**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

nu radetiiiiiiiiiiiii
pleaseeeeeeeee

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, !

Dani3lla, proprietarul mesajului e forumul DC, nu?!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetili mele dragi multumesc de sustinere, asa e cum ziceti voi, e micut, racit, neajutorat si nu stie cum sa scape si el mai repede de raceala, principalul e ca suntem inspre bine...ne-om regla si noi cu somnul apoi.Intr-adevar sunt mamici mult mai obosite cu probleme mai grave ca ale mele, dar eu nefiind obisnuita cu asa ceva m-a lovit direct in crestetul capului...va zic ca era cand Rares dormea 12 ore legate pe noapte de la 22 la 10, niciodata nu se trezea noaptea sau nu adormea pana noaptea tarziu...dar dupa ce-i va trece raceala asta si sper sa treaca odata ca nu mai suport sa-l vad asa...o sa ne revenim si cu somnul si o sa putem dormi din nou linistiti si o sa pape si laptic mai bine ca si inainte!...gata ca m-am plans destul, multumim inca odata de sustinere
Ema imi pare rau de somnoare ce au copii astia de nu dorm...
Anna
DanaMi offff prin cate ati trecut si voi va doresc tot binele din lume si multa multa sanatate, sa dea DD sa va refaceti repede amandoua si sa va dea multa putere! la printesa mica si chinuita sa treaca repede intepaturile de pe manute si piciosruse!
Cris ai parfumat in camera? intr-adevar pute rau kk lu astia mici si mie-mi pica nasu cand il schimb!...sper ca macar de la un an incolo sa doarma si pici astia toata noaptea fara treziri!
Serialbastre am votat
Cris 20 min? foarte tare si noi avem experiente de genul acesta
Picky felicitari pt masuratori si eu zic ca e ok, noi ultimadata adica la inceputul lunii aveam 8400 acuma cu raceala asta si dc nu prea mai bea laptic sper sa nu slabeasca...muti pupici si rabdare multa(ceea ce eu nu mai am) cu pitica, sper sa-si revina repede cu maraiala si sa iasa odata dintii aia fara durere
Dana...donat 10 lei pt carnat!....esti tare tare de tot
hai ca m-ai binedispus din nou...ma intreb eu oare ce o sa fac si eu azi la cat de varza sunt...poate dc am timp de pici intru mai incolo si va zic
Va pup pe toate

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Fetelor eu cred ca azi sunt deosebit de proasta... sa va spun doar cateva lucruri din ce am facut azi....
1)Am vrut sa-mi fac o omleta(eu zic omleta la aia amestecata nu la aia ca, clatita)...buuun...am pus ouale batute in tigaie,am ras si niste cascaval,am pus si niste sunca si am inceput sa amestec in ea....ati zice ca "asa si?"...tigaia era pe bufetul de bucatarie si eu asteptam sa se prajeasca
2)i-am pregatit masa de pranz lui Denis si cum eu ii fac supica pt 2 zile i-am scos de la frigider,am pus intr-o farfurie legumele si le-am omorat nitel cu furculita,i-am tocat si pieptul de pui,am si incalzit-o desi Denis doarme inca da na sa fie calduta si......inloc sa o pun in castronelul lui am pus-o in castronelul catelului caruia trebuia sa-i pun si lui...dar altceva
3)Dimineata,dupa ce a adormit Denis am coborat pana la magazinul de la bloc sa-mi iau tigari si cascaval si am luat si catelul ...sa faca si el pipi... naspa ca am urcat in casa fara catel mi- l-a adus un vecin peste 15 minute inghetat tun

Si multe altele dar mai marunte gen mi-am aprins 2 tigari consecutiv...dar invers,am spalat o masina de rufe de 2 ori...a 2-a oara si cu detergent...etc.....CONCLUZIA .....SUNT VARZA

Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului..ca doar nu l-a scris pe gratis!

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

DENATURATOOOOOOOOO

Auzi tu, sa uiti cainele afara pe frigul asta....pai te cauta protectia animalelor pe la usa...
Sa faci mancare la copil si sa o pui la caine..pai ce ai zis tu..Ca daca a infulecat zilele trecute un biscuite de caine, poate ca o sa ia masa cu catelul, din acelasi castron
Omleta fara foc...pai doar daca ti-o lua foc dulapul poate asa reusesti sa faci si omleta

Deci intr-o concluzie esti varza azi..apropo se trage de la cutremurul de luni seara?????????! cand te-a chemat soata in dormitor?!

La tv se difuzeaza melodia "locul potrivit" si cand zice "nu ne-am nascut in locul potrivit" fiica mea da din cap in semn ca nu...deci se pare ca niic ei nu ii convine locul in care s-a nascut

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Danielo esti in criza de ceri bani????!!!!

Meniul de azi
dim: paine cu margarina
pranz: piureu de legume(morcov, conopida, fasole verde, dovlecel, patrunjel verde)+ jumatate de ou
seara: pepene galben cu biscuite(ii place si il mananca ff bine se pare ca)
in rest: tatzi si apa la greu

Anna si pana la urma cum il vei intarca? O faci treptat, nu? Ca asa diresct e traumatizant si ptr el si ptr tine (sa nu mai zic cat e de dureros)

Fiica mea nu mi-a mancat mai deloc...doar a dat cu mana peste lingura is acum ma trage de tricou ca vrea tatzi..Dar nu ii dau...cand i s-o face foame mai bine o sa ii dau mancare..

Acum ne pregatim sa plecam de acasa...merg la o cunostinta ...adica la 2 strazi mai in sus ...chiar daca e ff frig afara, dar am chef de iesit..

Sper sa revin si sa ajung si eu la zi....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

annkkaa nasol incidentul cu apa stransa toata intr-un loc,nu puteti faceceva sa nu mai inghete?
eumada nu nentereseaza neica...vrei concurs astea-s regulile...ori bagi o poza de acum ori nu te credem pe cuvant...de ce sa radem ca aratai bine si inainte si graviduta
serialbastre mai priveste te rog inca o data semnatura,de data asta cu explicatii ca sa nu mai existe suspiciuni(adica scuze)
lavinia pai vezi?Deja a inceput sa-mi placa mai mult de tineAsa fato ca nu doboara pe noi asa problemute
picky habar nu am de la c se trage dar am o veste buna.....AZI VINE MAMA MEA ACASA....URAAAAAA....SOMN SCRIE PE MINEtare Stefi..stie ea ce stieCriza mare nu asa oricumDistractie placuta

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului(adica JE)..ca doar nu l-a scris pe gratis!

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ma pun aia sa descarc o gramada de minunatiisper sa nu fac vreo boacana sa fie nevoie si de un nou windows sa bag

picky.........felicitari pentru parametrisa mor de nu-mi place cum gandesc aia pe acolo in legatura cu copiiiasteptam filmuletul cu micuta dansatoare

annkkaa....felicitari pentru primul kk la olitape a mea o apuca cacarea exact la masasi pana o descenturez(ramona,baga-l si pe asta in DEX),pana-i dau pantalonii si gogosarii jos,si pana ajung cu ea la buda...imi planteaza in toata casa carnaciorii ei coco shanelce cuminte e Karina

cuscra.....eu am citit pe diagonala,asa ca astept sa-mi faci reducere,da?si sa stii ca si noi suntem in aceesi cratita de varza cu tine ma gafez in fiecare zi de zici ca sunt venita cu pluta pe canal(eu am canalul aproape)

annkkaa.....vai de bucile tale cu alea -25 de grade...bbbrrrrrr

cuscra....lasa ca la voi e covor,la mine e numa gresie si parchet si stau dupa curul la maimuta all time ca nu-i place incaltata

eumada......nu am schitat nici un gest..sunt serioasa...dar daca nu bagi si poza nu te credem pe cuvant

lavinia.....binenteles ca am aerit prima data si apoi am apris o parfumicioasa..in sfarsit aer respirabil

picky...bun meniu

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e belea....nu ma lasa sa dorm, nu ma lasa sa stau, nu ma lasa in liniste....abia de m-a lasat sa mananc si eu ceva.... dezertez!!!!! mi-am chemat barbatu ca sa nu fac vre-o tampenie.
esti tare dano ca te lasa sa faci una alta....eu, am ciugulit ceva cat sa nu decedez ca in restttt....nu ma lasa nici macar sa ma duc la buda...d-apai sa mai fac prostioare cum faci tu. de uitat cainele, l-am uitat si eu, in gradina...norocul lui ca aci is doar -2 grade
nu stiu ce are da nu face a bine copilul asta...
ups....a adormit in leagan
ia sa vad de ce ma apuc pana vine soata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua fetelor,

am revenit si noi dupa ce am tras o sapatamana cu Darius, acum e mai bine a inceput sa pape si el mai bine si nu mi-a mai facut diaree de 2 zile, ieri a facut chiar ok, continui cu tratamentul pana poimaine ca atat mai am, diagnosticul a fost acelasi cu ce a avut Bubu prima oara cand a internat-o diaree acuta, o viroza intestinala pacatoasa pe care a luat-o martea trecuta cand am fost cu el la vaccin din pricina unei mame inconstiente care a venit cu copilul bolnav ca sa ii faca vaccinul desi baietelul ei avea febra si uite asa marti noapte m-am trezit cu Darius vomitand cu febra si diaree.
El era bine cand am fost la vaccin, nu a plnas decat cand la intepat a fost cuminte puiul meu, avea atunci 8100 gr si 68 cm cam mititel de inaltime dar avand in vedere ca nici noi nu suntem inalti nu imi fac probleme.
Ca sa va mai zic ca miercuri noapte am chemat salvarea pt ca avea temperatura 39 si nu ii puteam da supozitoare din cauza diareei, ii dadeamn eu panadol dar degeaba si mi-a dat doctorita de pe salvare sumetrolin, hidrasec si smecta.Bineinteles ca nu iau facut bine pentru ca sumetrolinul contine zahar si a facut mai rau diaree, prin urmare sambata m-am dus cu el la spital la Grigore Alexandrescu la doctorita unde era Dana internata cu Bubu si mi-a schimbat medicamentatia nu mi-a oprit decat hidrasecul si-a mai dat furazolidon si gentamicina cu glucoza amestecata o fiola de genta de 2 ml cu 6 ml de glucoza si ii dau cate 4 ml la 12 ore si uite cu astea l-am pus pe picioare si cu regimul dat de doctorita Becheanu, care e o scumpa dupa cum va spus si Dana.
Acum inca mai e pe regim dar e mai bine, ma bucur ca a inceput sa pape si el mai bine.
A si avem si noi un dintisor si ne iese si al doilea, partea proasta e ca , cu boala asta a lui Darius s-a cam invatat un rasfatat si vrea numai in brate si daca treci pe langa el si nu il bagi in seama plange de ma stie toata lumea din bloc, daca te vede ca iesi din casa fara el la fel plange si tot asa.
Azi si-a cam scos parleala cu joaca pentru toata saptamana trecuta.
Cam atat despre noi, am vazut ca mai avem albinute bolnavioare in stup cu probleme asemanatoare ca ale noastre, le urez sanatate multa si recuperare usoara si mamicilor multa rabdare ca ai nevoie de foarte multa.
Pupicei tuturor mamicilor si am de recuperat ca nu am avut nici net de 3 saptamani probleme tehnice, cred ca o sa schimb si furnizorul de cablu ca am aceeasi firma si la net.
Acum am vazut si eu cat am scris sper sa nu va fi plictisit.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

emanouela,baga tare si mananca ,curatenie de ochii soacrei(cum se mai zice)si daca-ti vine soata acasa,si un viol cat doarme piticul ca pe urma ai rupt-o in fericire

anaela,si voi bolnaviori?ma bucur ca acuma sunteti mai bine..si lasa furnizorul de net in pace,ca nu e el de vina ci vremea de afara si temperaturile astea care le da echipamentele peste cap

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput