**Buburuze de 2009 in actiune (8)**

**Buburuze de 2009 in actiune (8)** | Autor: buburuze2009

Link direct la acest mesaj

***Buburuze de 2009 in actiune***

Rugaciunea parintilor pentru copii:

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui suflare de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra copiilor mei, pe care ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin.

***Buburuze in actiune***

1234567

Buburuze nascute in Ianuarie 2009

*22 ianuarie Alecsandra(3100 gr,cm,20:10 ora,natural) buburuza de Ttenzika
*29 ianuarie Ana Teodora(3580 gr,51 cm,ora 2:00(1:58),natural) buburuza de Lisa79

Buburuze nascute in Februarie 2009

*09 februarie Luca-Vlad(3950 gr,54 cm,ora 11:15,apgar 9,natural 40s+) buburuza de Anna_Mama

Buburuze nascute in Martie 2009

*05 martie Rares Gabriel(gr,cm,ora) buburuza de Floric
*30 martie Victor-Andrei(gr,cm,ora) buburuza de Gigelica20

Buburuze nascute in Aprilie 2009

*1 aprilie David Gabriel(3300 gr,47,5 cm,ora 9:20,cezariana) buburuza de Dyana27
*22 aprilie Darian Rafael(3200 gr,50 cm,ora 22:35,natural) buburuza de Deea_24
*28 aprilie Bianca Maria(2560 gr,47 cm,ora 17:20,natural 37s) buburuza de DanaMi

Buburuze nascute in Mai 2009

*02 mai Natalia(3750 gr,53 cm,ora 9:35,natural) buburuza de Alic
*05 mai Alessia Stefania(3670 gr,51 cm,ora 19:17,apgar 1/2,cezariana) buburuza de Picky_toto
*13 mai Maia Riana(3800 gr,57 cm,ora 16:45,apgar 10,natural) buburuza de Bamsy
*14 mai Stefania Alexia(3000 gr,50 cm,ora 15:45,apgar 10,natural) buburuza de Alexa_love + mami de Georgiana-Ecaterina(23 iunie 2004)
*18 mai Larisa Elena(3100 gr,50 cm,ora 12:30,apgar 9,cezariana 39s) buburuza de Voicu_bebi
*18 mai Robert Andrei(3200 gr,48 cm,apgar 8,natural 39s) buburuza de Mara_i
*23 mai Rares Florin(2980 gr,48 cm,ora 12:39,apgar 10,cezariana 38s) buburuza de Lavinia.p
*29 mai Miruna Alexandra(3000 gr,50 cm,ora 02.10,cezariana) buburuza de Cris82
*29 mai Karina Elena(3370 gr,50 cm,ora 18:35,cezariana 39s5z) buburuza de Annkkaa

Buburuze nascute in Iunie 2009

*2 iunie Bryanna Gabriela( 3260 gr,54 cm,ora 11:30, apgar9,cezariana) buburuza de SSABrya
*2 iunie Cezara-Ilinca(3080gr,50 cm,ora 22:50,natural) buburuza de Serialbastre
*07 iunie Radu Deian(2700 gr,52 cm,ora 20.42,natural) buburuza de Relusha
*09 iunie Rebeka Alessia(2560 gr,45 cm,ora 08:12,apgar 10,cezariana) buburuza de Reby_iry
*09 iunie Denis Andrei(3800 gr,52 cm,ora 13:10,natural) buburuza de Dani3lla
*11 iunie Bianca Maria(2900 gr, 49 cm,ora 10:50,cezariana) buburuza de Ramona.P
*13 iunie Antonia Maria(3600 gr,51 cm,ora 00:15,natural+epi) buburuza de Miruta
*17 iunie Stefania Alexandra(2800gr,48 cm, ora 03:50,apgar 9/10,natural) buburuza de Yioanna_s
*29 iunie Darius Stefan Gabriel(3330 gr,53 cm,ora 15:10,apgar 9,cezariana 42s) buburuza de Anaela

Buburuze nascute in Iulie 2009

*12 iulie Daria Alessia(gr,cm,ora,natural+epi) buburuza de Motana
*15 iulie Serban Alexandru(2600 gr,47 cm,ora 15:00,cezariana 38s)buburuza de Buburuza1979
*25 iulie Georgie Eduard (gr,cm,ora) buburuza de Giovana

Buburuze nascute in August 2009

*1 august Filip(3800 gr,53 cm,apgar 9,natural 41s5z) buburuza de Noce
*14 august Eva Maria(3850 gr,53 cm,apgar 9,natural) buburuza de Eumada
*18 august Bryce Mihai(3900 gr,53 cm,ora 07:27,apgar 9,9,natural) buburuza de ClaraJ
*24 august Razvan-Alexandru(3000 gr,50 cm,ora,apgar 9) buburuza de Simina1980
*26 august Darius Mihail(3250 gr,53 cm,ora 13:07,apgar 10,natural+epi) buburuza de Emanouela
*31 august Maria(2900 gr,50 cm, ora 20:35,natural) buburuza de Carinablanca

Buburuze nascute in Septembrie 2009

*19 septembrie Ana (gr,cm,ora) buburuza de NelaM
*22 septembrie Maia(gr,cm,ora,apgar,cezariana la 40s2z) buburuza de Hepilica

Buburuze nascute in Octombrie 2009

*03 octombrie Aidan Gabriel(3180gr,52 cm,ora 04:30,apgar 9/10,natural 40s3z) buburuza de MangaGirl

Buburuze nascute in Noiembrie 2009

*24 noiembrie Ioana Carolina(3800 gr,51 cm,apgar 10,natural) buburuza de Arcadia + mami de Calin Gabriel(8 mai 2007)

Buburuze nascute in Decembrie 2009

***La multi ani mamici de buburuze!***

Ianuarie:

*04/01/1977 Alic
*05/01/1984 Reby_iry

Februarie:

*06/02/1979 Dani3lla
*20/02/1984 Miruta

Martie:

*05/03/1983 SSABrya
*09/03/1985 Picky

Aprilie:

*02/04/1979 Buburuza1979
*08/04/1985 Anaela
*29/04/1978 MangaGirl

Mai:

*15/05/1982 Cris82

Iunie:

*02/06/1977 Eumada
*03/06/1981 Motana
*14/06/1981 dyana27
*25/06/1979 Lisa79
*27/06/1976 DanaMi

Iulie:

August:

*22/08/1977 ClaraJ

Septembrie:

*06/09/1979 Serialbastre
*11/09/1980 Simina1980
*25/09/1979 Relusha

Octombrie:

*02/10/1981 Lavinia.p
*08/10/1982 Anna_mama
*11/10/1974 Emanouela
*18/10/1984 Deea_24
*22/10/1979 Ttenzika

Noiembrie:

*10/11/1979 Bamsy
*14/11/1984 Voicu_bebi

Decembrie:

*01/12/1983 Yioanna_s
*17/12/1986 Ramona.P

Cum se deschide capitol nou:
1. Te loghezi cu userul comun "buburuze2009". Parola o trimit la cerere pe PM.
2. Mergi la "Clubul Scutecelor" intri pe subiectul nostru,"Buburuze de 2009 in actiune" la prima pagina si dai „Editeaza subiect”
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la "Clubul Scutecelor”, unde dai „Subiect nou”
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect „Buburuze de 2009 in actiune" (nr.capitolului)-treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Introdu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok Si gata!!! Capitolul nou este facut ... Apoi te duci pe ultima pag. a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus.

Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ] aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.

Cont comun: buburuze2009. Parola la cerere prin PM.
Mail comun: buburuze2009@yahoo.com. Parola la cerere prin PM.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sa fie un capitol plin de bebei sanatosi si mamici slabe si frumoase

La mai multe lunite Darius buburuza de Emanouela, sa cresti mare, sanatos si mumos

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Nu am citit nimic din urma, de la ultima mea postare..Acum am avut un pic de timp liber si am vazut ca s-a umplut cap 7..asa ca m-am apucat sa il fac printre maraielile fetei mele...

Vreau sa va intreb si eu ceva pe voi.....

Cum se comporta sotii vostri cu voi de cand aveti bebele? Au devenit mai atenti cu voi? Mai nervosi? Mai nemultumiti? Va iubeste mai mult decat inainte? Au imresia ca ii neglijati? Cum sunt....?

Va pupic, merg sa ma apuc de calcat, ca am terminat curatenia

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata gagici!

in primul rand sa raspund cu alunele: nu-i dau efectiv, rontai eu si-i dau si ei in cioc, de pofta; nu prea sunt adepta acestui mod de a hrani, dar daca-i este pofta, alta varianta n-am gasit
Anna, stiu ca alunele nu-s permise; e pericol de inec

Simina, o pata de genul asta am si eu la Naty; Lavinia s-a luptat cu mai multe si l-a dat pe Rares cu mustela
mai am o prietena care avea multe , inclusiv pe picioruse si zicea ca a scapat de ele schimband gelul de dus; folosea ceva de la nivea

Ema, merci!
tu ce fel de crema de la mustela folosesti?
in privinta diversificarii...si eu am dat mai intai cereale, carnita am introdus-o pe la 7 luni; dar nu stiu daca e valabil si pt tine, banuiesc ca nu mai alaptezi din moment ce l-ai diversificat inainte de 5 luni, nu?

Cris, super tarc!
i-am facut si eu Nataliei, dar la noi e curent pe jos, fiindca stam la parter , asa ca am renuntat...
si...ce sandwich-uri faceai tu acolo, hm? imi trezesti poftele de la ora asta?

Picky, multumim pt capitol si urari!

Lavinia, ce faceti? cum se simte puiul?

Yoanna, voi sunteti bine? da un semn

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

crise prea tare Miruna
sarumana Picky
alic eu pt bebe am tot ce trebe de la mustela bebe...pt baita gelul de dus pt piele normala, dupa body lotion dermo fortifiant pt piele normala iar pt fatuca facial cream...acici nu specifica daca e pt piele sensibila sau normala. da, nu mai alaptez ca nu mai e de unde....am ramas fara inca de cand darius avea 2 luni, nu am avut orium de la inceput mult....asta e, crestem si asa.
merem sa ne mozolim, adica sa papam...revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky.......multam de capitol nou

interesant si totodata si sensibil subiect..pai cu ce sa incep????binentels ca cu inceputul
Daca eu am avut probleme dupa ce am nascut si cam o luna am stat la pat,soata s-a ingrijit de pitica si cred ca asta i-a cam pus capac ..adica eu doar o mufam si o schimbat din pozitia orizontala ca de altceva nu eram in stareplus ca se mai ducea si la munca .....M-am pus eu pe picioare,si vreau sa zic ca nu-l mai prindeam de nici o coloare..pleca dimineata si venea foarte tarziu seara de la munca(prefera sa stea peste program si sa rezolve si sarcinile colegilor)si de aici a fost de ajuns numai o scanteie ca sa izbucneasca un scandal de toata "frumusetea".Parca ii era frica de copil..orice sa faca numai sa nu i-o pasez lui..alt scandal of course.Vroiam si eu sa iesim in lume sa vad oamenii,sa scot copilul din casa (nu cumparasem nimica pentru bebe de pus in masina si eu trebuia sa tin fata in brate si el sa conduca)..ma saturasem de aceleasi fete si de scos mandra in curte si toti vecinii isi rupeau gatul sa vada cine e cu copil(am avut o burtica asa mica ca nimeni nu stia ca sunt gravida)eram satula.Daca suna un client sau un prieten ca are nevoie de el ,sarea imediat sa-l ajute..ei,dar cand ii spuneam sa iesim undeva cu fata era circ ..bine ca ati venit voi in tara cu Stefi si asa am inceput sa iesim si noi in formatie de 3 si sa ii vina si lui sufletul la loc ,ca parca inneunea cand aduceam vorba de bebe.I se mai nazarea si lu' mama ca vezi nu e bine cum tin eu copilul mai dezbracat pe caldurile alea de 35 grade ,ba ca-i dau numai sa suga si nu vreau sa-i dau si apa sau ceai(am avut o cerata mare pe tema asta),ba ca sa-i dau si la fata sa manance mar cu biscuite si mancare care o mancam noi...etc..multe,dar daca vedea ca nu fac ca ea ,ii spunea lui sa-mi transmita mie ,pana ne-am certata rau..da rau de tot ca nu am vorbit cu el cateva zile si pe urma l-a luat cumnatul si sora-mea la rost si si-a revenit.Acuma nu prea ne mai ciondanim decat rarut de abea asteapta sa vina acasa si sa se joace cu pitica sau sa iesim noi trei la plimbareala..
Gata,te-am plictisit cu epopeea mea

alic...era mama in poftecica se conversase la telefon cu o prietena si ajunsese mirosul prin telefon pana la ea si ce sa fac???vroiai sa ma inunde?!?!i-am facut si eu acolo cu ce aveam prin casa si pitica topaia de joz ca vrea exact pufuletele de pe masa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

la mine stau cam asa trebile....noi nu suntem decat de 1 an si ceva impreuna....pot zice ca asa cum era inainte e si acum...suntem mai mult arestati la domiciliu dar na, asta e, trece. uneori ii e cam frica de darius pt ca nu stie cum sa il linisteasca, se mai enerveaza cand piticul urla, na, chestii uzuale...atunci ne mai ciondanim...in rest e ok. parca nu mai e asa de atent ca inainte....imi aducea bomboane sapamanal (au astia niste bomboane de leshini)...da pun pe seama faptului ca-s rotunjoara si vrea sa ma ajute sa slabesc. cam asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Halloooo!!!

Multam` Picky de capitol nou!Sa fie plin de sanatate!!

Darius buburuz de Emanouela

Danielooooo.... fai fata!!!!! Eu citisem si ma centurasem (ca tot veni vb de DEX-ul meu ) dar Doamne Maiculita Domnului ce zbuciumati mai sunteti!!! Hi hi hi ...am patit`o si noi cu Bia...numai ca era cu noi in pat (ca ea doarme numai cu je in pat...patut`i de decor sau sa o tin ziua cate putin in el...sa nu-mi cada din patul mare).

Bia mea semai bine...parca nu mai are tona de zmei...doar juma de tona....

Trimit si revin ca...tre sa schimb pitica...sa schimb calculatorul ca ma muta taica`miu...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

emanouela............pls,nu mai spune de bomboanele si ciocolatele lor ca o sa ajunga inundatia pana la tinaam o prietena care de 2 ori pe ani se duce la parinti acolo(ea e romanca de fel,dar infiata de mica de belgieni)si ii dau listutaanul asta care a trecut a fost mai trist,ca nu si-a putut lua concediu decat 2 saptamani,dar tot a fost bine

ramona......moamaaaaaaa..da curaj pe capul vostru cu Bia langa voi..al meu e crizat numai ca i-a vazut o data fi-sa bucile,si facea ca perlanul
s-a trezit terorista si s-a tot uitat la mine,dareu sunt cu spatele la ea si o banghesc in tv ca se reflectasi daca a vazut ca nu o bag in seama,a luat-o perpedeanu direct la jucarii si ma paraste..data,mi-a gasit revistae clar ca se va alege praful de ea cadeja aud cum se rup foile..ce nu fac eu pentru putina evadare..

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, grea intrebare. Nu mi s-a parut niciodata mai nervos, sau sa se simta neglijat. Ba chiar cateodata observ ca-mi poarta grija, ca eu trag greul cu fata. Chiar se gandea sa angajam pe cineva sa stea 1-2 ore pe zi cu fata (dar ideea nu era plauzibila, ca stam intr-o camera, deci ar fi fost ca si cum as fi avut musafiri).
Nici nu pot sa spun ca e la fel ca inainte ... clar Cezara ne-a schimbat viata, prioritatile, tot. Ne intrebam intr-o seara ce faceam noi cu atata timp liber cat aveam inainte de a se naste fata, binenteles ca atunci ni se parea ca nu-l avem.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mi-a adus aminte
Cel mai tare ma enerveaza ca nu vorbeste cu ea; adica cica sta cu ea, pe pat, sau o tine in brate, sau se aseaza cu ea in brate la calculator dar sa vorbeasca cu ea, sa se joace impreuna nu stie. Si daca cumva incepe sa planga mi-o paseaza repede pe motiv ca numai la tine se linisteste.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput