
Bravo Gabriela!!!

Bafta maxima miine! Te vei descurca mai mult decit onorabil!!!

32+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina,daca te intereseaza, la Gh am tipat dupa biberon cand avea vreo 5,6 zile. Imi revenisera angoasele de la Sofia, aveam flash back-uri si am inceput sa urlu ca eu nu mai alaptez niciodata. ca imi revine frica etc etc etc.

Noroc de barbat destept la cap care m-a tratat cu indiferenta si umor A zis ca da, se duce dupa biberoane, dar sa jur ca nu mai pun copilul la san niciodata daca devin nebuna la cap.
si sa traiesc cu asta impacata. M-a calmat definitiv

Danuta, si noi il dam pe Gh tot la 4 ani, eventual la 3 ani si 7 luni, primavara anului 2011.

Aandreea, ufffff, entrovirozele sunt cele mai pacatoase:(

Pupam Andu mic sa se faca repede bine. Ce tratament are? La noi numai Loperamidul i-a oprit diareea infioratoare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Roxali acum am vazut pozele voastre de la Mos! Mi-a placut mult Sonia (e copia ta fidela) si cadourile minunate-ce bucatarie, avea si macchina per espresso), juniorul incintat de consola wii si bradul vostru portocaliu!

Curaj si minte limpede cu cealalata chestiune!

32+ cu David

Mergi la inceput

Sabina mai rau e ca am deja in casa! cred ca am sa le trimit la bichi. Oricum primele zile dupa iesire din spital vom sta in Bucuresti. Trebuie sa imi scot din minte magazinul si farmaciile acelea de la Dorobanti!!!

Esti un exemplu de vointa. Sper sa fie bb mincacios si sa rezist si eu!!!

Andreea daca imi e mai frica de ceva decit de raceala sunt enterovirozele astea!!! Offf! Noi am reusit numai cu Smecta si regim strict. Sanatate lui Andu!

Danuta ma bucur sa aud ca Miruna progreseaza asa de frumos!!! Va pupam cu drag! Sanatosi de 'om fi poate ne-om mai intilni anul acesta pe cararile patriei!

32+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Sabina,cum Miru doarme pana la 9-9,30 dimineata,mi-ar fi mila sa o trezesc mai repede...au timp o viata intreaga

Erina parca vad ce atenta va fi Daria cu fratiorul ei,si iubitoare..

Mergi la inceput

Va doresc o seara placuta! Sper ca sunteti toate bine, linistite in sinul familiei si ca ai vostri mici si mari sunt sanatosi.

32+ cu David

Mergi la inceput