Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabriela77 spune:
Erina, imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine, am avut si eu zile din astea, si ca tine, imi faceam niste scenarii...Norocul meu ca e C mai cerebral si cu picioarele pe pamant ca ma mai scutura
Eu sunt sigura ca bb David va fi un bebelus sanatos, activ vioi si la termen! E mai greu, avand grija de un copilas sa ne mai si menajam, cat stai acasa sa mai profiti si sa furi un pic de odihna!
Yaia, si la tine e greu, mai ales ca voi sunteti si singurei, totusi mare lucru ca Tudor merge la gradi si s-a imunizat. Mie mi-e si groaza cand vom relua capitolul gradi, pe de o parte mi-ar prinde tare bine ca Sara sa aiba parte de activitati o particica a zilei, pe de alta, ma ingrozesc bolile, mai ales acum cu bebe mic.Te imbratisez si ai grija de burtica!
Adi, pt tine
Papanash, ce frumos, ca va faceti planuri de vacanta
Si pe noi ne bate gandul, ori iunie, ori septembrie, dar mai degraba iunie sa nu coincida cu diversificarea, mai simplu e cu tzizi!![]()
Cuscra draga, bien sanatosi? Sper ca au trecut mucii! Raman nurorile?![]()
Noi am avut noapte de tziztiala, nu se mai satura domnisoara, pe cand o puneam in patut, isi rodea iar pumnul...e tot mai dulce si expresiva, privirea tot mai limpede...O ador! Si Sara la fel, doar ca e nemultumita ca doarme cam mult surioara ei, isi imagina o surioara mai activa
E asa dulce cum merge sa verifice daca s-a trezit, ii pupa manuta si ii spune: Buna dimineata, soare!
a, asa cum o alint eu dimineata! Pt momentele astea...merita orice pe lumea asta! Atata fericire imi dau fetele astea, ca ma incarc cat pt o viata intreaga!
Cu cantaritul nu ma ma stresez, iau ca reper greutatea de pe cantarul meu si vedem saptamanal evolutia, pana atunci perseveram cu tzitzi, n-am luat sticlute, suzete, nimic...
O zi minunata tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Sabina spune:
Gabicu, pare puseul de 10 zile, e normal sa vrea tiztiz si din 10 in 10 minute. Ai incercat sa o tii la tine pe burtica?
Nu uita ca primele 2 luni tot asa o tine, daca ai noroc, doar 6 saptamani;) Dar puseele atea tot vin pana la 3 luni.
Sa nu te prind ca cumperi biberoane, ca zbor la Cluj ![]()
Piciu,
tare.
Nu mai pot scrie, ca am la treabaaaa.
Si emotii mari.
Maine tin primu curs la scaoala fo.to, si trebuie sa ii fac sa inteleag chestii de muzica fara sa stie notele.
Mor de frica.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
am uitat:
Erina, relaaaax. Toate durerile alea sunt din cauza ca se intind ligamentele la maxim. Nu mai forta si tu cu atata aranjat etc.
Deci, fiziologic nu ai absolut nicio problema, ai sa vezi la eco. Pur si simplu la unele femei sarcina 2 e mai solicitanta, fara sa fie n nimic medical la mijloc. Asa ca ia-o mai usurel.
Dorinta asta de control absolut nu e buna. Eu la Gh mi-am propus sa nu imi pese de nimic, sa iau fiecare ora si zi de la Dumnezeu asa cum vine. De aia am si reusit sa alaptez fara dramele de la Sofia, desi repet, eu mameloane practic nu am.....
Trebuie evitata aceasta tendinta de a medicaliza sarcina , nasterea si alaptaera mai mult decat e cazul.
Sunt momente unice in viata care trebuiesc savurate!
ia exemplu de la Picea si Gabica:) Eu sunt foarte mandra de Gabriela ca a rezistat si nu a luat bibe si suzi:)
Deci Erina, fii si tu leoaica adevarata!
Am vazut pozele cu Alex si Sofia...vaaai, ce drag imi e sa vad bebelusi mici, si sunt ATAT de frumosi, nu se poate descrie!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxali spune:
Buna fete dragi!
Gabi ai o fetita cu niste falcute
, amandoua minunate foc
Urmy cu intarziere La multi ani!
Erina nu vreau sa o incarc cu vitamine
Noi saptamana asta l-am sarbatorit pe junior 10 ani...marti in familie si sambata seara la pizzerie cu amici![]()
Eu sant cam mucioasa, imi curg si ochii...un pic de gripa luata de la baiat...sper sa nu mai dau la nimeni
La noi a inceput carnevalul, deci, ne pregatim mastile...eu o am mereu![]()
Danielle singurica stai sau te mai ajuta cineva, ma refer atunci cand e plecat...cred ca e tare greu fara daddy
e un frig siberian pe la noi brrrrrrrrr, dar tot ii duc afara poate le mai potolesc gargauni![]()
Roxali spune:
Kriss se vede ca inca il mai iubesti si speri la o "revenire"...eu sant de 13 ani impreuna cu dansul, cu 2 copii si muncim impreuna+fratii lui, deci te pot intelege...dar cand e trasa si nu e din inima nu se mai numeste iubire
Gabriela77 spune:
Ali, 
Sabina, deci asa cu puseele, recunosc ca azi noapte as fi cedat la o sticluta de lapte praf, nu intelegeam cum o tot pun la san si dupa isi roade manutele...Dar cum n-am avut, m-am abtinut eroic si pana la urma a cazut lata, dar au fost vreo 3 ore de tztziala si ma dureau tare...Azi insa sunt mandra ca nu am cedat si nici nu am de gand. Daca ma mai apuca vreun gand sau stres cu tzitzi sau cantare, intru aici sa ma scuturati
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Roxali spune:
Picea multa sanatate tuturor

Sabina iti tin pumnii stransi sa fie asa cum iti doresti
Bebeka super vesti aveti...bafta la examen
Ioana ce codita minunat ai...pe a mea am tunso scurt ...nu vrea sa fie spalata, uscat, pieptanata si mai avea inca cojite de bebelusa
Adi mare noroc am ca juniorul e mare si lasa muuuuuuuuult de la el...diferenta mare ma ajuta mult acuma, chiar daca imi e necaz ca nu pot fi complici inca
aandreea27 spune:
salutare mamicii si pitici.sper ca sunteti cu totii bine.
noi ne luptam cu o enterocolita care a facut din ultimele 2 zile un cosmar.totul a fost bine pana vineri cand avenit de la cresa cu diaree,vineri noapte a vomat,sambata dimineata ni s-a pus diagnosticul de enterocolita.andu a facut febra dar nu mare,dureri de burtica,voma si diaree.azi insa nu a mai vomat,febra nua mai facut,in schimb diareea este la ea acasa.medicamente avem cat uprinde.unele le ia singur,altele trebuie convins.
asta este.starea mea de spirit este mai rea decat a lui.in seara asta vine mama mea sa stea cu el,dar sotul meu si cu mine ne gandim serios sa il retragem de la cresa,a fost mai mult bolnav zilele astea.
aandreea27 spune:
de fapt am vrut sa spun ca a fost mai mult bolnav lunile astea de cand merge la cresa.sunt cu gandurile tare aiurea nu ma pot aduna deloc.la serviciu este foarte mult de munca,am preluat si sarcini noi cu care nu sunt familiarizata inca asa ca nu sunt in cea mai buna perioada a mea.in general schimbarile ma irita,asta pana cand ma obisnuiesc cu ele.
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Sunt mucoasa si foarte foarte turtita, chit ca am dormit pana la 13:30, cu pauzele de alaptat - cam la 3-4 ore noaptea: e chiar un gentleman! De ieri a primit si el dop (suzi) ca ma folosea drept Eta-Suzeta pe mine si spre seara nici 10 min nu apucam sa stau cu tzitzele impachetate. Am vazut ca doar se giugiulea si apoi ii curgea laptele pe obraz, dar foame nu-i era. Moasa mi-a spus sa tzin macar 2 ore intre mese, sa nu se obisnuiasca asa - la san se papa! (Si la Micha doar dupa ce mi-a facut pulbere sfarcurile am priceput asta.) Deci acuma e liniste si pace. ![]() Micha baga viteza parca are un paprica in fund. Noroc cu bunicii, multzumesc lui Dumnezeu ca au putut veni. Pe Alex il pupa de-l strica, il mangaie... cred ca de peste 100 de ori pe zi, fara exagerare! Cum se trezeste, intreaba unde-i Baby Alex si apoi gata: pupicii curg (uneri cam umezi) pe obaz, c-o fi la san, ca e in bratze, ca doarme... il calareste pana ajunge la obraz. Il mangaie si cand doarme in patutz - acuma incercam sa-l obisnuim ca daca nu "e cu ochii sus" Azi a facut un "kk maaare" la olitza si a fost asa de fericit. Singur si-a luat-o, s-a pus la geam sa vada afara mierle si alte pasarele in zapada din gradina, apoi l-a dirijat pe Opa (Bunicul) sa ii puna jucariile la loc: lego la lego, cele de lemn in cutia curespunzatoare si la final in "litza" era un KK superb! In rest inca tuseste, Alex muceste, eu cobza, buni tuseste si Tati acuma incepe (de la atata aspirat muci cu gura). Doar Opa tzine stindardul. Gata romanul. Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) |
Piciulika cu tot programul aglomerat si lupta cu mucii e minunata atmosfera de la voi de acasa.
Felicitari pentru super mincaciosul Alex (ce faci cu lapticul care ramine? il congelezi sau il arunci?)si pentru Michael fratior super iubitor.
Excelent si progresul cu olita. Si noi facem adevarate dansuri ale bucuriei cind avem cite o reusita (kk ce e drept mai rar).
Insanatosire rapida voua 5!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle