**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, o sa treaca episodul de maraiala, de obicei chiar daca nu iese dintisorul repede, incercarile de a sparge gingiuta sunt episodice, o saptama apoi se opreste, peste o perioada incearca iar...nu o sa o supere o luna in continuu...
Felicitari pt parametrii, suneti bine
Si tu, incearca se te odihnesti si sa gandesti pozitiv, noi suntem langa tine cu gandul

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Neata!
... si uite asa dupa 3 zile de utilizare a olitei(cu 3-4 pis pe zi) am obtinut astazi primul caca..
Vorbeati de tipuri de olite... asta ce o folosim acum e una clasica cu un pic de spatar, am dar 15 ron pe ea... I-am luat una muzicala pe care am dat o caruta de bani, dar nu a vrut sa stea nici in ruptul capului, dar vad ca asta ii place si face pis in ea nu numai cand se trezeste dar si daca o mai pun peste zi
deh am fetita mare!!!
Cuscra.. mercic de sfaturi si pup lui Vladut. Ce frumusel e!! (noroc ca am pus mana pe el ca mi-l luau gagiccile)
In rest nu nominalizez ca nu tin minte, dar vaut pozici cu bebei care mai decare mai dulci... felicitari pt masuratori si copii cuminti si o floare mamicilor cu mici teroristi.
Eu am o fata tare cuminte, nu numai ca doarme foarte linistita... noi nu am avut niciodata pozitii de somn de alea ciudate ci doar pe o parte sau cu fata in sus.. pe burta nu-i place... dar e destul de cuminte, prinde repede orice.. si nu face acte de terorism.. pus ca... pare sa inteleaga ca nu-i voie.... A intrat dupa mine in dresig si am un raft cu prosoape la care a ajuns din modul, a dat sa traga din el.. i-am sp ca nu-i voie.. s-a uitat la mine,.. a mai incercat odata si cand m-am intors si i-am spus ca nu e voie s-a intors si a plecat in camera... si am mai sesizat asta cu mai multe obiecte interzise.. poate e doar coincidenta... deh...
Vorbeati de soti.... al meu e perfect apropo de fata...o adora, sta cu ea, o hraneste,o schimba, se joaca..arata la toata lumea foto ei si e ca un curcan cand vede rosu... etc.. e drept ca se cam plictiseste de la o vreme sau daca devine maraita ma striga repede ca "nu stie ce sa faca cu ea" dar in rest e perfect... in schimb... legat de mine... nu e tocmai cel mai iubitor... sau in fine, eu sunt mai jucausa imi place sa-l alint sa-i spun ca-l iubesc , sa-l iau in brate,sa fac dragoste, dar el e mai pensionar la capitolele astea... de multe ori si eu am impresia ca-l"violez"... Din luna a 3 a de sarcina nu am mai avut voie sa o facm si ... s-a obisnuit asa dar incet incet il dezvat... acum suntem la o data pe saptamana...
s-a trezit bebe.. revin..

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Picky felicitari pt masuratori! sunteti bine... si noi avem 8.700 g si 75 de cm.. e o lungana.. la hainutele de 9 luni bluzitele sunt bune, dar pantalonii.. pescaresti

nu mai stiu ce am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

eumada eu zic sa va reveniti pt ca vom ajunge la un moment dat in care vom tanji dupa clipele astea minunate cand singurele "neplaceri" pe care ni le vor aduce puii nostri sunt maraieli,lipsa somn...etc
lavinia mi-e mila de tine si de Rareselul deasemenea dar gandeste-te doar la faptul ca micutul nu face astea sa te chinuie.E mic si nu stie ca mami trebuie sa doarma,nu stie sa spuna ce-l doare si tu trebuie sa lasi depresia la o parte si sa fii langa el.E un pui mic de om care nu stie sa treaca singurel peste toate.curaj mult si putere de stapanire.Vine ea vara....scapam noi de toate virozele astea bulangioaice
anna mama doarme de la 10...acum am fost in camera si doarme lungit in tot patul...e atat de dulce si....botos
danaMi off am citit tot si mi s-a zbarlit pielea pe mine prin cate ati putut sa treceti voi.Imi pare asa de rau ca a trebuit sa treaca prin atatea micutul omulet.si sanatate multa
cuscra si Denis a dormit intr-o zi in astfel de puticiune dar nu pt ca s-ar fi kkt in somn ci pt ca mama lui "poasta" adica subsemnata a uitat sa ia pampersul plin din cameraBlocul e facut din beton dai-as foc ca n-ar fi prima data cand ardeMasajul cred ca il facea....ataSa stii ca si mie imi e frica de gandaci si de paianjeni de mor si chiar mi-e frica sa-i calc ca...poate imi gaureste papucul si ma musca de talpa
picky felicitari de masuratorile Stefaniei...cred ca seamana cu mine ca nici eu nu suport doctorii
annkkaa sunteti foarte tari frateeeeO data pe saptamana...nu-l gasesc pe ala cu ochii mari dar inchipuie-ti tu vreo 3-4 emoticoane dalea

Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului..ca doar nu l-a scris pe gratis!

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Fetelor eu cred ca azi sunt deosebit de proasta... sa va spun doar cateva lucruri din ce am facut azi....
1)Am vrut sa-mi fac o omleta(eu zic omleta la aia amestecata nu la aia ca, clatita)...buuun...am pus ouale batute in tigaie,am ras si niste cascaval,am pus si niste sunca si am inceput sa amestec in ea....ati zice ca "asa si?"...tigaia era pe bufetul de bucatarie si eu asteptam sa se prajeasca
2)i-am pregatit masa de pranz lui Denis si cum eu ii fac supica pt 2 zile i-am scos de la frigider,am pus intr-o farfurie legumele si le-am omorat nitel cu furculita,i-am tocat si pieptul de pui,am si incalzit-o desi Denis doarme inca da na sa fie calduta si......inloc sa o pun in castronelul lui am pus-o in castronelul catelului caruia trebuia sa-i pun si lui...dar altceva
3)Dimineata,dupa ce a adormit Denis am coborat pana la magazinul de la bloc sa-mi iau tigari si cascaval si am luat si catelul ...sa faca si el pipi... naspa ca am urcat in casa fara catel mi- l-a adus un vecin peste 15 minute inghetat tun

Si multe altele dar mai marunte gen mi-am aprins 2 tigari consecutiv...dar invers,am spalat o masina de rufe de 2 ori...a 2-a oara si cu detergent...etc.....CONCLUZIA .....SUNT VARZA

Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului..ca doar nu l-a scris pe gratis!

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput

Dana.. esti tare! nu varza..... habar nu ai cu cata munca reusesc "performanta"... si ii spun ca daca mai facem unul iar vin vremuri fara.. Noroc ca a mea maimutica doarme toata noaptea dusa!
Eu azi noapte strangeam apa de pe jos din camera cu centrala... avem un rahat la masina de spalat de unde mutam apa si vara se scurge intr-un canal si iarna in fosa... istetul de sot a uitat sa mute rahatul... si zilele astea la cat a fost de frig s-a prins dop de geata iar aseara toata apa cu care masina a spalat si clatit era pe jos... in camera cu masina si in baie... am strans de mi-ai iesit ochii ca la melc, ca deh soata facuse baie si ii era frig sa stea acolo

Mergi la inceput

Fimiu s-a trezit si sta pe burta si se uita fix la un catel de plus de pe sifonier...da stiti ce cuminte e?Sta asa de vreo 10 minutessssstttttttt sa nu-l treziti de tot

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DANIELOOOOOOOOOOO ESTI COOL MAN.......COOOOOOOOOOOOOLLLLLLL
Io am bagat trei poze la link si anume.....in luna de miere in Grecia iunie 2008,pe Vidraru in oct-noi.2008 si apoi in iulie 2009 la o luna inainte de nastere....am mai crescut atunci...
De atunci nu am pozeeeeeeee.....nu incap in aparat.......la botez astia ma intrebau daca am nascut....eram diformaaaaaa...da` incep sa-mi revin....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

hello

Va multumesc din suflet tuturor pr urari si sustinere
am reusit sa ma odihnesc si eu putin dar nu prea mult pt ca, de cand am venit acasa fata mea si-a dat tot programul peste cap si se trezeste noaptea si nu mai vrea sa doarma decat in brate cum o pun in patut se trezeste si urla de ma stie tot blocul, sper sa-si revina ca sunt de 2 zile acasa si nu am apucat nici macar sa bag o masina de haine la spalat.
Va povestesc pe scurt ce s-a intamplat cu noi : a inceput intr-o noapte sa vomite si sa faca diaree si febra foarte mare asa ca dimineata ne-am dus cu ea spital si ne-a internat , initial au suspectat o intoleranta la o proteina din laptele de vaca pe care o contine orice formula de lapte praf , ea manca lapte de la humanna, dupa ce i-au facut toate analizele: de sange , coprocultura, copricitograma si urina si una speciala pt acea proteina si toate i-au iesit bune i sa pus diagnostic de viroza intestinala diareica a fost tratata ca atare s-a facut bine si sambata ne-a dat drumul acasa doar ca duminica noapte am ajuns iarasi la urgenta cam cu aceleasi simptome ne-a internat din nou si i-au facut iarasi toate analizele, contactase in spital un rotavirus din spital (era spitalul plin de copii cu rotavirus) pe care l-a avut si in vara , in august, vineri ne-a dat iarasi drumul acasa desi fata nu era bine dar s-a gasit un caz de gripa porcina in spital si doctoritei i-a fost frica sa nu luam si noi si ne-a trimis acasa (in alte conditii nu ne-ar fi dat drumul sub nici o forma) cu tratament, numai ca in urma bolii de burtica peste alta boala de burtica fata noastra a reusit sa faca un sindrom postenteritic (cazurile sunt foarte rare cam in procent de 10%) , mai pe romaneste i sa accelerat foarte tare tranzitul si nu mai retinea mancarea in ea, tot ce manca in urmatoatrele 10 minute facea caca apa si singura solutie ca sa putem sta in spital cu ea , ca trebuia neaparat sa fie pusa pe perfizii si asistata medical, a fost sa luam o rezerva cu plata, asa ca ne-am internat pt a trei-a oara , a fost tinuta pe perfuzii si i-au inceput alimentarea pe tub nazo-gastric cu formula NEOCATE ( asta e faimosul lapte de 80 euro cutia)si incet , incet si-a revenit mai trebuie doar sa se ingrase pt ca e foarte slaba are 6,7 kg la aproape 9 luni . Acum e bine si sper sa nu mai avem surprize pt ca ajunsese saraca sa nu nu mai aibe nici o vena in care sa-i puna branula pt perfuzie era intepata si in maini si in picioruse cate 3-4 intepaturi in fiecare iar de 2 ori i sa-u umflat atat de rau , o data o manuta si o data un piciorus ca m-am speriat si am tipat la asistente; nu stiu cat o sa ne tina pe laptele asta, speram sa ne ajunga ce ne-a dat doctora de la spital oricum am gasit in canada bax de 4 cutii cu 126 de dolari canadieni, ni s-a pus pachet , acum sa vedem si cand o ajunge pt ca mai asteptam unul pus prin decembrie .Va multumesc inca o data ca v-ati gandit la noi si ne-ati sustinut.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Doamne Dana prin ce a trecut Bia, mi-a stat inima cand am citit in ce hal au chinuit-o... Sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede si sa nu fie cazul de alte spitalizari si cu kg nu iti face probleme ca o sa le puna ea la loc dar trebuie sa se refaca. Nu te supara pe mine daca iti zic..dar era mai bine daca ii faceai Rotarix-ul, atunci nu mai capata virusul si nu mai trecea prin ce a trecut... Oricum eu tot nu realizez cum e posibil sa mergi la spital sa te tratezi de o boala si sa capeti alta mai nasoala? Bine ca v-a dat drumul din spital, mai ales ca daca aparuse si gripa porcina cine stie ce se mai putea intampla iar mititica e cu imunitatea ff scazuta
Cat despre laptele Neocate, ce pot spune e ca e destul de scump...si aici o cutie de 400gr ajunge la 50 euro aproape, dar, nu stiu sigur, e posibil sa fie la mai bine de jumatate de pret redusa daca se ia cu reteta de la pediatru(aici contribuie si asigurarea medicala, ca nu degeaba se plateste).

In fine, ideea este ca Bia sa se refaca bine cat mai repede(mai ales ca maine e si ziua ei) si sa se nu mai existe astfel de probleme niciodata ...Iar tie multa odihna si sa nu mai trebuiasca sa treceti prin asa ceva

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Si sa va arat ce mama denaturata sunt si ce grija am de copil, eu stateam si ma forumizam cu voi si uitati cum umbla fimiu prin casa si se uita la desene http://picasaweb.google.ro/daniellaene/Denis7Luni?authkey=Gv1sRgCI2fqtqKnozsTQ#5431372167963543170

Ma duc sa-i dai sa pape si revin......si...chiar nu a observat nimeni ce scrie la semnatura mea?Ca nu am nimic in cont

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput